Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Skoleartikler - linealer, passere, sakse, lim m.m.

96
Anbefalet Alder (Legetøj)
40%
Iwako Viskelædere - Pindsvin Iwako Viskelædere - Pindsvin 65,97 DKK
Oprindeligt:  109,95 DKK  
40%
Iwako Viskelædere - Kanin Iwako Viskelædere - Kanin 65,97 DKK
Oprindeligt:  109,95 DKK  
40%
Iwako Viskelædere - Kager Iwako Viskelædere - Kager 65,97 DKK
Oprindeligt:  109,95 DKK  

Skoleartikler til børn

Skolestart betyder altid nye spændende oplevelser og udfordringer for børn. Men det betyder også en skoletaske fyldt med personlighed og skoleartikler i form af farverige notesbøger, mapper og kladdehæfter, spidsede blyanter, og gode linealer.

Gør dine børn klar til sommerens afslutning og gør det at lave lektier lidt sjovere med farverige og sjove skoleartikler, som de vil elske at tage i brug hver eneste dag. Vi har skoleartikler til børn i alle aldre - og det kan endda være at du finder nogle skønne ting til dig selv også.

Stort udvalg af skoleartikler 

Det at starte i skole igen er altid en super spændende og sjov tid for børn. Det kræver en masse forberedelse i form at det at købe de rigtige skoleartikler dit barn også synes om. Vi har en bredt sortiment af skoleartikler så dit barn kan tackle lektierne og skoletimerne på bedst mulig vis og have styr på tingene i skoletasken.

Sørg for at dit barn er forberedt på ny indlæring når de starter i en ny klasse, ved at købe skoleartikler som passer til deres alder og klassetrin. 

Hos Kids-world får du en oplagt mulighed for at købe alle de skoleartikler dit barn har brug for. Vi har et kæmpe udvalg af mapper, skoletasker, kladdehæfter, penalhuse, drikkedunke, gymnastikposer, skriveartikler, madkasser, drikkedunke og meget mere i vores online shop.

Populære brands

Yumbox Sistema Jippies
Urbanista Snails Planet Buddies
Miss Nella Vanilla Copenhagen Babiators

Skoleartikler fra mange forskellige brands

Hos Kids-world finder du skoleartikler fra alle de bedste brands af høj kvalitet. Vi har et udvalg af skoletasker i mange forskellige designs fra Jeva, Herschel, Eastpak, Satch og mange andre kendte brands. Vi har praktiske skoleartikler fra Linex, kreative skoleartikler fra Ooly i form af farvede kuglepenne og glimmerlim, og skriveartikler fra Staedtler i top kvalitet som du kan fylde dit barns penalhus med.

Disse skoleartikler bør du have med i dit penalhus

Et godt penalhus er i sig selv vigtigt for at holde dit barns skoletaske ren og undgå at blyanter og kuglepenne går i stykker og lækker i tasken. Det er også vigtigt af den simple grund at dit barn kan holde alle sine skoleartikler samlet i penalhuset, og hurtigt og let finde noget at skrive med. Vi har lavet en oversigt over skoleartikler som altid bør være inkluderet i dit barns penalhus.

Blyanter

Et par blyanter af høj kvalitet er en nødvendighed for elever i alle aldre. Fordelen ved blyanter er at de kan viskes ud såfremt dit barn skriver forkert eller der er andre ting de skal rette til i deres kladdehæfter. Vi har et stort udvalg af blyanter af høj kvalitet i farverige designs til at hjælpe dit barn igennem skoledagen.

Farveblyanter

Til mindre børn er farveblyanter en god tilføjelse til penalhuset. De er gode til mange forskellige aktiviteter i klassen samt farvelægning og kunst.

Viskelæder

I tilfælde af stavefejl og andre rettelser i kladdehæftet er et viskelæder et must-have. De fås i alverdens former og farver og også i søde sæt.

Passer og lineal

Til matematiktimerne er et passer og en lineal en nødvendighed. Vi har praktiske sæt med alt hvad dit barn behøver for at få mest muligt ud af timerne.

Blyantspidser

En blyantspidser er også et must-have for at holde alle dit barns blyanter spidsede og klar til både farvelægning og det at skrive noter ned. 

Gel-penne og kuglepenne

Farverige gel-penne er et stort hit blandt mange lidt ældre børn. De fås i alverdens farver og nogle endda med metallisk eller glimmer effekt som bringer lidt ekstra kreativitet ind i dit barns skoledag.

Sæt kulør på skoledagen med sjove skoleartikler

Du kan gøre skoledagen lidt sjovere for dit barn med sjove og farverige skoleartikler. Se eksempelvis de skønne viskelædere fra Iwako. De består af en masse små klodser som dit barn selv skal sammensætte for at opbygge en figur i viskelæder, som naturligvis også kan viske fejl skrevet med blyant ud.

Se også de herlige skriveartikler fra Ooly som kan bringe et kreativt element ind i dit barns skoletimer.

Køb dine skoleartikler online hos Kids-world

Hos Kids-world finder du alverdens skoleartikler og alt hvad dit barn har behov for til at fylde penalhuset og skoletasken op. Du kan nemt finde skoleartikler online hos os ved at bruge vores søgefunktion, eller klikke på ‘skoleartikler’ under kategorien ‘tilbehør’. Efterfølgende kan du benytte vores filter for at specificere hvilke produkter og brands du søger.

Sådan finder du tilbud på skoleartikler

Hvis du leder efter de bedste tilbud på skoleartikler, kan du altid tjekke vores udsalgskategori og benytte vores søgefilter. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev - vi trækker lod om et gavekort på 1000 kr hver måned, og du vil være en af de første til at få information om kommende udsalg, tilbud, samt specielle rabatter.

Shop skoleartikler med gratis hjemmelevering

Det kan nok ikke blive nemmere at shoppe skoleartikler online end det er her hos Kids-world, og endnu bedre er at du altid får gratis hjemmelevering på din ordre. Vi tilbyder gratis levering på din ordre i hele Danmark med hurtig afsendelse. Vi har de viste varer på hjemmesiden på lager, og de afsendes inden for 1-2 hverdage. 

Bestiller du skoleartikler inden klokken 15.00 på en hverdag, afsendes din ordre som udgangspunkt samme dag som du bestiller.

Tilføjet kurv