15. December - Spar 25% på Noa Noa og Soft Gallery Skynd her - gælder KUN i dag!
Julegaver byttes frem til 11/1-19 | Bestil frem til 20/12 kl. 18.00 og få dine varer inden jul
0 VARE(R) 0,00 DKK

Hummel Regntøj

(10) Skjul filter  
Størrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

-35%
Hummel Overtræksbukser - Minko - Sort
Hummel Overtræksbukser - Minko - Sort 449,95 DKK     Spar 157,49 DKK   
292,46 DKK 


Hummel Regntøj - Reese - Gul Hummel Regntøj - Reese - Gul  349,95 DKK 

Hummel Regntøj m. Seler - Reese - Gul Hummel Regntøj m. Seler - Reese - Gul  349,95 DKK 

Hummel Regntøj - Reese - Støvet Blå Hummel Regntøj - Reese - Støvet Blå  349,95 DKK 

-35%
Hummel Regnbukser - Raven - Sort m. Vinkler
Hummel Regnbukser - Raven - Sort m. Vinkler 299,95 DKK     Spar 104,99 DKK   
194,96 DKK 


-35%
Hummel Regntøj - Raven - Sort
Hummel Regntøj - Raven - Sort 649,95 DKK     Spar 227,49 DKK   
422,46 DKK 


-35%
Hummel Regntøj - Raven - Fuchsia
Hummel Regntøj - Raven - Fuchsia 649,95 DKK     Spar 227,49 DKK   
422,46 DKK 


Hummel Regntøj m. Seler - Reese - Koksgrå Hummel Regntøj m. Seler - Reese - Koksgrå  349,95 DKK 

Hummel Regntøj m. Seler - Reese - Støvet Blå Hummel Regntøj m. Seler - Reese - Støvet Blå  349,95 DKK 

Hummel Regntøj m. Seler - Reese - Fuchsia Hummel Regntøj m. Seler - Reese - Fuchsia  349,95 DKK 


Regntøj fra Hummel til børn

Vi har altid et stort udvalg af lækkert Hummel regntøj til børn i alle aldre. I finder et godt udvalg af styles i forskellige nuancer, modeller og tryk - alt sammen samlet her i shoppen. Så kig jer endelig omkring efter jeres barns næste sæt Hummel regntøj fra.

Gør børnene klar til regnvejrsdagene med Hummel regntøj

Vores vejr her i Danmark kan man ikke altid regne med. Her i landet regner det gennemsnitligt 179 om året. Derfor er det fantastisk dejligt, Til de dage er det rart med et et eller to sæt regntøj, sådan at I også har muligheden for, at have et ekstra sæt regntøj fra Hummel liggende i daginstitutionen eller i skolen. På den måde sikrer I, at barnet altid er klar til at bevæge og lege udenfor, også selvom at vejret er lidt mere vådt end normalvis er.

Kombiner Hummel regntøj med termotøj

Du kan med stor succes kombinere regntøjet fra Hummel med et af de mange sæt termotøj vi har på lager. På den måde holder du dit barn både varmt og tørt mens der leges på legepladsen og der hoppes i vandpytter.

Det er meget populært, at give børnene et sæt termotøj på under regntøjet, sådan at børnene kan holde varmen mens de stadig er godt beskyttet mod regnen. På den måde virker Hummel regntøj til børn som et beskyttende lag mod at termotøjet kan holde sig tørt, for derfor at kunne blive ved med at holde barnet tørt.

Godt udvalg af regnbukser og regnjakker fra Hummel

Vi har et stort udvalg af Hummel regnbukser og regnjakker, så har du allerede bestemt dig for, at regnsættet skal være fra Hummel, er du kommet til det helt rigtige sted.

Udover regntøjet fra Hummel, fører vi også mange andre mærker, så hvis du ikke fandt det design eller farver du havde i tankerne, kan du på vores store side med regntøj til børn se, hvad vi ellers kan tilbyde.

Gode råd

Hvilke detaljer, der er vigtige for dig, har selvfølgelig noget med jeres smag og stil at gøre. Det afhænger også af, hvordan og hvor hyppigt I vil bruge det. Det er også en god idé at kigge efter, f.eks. hvor mange reflekser Hummel regntøjet har, og hvor de er placeret.

Skal Hummel regntøjet have en hætte eller ej, og skal det være en aftagelig hætte? Er det nødvendigt med lommer? Disse spørgsmål er i hvert fald værd at overveje, inden man køber regntøj fra Hummel til børnene.

En anden ting, der er godt at være opmærksom på, er hvor godt Hummel regntøjet er til at modstå vand og vind. Kig efter, om producenten oplyser, om regntøjet har tekniske egenskaber, og i hvor høj grad regntøjet er vind- og vandtæt samt åndbart og slidstærkt.

Finder I ikke det helt rigtige sæt regntøj fra Hummel her i kategorien, bør I tage et kig i vores overordnede kategori med regntøj til børn, da vi har et af Danmarks største sortimenter.

Tilføjet kurv