14. dec. - Spar 25% på Puma, Småfolk & Krutter! Gælder kun d. 14. december
Julegaver byttes frem til 11/1-19 | Bestil frem til 20/12 kl. 18.00 og få dine varer inden jul
0 VARE(R) 0,00 DKK

Molo regntøj til børn

(7) Skjul filter  
Størrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

Molo Regnbukser - Wild - Rosa Molo Regnbukser - Wild - Rosa  399,95 DKK 

Molo Regnjakke - Winner - Rosa Molo Regnjakke - Winner - Rosa  599,95 DKK 

Molo Regnbukser - Wild - Petroleum Molo Regnbukser - Wild - Petroleum  399,95 DKK 

Molo Regnjakke - Winner - Petroleum Molo Regnjakke - Winner - Petroleum  599,95 DKK 

-35%
Molo Regnjakke - Hayden - Blue Mirage
Molo Regnjakke - Hayden - Blue Mirage 699,95 DKK     Spar 244,99 DKK   
454,96 DKK 


-35%
Molo Regnjakke - Helium - Pirate Black
Molo Regnjakke - Helium - Pirate Black 599,95 DKK     Spar 209,99 DKK   
389,96 DKK 


-35%
Molo Regnjakke - Waiton - Mørk koral
Molo Regnjakke - Waiton - Mørk koral 399,95 DKK     Spar 139,99 DKK   
259,96 DKK Regntøj fra Molo til børn

Her finder I Molo regntøj i flotte og praktiske designs til børn - store som små. I finder et godt udvalg af styles i forskellige nuancer, modeller og tryk - alt sammen samlet ét sted. Så kig jer omkring efter jeres barns næste sæt Molo regntøj fra.

Gør børnene klar til regnvejrsdagene med Molo regntøj

Det er ikke til at vide, hvad for noget vejr dagen bringer. Her i Danmark regner det faktisk mere end halvdelen af årets 365 dage. Derfor er det fantastisk dejligt, Til de dage er det altså bare rart med et et eller to sæt regntøj, sådan at I også har muligheden for, at have et ekstra sæt Molo regntøj liggende i daginstitutionen eller i skolen. Så er barnet altid klar til at bevæge og lege udenfor, også selvom vejrguderne byder på regnvejr.

Mange styles blandt andet Molo fra bl.a. Molo

Vi fører et pænt udvalg af regntøj fra blandt andet Molo - I finder regntøj fra Molo til enhver smag. Sæt gerne godt med tid af til at kigge hele kategorien igennem.

Værd at overveje

Hvilke detaljer, der er vigtige for dig, afhænger selvfølgelig af smag og behov. Det kommer også an på, hvordan og hvor hyppigt han eller hun skal bruge det. Er vi nået derhen på året, hvor der er flere mørke timer end lyse timer, er det også en god idé at overveje noget Molo regntøj med reflekser.

Skal Molo regntøjet have en hætte eller ej, og skal det være en aftagelig hætte? Skal regntøjet have lommer? Disse spørgsmål er i hvert fald værd at stille sig selv, inden man køber Molo regntøj til børnene.

En anden ting, der er vigtig at være opmærksom på, er hvor godt Molo regntøjet er til at modstå vand og vind. Kig efter, om producenten oplyser, om regntøjet har tekniske egenskaber, og i hvor høj grad regntøjet er vind- og vandtæt samt åndbart og slidstærkt.

Finder I ikke det helt rigtige sæt Molo regntøj i denne kategori, anbefaler vi, at I tager et kig i vores hovedkategori med regntøj til børn, da vi har et af Danmarks største sortimenter.

Tilføjet kurv