Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Creamie regntøj til børn

1
55%
Creamie Regnjakke - Lys Rosa/Grå m. Stjerner Creamie Regnjakke - Lys Rosa/Grå m. Stjerner 269,98 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  

Regntøj fra Creamie til drenge og piger

Vi har altid et stort udvalg af praktisk Creamie regntøj til drenge og piger. I finder flere styles i forskellige farver, styles og prints - alt sammen samlet her på shoppen. Så kig jer omkring efter jeres barns næste sæt Creamie regntøj fra.

Gør børnene klar til regnvejrsdagene med regntøj fra Creamie

Det er ikke til at vide, om vejrguderne har bestemt sig for tørt eller vådt vejr. I Danmark regner det mere end halvdelen af årets dage. Derfor er det rart, når der ligger et sæt Creamie regntøj klar i tøjskabet. Så er barnet altid klar til løbe udenfor og lege, også selvom at vejret er lidt mere vådt end det plejer at være.

Stort udvalg af regntøj fra blandt andet Creamie

Her hos Kids-world fører vi et pænt udvalg af regntøj fra blandt andet Creamie - I finder Creamie regntøj til enhver smag. Der er ofte også forskel på, hvor mange og hvilke detaljer regntøjet har, så tag dig endelig god tid.

Værd at overveje

Hvilken slags Creamie regntøj I vælger, har selvfølgelig noget med jeres smag og stil at gøre. Det afhænger også af, hvordan og hvor hyppigt børnene skal bruge det. Det er også en god idé at kigge efter, hvor mange reflekser Creamie regntøjet har, og hvor de er placeret.

Skal Creamie regntøjet have en hætte eller ej, og skal det være en aftagelig hætte? Er det nødvendigt med lommer? Dette er alt sammen spørgsmål, der er relevante at stille sig selv, inden man køber regntøj fra Creamie til ungerne.

En anden ting, der er væsentlig at være opmærksom på, er hvor godt Creamie regntøjet er til at modstå vand og vind. Kig efter, om producenten oplyser, om regntøjet har tekniske egenskaber, og i hvor høj grad regntøjet er vind- og vandtæt samt åndbart og slidstærkt.

Finder I ikke det helt rigtige sæt Creamie regntøj her i kategorien, bør I tage et kig i vores overordnede kategori med regntøj til børn, da vi er sikre på, at vi har noget, der matcher det, I søger.

Tilføjet kurv