Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Quiksilver vinterjakke til børn & teen


Vinterjakker fra Quiksilver til børn i alle aldre

Er sommeren ved at være forbi, og temperaturen så småt begynder at falde, samtidig med at dagene bliver kortere, er det ved at være tid til at finde vinterjakkerne frem fra gemmerne. Er din dreng eller pige vokset ud af vinterklæderne fra sidste år, er det måske på tide at se sig om efter en ny Quiksilver vinterjakke.

Hos Kids-world kan du finde et stort udvalg af vinterjakker fra Quiksilver til drenge og piger. Uanset om det er en Quiksilver vinterjakke eller et andet mærke, skal vinterjakken naturligvis kunne holde dine børn lune og tørre.

Quiksilver vinterjakker i moderne designs til piger og drenge

Vinterjakkerne fra Quiksilver fås i forskellige designs og farver med/uden prints, så der er noget for enhver smag. Tag et kig på vores store udvalg af vinterjakker fra Quiksilver - mon ikke vi har noget, i kan lide.

Vi har vinterjakker til både drenge og piger i alle aldre, og hvis ikke du finder den helt rigtige Quiksilver vinterjakke, så kan det være, at du foretrækker vinterjakker fra andre brands.

Nogle vinterjakker kan også bruges som en overgangsjakke pga. deres gode evne til at ventilere og holde barnet varmt.

Funktionelle vinterjakker fra Quiksilver

Vi anbefaler, at du sætter dig lidt ind i, hvilke praktiske egenskaber vinterjakker fra Quiksilver skal have. Generelt set oplyser mærket, om vinterjakken er vindtæt og vandtæt, og hvilket vandsøjletryk vinterjakken kan modstå. I de fleste tilfælde kan du også læse om jakkens åndbarhed.

Ikke alle vinterjakke har alle disse egenskaber - derfor bør du gøre dig nogle tanker om, hvornår vinterjakken fra Quiksilver skal skal bruges. Efterfølgende ved du, med større sandsynlighed hvor åndbar, vandtæt og vindtæt den skal være.

Skal I på vinterferie, et sted hvor der er frostgrader, kan det godt være, at han eller hun skal have en varmere vinterjakke, end den som han eller hun bruger hjemme i Danmark. Det vigtigste er selvfølgelig altid at tage hensyn til dit barns behov.

Quiksilver vinterjakker med gratis fragt

Husk, at det altid er muligt at få gratis fragt på alle ordrer til Danmark. Så uanset hvad du finder - om det er en Quiksilver vinterjakke eller et stykke tøj eller måske en børnesko fra et helt andet mærke, får du leveret din ordre gratis så længe, at ordren skal leveres til en dansk adresse.

Tilføjet kurv