Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Liewood regntøj til børn

8
Størrelse

Liewood regntøj til drenge og piger

Her finder du Liewood regntøj i lækre designs til børn og unge. Du finder et godt udvalg af Liewood regntøj i forskellige kulører, modeller og print - alt sammen samlet her i vores kategori med Liewood regntøj. Så se dig om efter jeres barns næste sæt Liewood regntøj.

Bliv klar til regnvejrsdagene med Liewood regntøj

Vejret er ikke altid til at stole på. Lige er præcis derfor, at det er fantastisk dejligt at have et sæt Liewood regntøj til de dage, hvor det bare regner ekstra meget, så du også har mulighed for at have et ekstra sæt regntøj fra liggende i daginstitutionen eller du skolen. På den måde sikrer du, at dit barn altid er klar til løbe udenfor og lege, også selvom det regner hele dagen.

Mange styles blandt andet regntøj fra Liewood

Vi fører et pænt udvalg af regntøj fra Liewood og mange andre brands. Du finder regntøj fra Liewood til enhver smag. Der er tit også forskel på, hvor mange og hvilke detaljer regntøjet har, så tag dig endelig god tid, når du skal finde Liewood regntøj til din søn eller datter.

Spørgsmål du bør stille jer selv

Hvilken slags Liewood regntøj du vælger, afhænger selvfølgelig af smag og behov. Det afhænger også af, hvornår og hvor ofte dit barn skal bruge det. Det er for eksempel også en god ide at se efter, hvor mange reflekser Liewood regntøjet har og hvor de sidder.

Skal Liewood regntøjet have en hætte eller ej? Skal hætten på Liewood regntøjet være aftagelig? Er det nødvendigt med lommer? Disse spørgsmål er du hvert fald værd at overveje, inden man køber regntøj fra Liewood til børnene.

Noget helt andet er, at du også sætter dig ind du Liewood regntøjets evne til at modstå vand, vind, samt dets åndbarhed. Se efter om der er oplysninger regntøjets tekniske egenskaber, samt i hvor høj grad regntøjet er vind- og vandtæt, åndbart og slidstærkt.

Finder du ikke det helt rigtige sæt regntøj fra Liewood her i kategorien, anbefaler vi, at du tager et kig du vores hovedkategori med regntøj til børn, da vi har et af Danmarks største udvalg.

Liewood regntøj størrelsesguide

At regntøjet har den rette størrelse er meget vigtig, da det ellers kan føre til, at det ikke sidder korrekt på barnet, som i stedet for at blive holdt tør bliver våd. Når du vælger Liewood regntøj, kan du under det enkelte produkt se en Liewood regntøj størrelsesguide. På den måde kan du nemt se, hvilken størrelse du skal vælge, når du køber Liewood regntøj til dit barn.

Få gratis fragt når du køber Liewood regntøj

Hos Kids-world tilbyder vi gratis fragt, når du køber Liewood regntøj. Det gør vi også, uanset hvad ellers du køber eller hvor stor en ordre du placerer, så længe din leveringsadresse er dansk.

Liewood regntøj på udsalg - Hold dig opdateret

Vi har også fra tid til anden et Liewood regntøj udsalg. For at du kan holde dig opdateret på det, så anbefaler vi, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. På den måde er du altid opdateret på, hvornår vi har et Liewood regntøj udsalg, samt de mange andre gode tilbud, som vi har.

Tilføjet kurv