Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Molo regntøj til børn

13
Størrelse

Regntøj fra Molo til børn

Her finder I Molo regntøj i flotte og praktiske designs til børn - store som små. I finder et godt udvalg af styles i forskellige nuancer, modeller og tryk - alt sammen samlet ét sted. Så kig jer omkring efter jeres barns næste sæt Molo regntøj fra.

Gør børnene klar til regnvejrsdagene med Molo regntøj

Det er ikke til at vide, hvad for noget vejr dagen bringer. Her i Danmark regner det faktisk mere end halvdelen af årets 365 dage. Derfor er det fantastisk dejligt, Til de dage er det altså bare rart med et et eller to sæt regntøj, sådan at I også har muligheden for, at have et ekstra sæt Molo regntøj liggende i daginstitutionen eller i skolen. Så er barnet altid klar til at bevæge og lege udenfor, også selvom vejrguderne byder på regnvejr.

Mange styles blandt andet Molo

Vi fører et pænt udvalg af regntøj fra blandt andet Molo - I finder regntøj fra Molo til enhver smag. Sæt gerne godt med tid af til at kigge hele kategorien igennem.

Værd at overveje

Hvilke detaljer, der er vigtige for jer, afhænger selvfølgelig af smag og behov. Det kommer også an på, hvordan og hvor hyppigt han eller hun skal bruge det. Er vi nået derhen på året, hvor der er flere mørke timer end lyse timer, er det også en god idé at overveje noget Molo regntøj med reflekser.

Skal Molo regntøjet have en hætte eller ej, og skal det være en aftagelig hætte? Skal regntøjet have lommer? Disse spørgsmål er i hvert fald værd at stille sig selv, inden man køber Molo regntøj til børnene.

En anden ting, der er vigtig at være opmærksom på, er hvor godt Molo regntøjet er til at modstå vand og vind. Kig efter, om producenten oplyser, om regntøjet har tekniske egenskaber, og i hvor høj grad regntøjet er vind- og vandtæt samt åndbart og slidstærkt.

Finder I ikke det helt rigtige sæt Molo regntøj i denne kategori, anbefaler vi, at I tager et kig i vores hovedkategori med regntøj til børn, da vi har et af Danmarks største sortimenter.

Køb Molo regntøj og få gratis fragt

Her hos os giver vi dig altid mulighed for, at få sendt jeres flotte nye regntøj fra Molo uden at skulle betale fragt. Det gælder på alle ordrer til en dansk adresse - uanset hvor meget du køber for. Så tag et kig på vores store udvalg af regntøj fra Molo.

Og når du alligevel er i gang med at købe nyt Molo regntøj til ungerne, er det måske også en god idé at tjekke, om de kan passe deres gummistøvler. Mangles der noget nyt eller nogle større størrelser, kan du med stor sandsynlighed finde det her på shoppen.

Tilføjet kurv