Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Christina Rohde t-shirts til børn

5
Størrelse
40%
Christina Rohde Top - Lyseblå m. Blomster Christina Rohde Top - Lyseblå m. Blomster 269,97 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  
40%
Christina Rohde Top - Sort m. Blomster Christina Rohde Top - Sort m. Blomster 269,97 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  
40%
Christina Rohde T-shirt - Strik - Koksgrå Christina Rohde T-shirt - Strik - Koksgrå 224,97 DKK
Oprindeligt:  374,95 DKK  

T-shirts fra Christina Rohde

En Christina Rohde t-shirt er som regel et hit hos drenge og piger. En t-shirt er behagelig at have på indenunder en trøje, eller som overdel om sommeren, hvor en Christina Rohde t-shirt sammen med et par shorts eller nederdele længe er nok tøj.

Det er bestemt ikke usædvanligt, at drenge og piger bruger deres t-shirt fra Christina Rohde, over en langærmet trøje, for at få et ekstra smart udseende.

Smarte t-shirts fra Christina Rohde

Der er på rigtig mange måder noget fantastisk over en t-shirt, og t-shirten kan som regel sammensættes med det meste tøj i garderoben - det samme gælder med en t-shirt fra Christina Rohde. Det fedeste ved en Christina Rohde t-shirt er, at den kan kombineres med meget andet tøj. Hvad end man har higer efter et trendy udseende eller et mindre farverigt, er det sjældent dumt med en Christina Rohde t-shirt.

Christina Rohde t-shirts til hverdag og fest

Der skulle være rigelige Christina Rohde t-shirts at vælge mellem i vores sortiment. Her hos Kids-world fører et enormt udvalg af t-shirts i en bredt vifte af styles og farvevarianter, så der burde være noget til enhver stil. Du kan finde bl.a. kortærmede, langærmede og poloer. Der er der ikke så meget andet at sige, end at vi håber, at I finder den Christina Rohde t-shirt, som I er på udkig efter. Tag endelig et kig rundt omkring i resten af vores univers af babytøj og børnetøj og ikke mindst t-shirts.

Gratis levering af Christina Rohde t-shirts

Ved at købe jeres Christina Rohde t-shirt her hos os, har du muligheden for, at få leveret jeres ordre helt gratis til en adresse i Danmark.

Tilføjet kurv