Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Müsli regntøj til børn

3
Størrelse
55%
Müsli Regnbukser - PU - Night Blue Müsli Regnbukser - PU - Night Blue 134,98 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
55%
Müsli Regnjakke - PU - Night Blue Müsli Regnjakke - PU - Night Blue 179,98 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
55%
Müsli Regnjakke - PU - Fig Müsli Regnjakke - PU - Fig 202,48 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  

Regntøj fra Müsli til drenge og piger

Vi har altid et stort udvalg af skønt regntøj fra Müsli til børn. I finder mange styles du forskellige farver, styles og tryk - alt sammen samlet her. Så kig jer endelig omkring efter jeres barns næste sæt Müsliregntøj fra.

Bliv klar til regnvejrsdagene med regntøj fra Müsli

Det er ikke altid til at vide, hvad for noget vejr dagen bringer. Her du Danmark regner det mere end halvdelen af årets dage. Lige præcis derfor, er det rart, når der ligger et sæt Müsli regntøj klar du tøjskabet. Så er barnet altid klar til løbe udenfor og lege, også selvom det øser ned.

Kæmpe udvalg af regntøj fra bl.a. Müsli fra blandt andet Müsli

Her på siden finder du regntøj du en bred vifte af modeller og farver, så find det sæt, der passer dig og jeres barn bedst - du kan finde noget til enhver smag. Sæt gerne noget tid af til at kigge hele kategorien igennem.

Spørgsmål du bør stille jer selv

Hvilke detaljer, der er vigtige for dig, afhænger selvfølgelig af smag og behov. Det kommer også an på, hvornår og hvor hyppigt han eller hun skal bruge det. Det er fx også en god idé at kigge efter, f.eks. hvor mange reflekser Müsli regntøjet har, og hvor de sidder.

Skal Müsli regntøjet have en hætte eller ej, og skal det være muligt at tage hætten af? Skal regntøjet have lommer? Det er alt sammen spørgsmål, der er relevante at stille sig selv, inden man køber regntøj fra Müsli til ungerne.

Noget helt andet er, at du også sætter jeg ind du Müsli regntøjets vandtæthed, vindtæthed og åndbarhed. Kig efter, om producenten oplyser, om regntøjet har tekniske egenskaber, og du hvor høj grad regntøjet er vind- og vandtæt samt åndbart og slidstærkt.

Finder du ikke det helt rigtige sæt Müsli regntøj du denne kategori, bør du tage et kig du vores hovedkategori med regntøj til børn, da vi er sikre på, at vi har noget, der kan friste det, du leder efter.

Tilføjet kurv