Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Wheat regntøj til børn

32
Størrelse
30%
Wheat Regndragt - PU - Mika - Dusty Lilac Wheat Regndragt - PU - Mika - Dusty Lilac 314,97 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  
30%
Wheat Regndragt - PU - Mika - Ink Wheat Regndragt - PU - Mika - Ink 314,97 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  
30%
Wheat Regnbukser m. Seler - PU - Charlo - Cherry Bloom Glossy Wheat Regnbukser m. Seler - PU - Charlo - Cherry Bloom Glossy 209,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
30%
Wheat Regnbukser - PU - Olo - Clam Multi Flowers Wheat Regnbukser - PU - Olo - Clam Multi Flowers 244,97 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
30%
Wheat Regnbukser - PU - Olo - Cherry Bloom Glossy Wheat Regnbukser - PU - Olo - Cherry Bloom Glossy 209,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
30%
Wheat Regnbukser m. Seler - PU - Charlo - Rose Ballet Wheat Regnbukser m. Seler - PU - Charlo - Rose Ballet 209,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
30%
Wheat Regnbukser m. Seler - PU - Charlo - Beige Stone Wheat Regnbukser m. Seler - PU - Charlo - Beige Stone 209,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
30%
Wheat Regndragt - PU - Mika - Clam Multi Flowers Wheat Regndragt - PU - Mika - Clam Multi Flowers 349,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  
30%
Wheat Regnbukser - PU - Olo - Beige Stone Wheat Regnbukser - PU - Olo - Beige Stone 209,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
30%
Wheat Regnbukser - PU - Olo - Rose Ballet Wheat Regnbukser - PU - Olo - Rose Ballet 209,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
30%
Wheat Regnbukser m. Seler - PU - Charlo - Beige Stone Wheat Regnbukser m. Seler - PU - Charlo - Beige Stone 174,97 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  
30%
Wheat Regnbukser m. Seler - PU - Charlo - Rose Ballet Wheat Regnbukser m. Seler - PU - Charlo - Rose Ballet 174,97 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  
30%
Wheat Regnbukser m. Seler - PU - Charlo - Cherry Bloom Glossy Wheat Regnbukser m. Seler - PU - Charlo - Cherry Bloom Glossy 174,97 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  
30%
Wheat Regndragt m. Termo - PU - Aiko - Blue Fusion Wheat Regndragt m. Termo - PU - Aiko - Blue Fusion 594,97 DKK
Oprindeligt:  849,95 DKK  
30%
Wheat Regndragt m. Termo - PU - Aiko - Spring Lilac Wheat Regndragt m. Termo - PU - Aiko - Spring Lilac 594,97 DKK
Oprindeligt:  849,95 DKK  
30%
Wheat Regnjakke m. Termo - PU - Rika - Spring Lilac Wheat Regnjakke m. Termo - PU - Rika - Spring Lilac 489,97 DKK
Oprindeligt:  699,95 DKK  
30%
Wheat Regnjakke m. Termo - PU - Ajo - Blue Fusion Wheat Regnjakke m. Termo - PU - Ajo - Blue Fusion 489,97 DKK
Oprindeligt:  699,95 DKK  
30%
Wheat Regnbukser m. Termo - PU - Um - Spring Lilac Wheat Regnbukser m. Termo - PU - Um - Spring Lilac 314,97 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  
30%
Wheat Regnbukser m. Termo - PU - Um - Blue Fusion Wheat Regnbukser m. Termo - PU - Um - Blue Fusion 314,97 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  
30%
Wheat Regndragt m. Termo - PU - Aiko - Blue Fusion Wheat Regndragt m. Termo - PU - Aiko - Blue Fusion 629,97 DKK
Oprindeligt:  899,95 DKK  
30%
Wheat Regndragt m. Termo - PU - Aiko - Spring Lilac Wheat Regndragt m. Termo - PU - Aiko - Spring Lilac 629,97 DKK
Oprindeligt:  899,95 DKK  
35%
Wheat Regndragt m. Termo - PU - Aiko - Autumn Sky Wheat Regndragt m. Termo - PU - Aiko - Autumn Sky 552,47 DKK
Oprindeligt:  849,95 DKK  
35%
Wheat Regndragt m. Termo - PU - Aiko - Lavender Rose Wheat Regndragt m. Termo - PU - Aiko - Lavender Rose 584,97 DKK
Oprindeligt:  899,95 DKK  
35%
Wheat Regnbukser m. Termo - PU - Um - Dried Bay Wheat Regnbukser m. Termo - PU - Um - Dried Bay 292,47 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  
40%
Wheat Regnjakke m. Termo - PU - Aju - Cappuccino Wheat Regnjakke m. Termo - PU - Aju - Cappuccino 389,97 DKK
Oprindeligt:  649,95 DKK  

Wheat regntøj til drenge og piger

Vi har altid et stort udvalg af skønt Wheat regntøj til børn - store som små. Vi har et af Danmarks største udvalg af regntøj fra bl.a. Wheat til børn og teen - og der er noget til enhver, da de mange styles produceres i mange forskellige nuancer, modeller og prints.

Regntøj fra Wheat til al slags vejr

Det er ikke til at vide, om vejrguderne har bestemt sig for tørt eller vådt vejr. I Danmark regner det mere end halvdelen af årets dage. Lige præcis derfor, er det fantastisk dejligt, at have et praktisk sæt Wheat regntøj liggende i garderoben, i vuggestuen, dagplejen, børnehaven eller skolen. Så er barnet altid klar til løbe udenfor og lege, også selvom at vejret er lidt mere vådt end normalvis er.

På shoppen fører vi et stort udvalg af regntøj fra bl.a. Wheat - der er styles til enhver smag. Sæt gerne godt med tid af til at kigge hele kategorien igennem.

Køb det rigtige sæt Wheat regntøj

Hvilken slags Wheat regntøj I vælger, afhænger selvfølgelig af smag og behov. Det afhænger også af, hvordan og hvor hyppigt I vil bruge det. Det er fx også en god idé at kigge efter, f.eks. hvor mange reflekser Wheat regntøjet har, og hvor de sidder.

Skal Wheat regntøjet have en hætte eller ej, og skal det være muligt at tage hætten af? Skal regntøjet have lommer? Disse spørgsmål er i hvert fald værd at overveje, inden man køber regntøj fra Wheat til ungerne.

En anden ting, der er væsentlig at være opmærksom på, er hvor godt Wheat regntøjet er til at modstå vand og vind. Regntøjets forskellige styrker står nævnt inde i produktteksten.

Finder I ikke det helt rigtige sæt Wheat regntøj her på siden, bør I tage et kig i vores overordnede kategori med regntøj til børn, da vi er sikre på, at vi har noget, der kan friste det, I leder efter.

Hvordan er Wheat regntøj i størrelsen?

Er du i tvivl om størrelserne på Wheat regntøj? Så lad os hjælpe dig. Wheat er kendt for at have et rigtigt godt og retvisende fit, men det er altid en god idé at tjekke specifikke mål for at sikre den perfekte pasform.

Hos Kids-world har vi en praktisk størrelsesguide, der kan hjælpe dig med at finde den korrekte størrelse til dit barn. Når det kommer til regntøj, er det vigtigt at huske, at der skal være plads til lidt ekstra tøj under, uden at det bliver for stramt eller begrænser bevægelsen.

Så før du bestiller dit Wheat regntøj, anbefaler vi, at du måler dit barns højde, bryst, talje og indvendige benlængde og sammenligner disse mål med vores størrelsesguide. Dette vil hjælpe dig med at finde den mest komfortable og effektive pasform, så dit barn kan nyde udendørseventyr, uanset vejret.

Husk, at hos Kids-world er vi altid klar til at hjælpe dig med alle dine shopping behov. Vi ønsker, at du og dit barn får den bedste oplevelse med vores produkter. Så tag et kig på vores Wheat regntøj og lad os hjælpe dig med at finde det perfekte sæt til dit barn.

Wheat regntøj i mange forskellige størrelser

Uanset om du har en lille tumling eller en større opdagelsesrejsende, har vi Wheat regntøj i størrelser, der passer til dit barns behov. Fra Wheat regntøj str. 86 til 140, er vi stolte af at tilbyde et bredt udvalg af Wheat regntøj, så alle børn kan nyde deres udendørs eventyr, uanset vejret.

Vores sortiment af Wheat regntøj inkluderer størrelserne 86, 92, 98, 104, 110, 116, 122, 128, 134 og 140. Det betyder, at du kan finde det perfekte sæt regntøj, der passer lige præcis til dit barns højde og kropsbygning.

Wheat regntøj er designet til at være rummeligt og komfortabelt, så dit barn frit kan bevæge sig og lege. Og med vores brede udvalg af størrelser er vi sikre på, at du kan finde det perfekte sæt, der giver dit barn både god plads til bevægelse og beskytter mod dårligt vejr.

Så lad ikke regnvejret holde dit barn tilbage. Med Wheat regntøj i den rigtige størrelse kan dit barn lege, udforske og nyde naturen året rundt. Tag et kig på vores udvalg af Wheat regntøj i dag, og find det perfekte sæt til dit barns næste udendørs eventyr.

Du kan få Wheat regntøj i mange forskellige farver

Uanset om dit barn er en stor fan af solskinsgul, naturskøn grøn, beroligende blå eller klassisk grå, har vi et farverigt udvalg af Wheat regntøj, der passer til deres unikke stil.

Wheat regntøj er foruden sin høje kvalitet og holdbarhed kendt for sit smarte design, og vores udvalg af farver gør det endnu sjovere for dit barn at klæde sig på til en dag udendørs.

Lad ham eller hende lyse op på en grå dag med et Wheat regntøj gul sæt, eller matche himlens farve med et sæt Wheat regntøj blå version. Wheat regntøj grøn edition vil få dit barn til at føle sig som en del af naturen, mens et sæt Wheat regntøj grå giver et tidløst, alsidigt look.

Vi ved, hvor vigtigt det er for børn at kunne udtrykke sig selv, og med Wheat regntøj i disse både levende og mere afdæmpede farver kan de gøre netop det. Så udforsk vores farverige udvalg af Wheat regntøj, og find det sæt, der vil få dit barn til at smile, selv på de mest regnfulde dage.

Skal dit Wheat regntøj have print eller mønster

Hvis din lille pige er en lille blomsterelsker, vil hun absolut elske vores udvalg af Wheat regntøj med blomsterprint. Disse søde, farverige mønstre er sikre på at tilføje lidt ekstra sjov til hendes dag, selv når vejret er gråt og kedeligt.

Wheat regntøj blomster er designet med fokus på både stil og funktionalitet, så dit barn vil være klædt på til at lege og udforske udendørs, uanset vejret. Og med vores udvalg af charmerende blomsterprints og andre flotte mønstre vil han eller hun se fantastisk ud samtidig.

Fra de delikate blomstermønstre til spraglede, mere farverige designs, er der en stil, der passer til enhver lille mønster elsker. Så lad dit barn udtrykke sin kærlighed til naturen og blomsterne med et par Wheat regntøj med print eller mønster - fordi selv en regnvejrsdag kan være smuk og fuld af farver.

Vælg mellem Wheat regntøj med seler og uden

Er du på udkig efter det perfekte regntøj til dit barn? Overvej Wheat regntøj med seler. Disse stykker er ikke kun stilfulde, men også utrolig praktiske og funktionelle. Selerne sørger for, at bukserne bliver oppe og holder dit barn tørt, uanset hvor meget han eller hun løber rundt og leger i regnen.

Wheat er kendt for sit børnevenlige design og høje kvalitet. Med regntøj fra Wheat kan du være sikker på, at dit barn er beskyttet mod elementerne, uden at gå på kompromis med hverken komfort eller bevægelsesfrihed.

Vores udvalg af Wheat regntøj med seler kommer i en række forskellige farver og størrelser, så der er noget for ethvert barn og enhver stil. Lad dit barn nyde udendørs eventyr uden at tabe bukserne med Wheat regntøj med seler - fordi intet skal stå i vejen for sjov og leg.

Hvad er vandsøjletrykket på Wheat regntøj?

Forældre vil gerne sikre sig, at deres børn er tørre og komfortable, når de leger udenfor i regnvejr, og det er her, vandsøjletrykket kommer ind i billedet.

Wheat regntøj er kendt for sit høje vandsøjletryk. Men hvad betyder det egentlig? Vandsøjletrykket er en måling af, hvor vandtæt et materiale er. Et højere vandsøjletryk betyder, at tøjet kan modstå et højere tryk af vand, hvilket gør det mere vandtæt.

Regntøj fra Wheat har et vandsøjletryk på op til 10.000 mm, hvilket betyder, at det kan modstå meget kraftig regn, uden at vandet trænger igennem. Dette gør Wheat regntøj til det perfekte valg for dit barn på regnfulde dage.

Beskyt dit barn mod regnen og sørg for, at de kan nyde deres udendørs eventyr, uanset vejret, takket være det sublime Wheat regntøj vandsøjletryk. Shop i dag og oplev selv forskellen.

Vælg mellem populære varianter af Wheat regntøj

Er du på udkig efter den perfekte balance mellem funktionalitet, kvalitet og design i dit barns regntøj? Så er Wheat regntøj lige det, du leder efter. Vælg mellem vores mange populære varianter, herunder den populære Wheat regntøj Charlie model.

Wheat regntøj er designet med børnenes komfort og bevægelsesfrihed i tankerne, og Charlie modellen er ingen undtagelse. Denne model er kendt for sin pasform, holdbarhed og evne til at holde dit barn tørt i al slags vejr.

Men hold fast, for der er mere endnu. Vi har ofte gode tilbud Wheat regntøj Charlie tilbud, så du kan sikre dit barn det bedste regntøj uden at sprænge budgettet. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du slipper for hele tiden at skulle holde øje med vores hjemmeside for at fange de bedste tilbud og gøre et kup. Gør dit næste gode kup, og Shop Wheat regntøj Charlie hos Kids-world.

Sådan shopper du Wheat regntøj på tilbud

Hos Kids-world har vi ofte skønne tilbud på Wheat regntøj, så dit barn kan være velklædt og beskyttet mod vejret, uden at du sprænger budgettet.

At finde tilbud er nemt. Besøg vores udsalgskategori. Her kan du se alle vores aktuelle Wheat regntøj tilbud. Du kan sortere efter størrelse, farve eller model, så du hurtigt kan finde præcis det, du leder efter.

Eller endnu nemmere: Hvis du vil være blandt de første til at høre om vores Wheat regntøj tilbud, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. På den måde vil du aldrig gå glip af en god handel. Start din shopping i dag, eller vent på, at det næste fantastiske tilbud finder vej til din indbakke.

Køb Wheat regntøj med gratis fragt

Her på shoppen giver vi jer altid mulighed for, at få sendt jeres flotte nye regntøj fra Wheat uden at skulle betale fragt. Det gælder på alle ordrer til en dansk adresse - uanset hvor stor din ordre er. Så tag et kig på vores store udvalg af Wheat regntøj.

Når I alligevel køber nyt Wheat regntøj til børnene, er det måske også en god idé at se efter, om de kan passe deres fodtøj til regnvejrsdagene. Kan de ikke passe fodtøjet, kan I jo eksempelvis tage et kig i vores store sortiment af gummistøvler til børn i alle aldre.

Tilføjet kurv