Marmar udsalg - Spar 30% på sommervarerne under udsalget Over 200 Marmar styles nedsat

Quiksilver vinterjakke til børn & teen

(7) Skjul filter  
Størrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

-50%
Quiksilver Vinterjakke - Ridge - Gråmeleret/Navy
Quiksilver Vinterjakke - Ridge - Gråmeleret/Navy 1.199,95 DKK     Spar 599,98 DKK   
599,98 DKK 


-50%
Quiksilver Vinterjakke - Mission Block - Navy m. Tern
Quiksilver Vinterjakke - Mission Block - Navy m. Tern 1.099,95 DKK     Spar 549,98 DKK   
549,98 DKK 


-50%
Quiksilver Vinterjakke - Mission - Navy/Blå
Quiksilver Vinterjakke - Mission - Navy/Blå 799,95 DKK     Spar 399,98 DKK   
399,98 DKK 


Mikk-Line Vanteholder - Lilla Mikk-Line Vanteholder - Lilla  39,95 DKK 

Vanteholder - Sort Vanteholder - Sort  39,95 DKK 

Vanteholder - Koksgrå Vanteholder - Koksgrå  39,95 DKK 

Vanteholder - Navy Vanteholder - Navy  39,95 DKK 


Vinterjakker fra Quiksilver til drenge og piger

De fleste begynder at se sig om efter en dejlig lun vinterjakke til børnene, når sommeren er ved at lakke mod enden. Er børnene vokset ud af overtøjet fra sidste år, er det måske på tide at investere i en ny Quiksilver vinterjakke.

Hos Kids-world kan du finde et stort udvalg af vinterjakker fra Quiksilver til drenge og piger. Uanset hvilket brand, du helst vil købe ungernes vinterjakke fra, er det væsentligste, at de kan holde børnene lune og tørre. Den danske vinter kan byde på både sne, slud og regn, så en Quiksilver vinterjakke skal holde til det meste slags vintervejr.

Quiksilver vinterjakker i praktiske designs til drenge og piger

Quiksilver vinterjakkerne fås i mange forskellige designs og nuancer og både med og uden mønstre og prints .Hvad du til sidst ender med at købe, er helt op til dine og dit barns personlige præferencer. Tag et kig på vores store udvalg af Quiksilver vinterjakker og se, om der ikke er nogen, der passer til din smag. Vi har vinterjakker til både drenge og piger i alle aldre, og hvis ikke der er en vinterjakke fra Quiksilver, der passer, så kan det være, at du kan finde vinterjakker fra andre brands.

Nogle vinterjakker egner sig bedst som en overgangsjakke til de kølige efterårs- og forårsmåneder, hvor andre vinterjakker egner sig bedst til at holde barnet varmt, når temperaturen når under frysepunktet.

Funktionelle vinterjakker fra Quiksilver

Det er vigtigt, at du sætter dig ind i, hvilke tekniske egenskaber vinterjakker fra Quiksilver skal have. Generelt set oplyser producenten, om vinterjakken er vindtæt og vandtæt, samt hvilket vandsøjletryk vinterjakken kan modstå. Derudover nævner producenten også, hvorvidt vinterjakken er åndbar, og i hvor høj grad den er åndbar.

Det er en god idé at gå efter en Quiksilver vinterjakke med god åndbarhed, da Quiksilver vinterjakken dermed transporterer sveden væk fra kroppen og ud gennem stoffet. Alt dette sker, selvom vandet ikke kan trænge igennem vinterjakken. Til de våde måneder er det også nødvendigt, at vinterjakken kan holde barnet tørt. Derfor er det en god idé at anskaffe en vinterjakke med et højt vandsøjletryk, så den kan modstå både regn, sne og slud.

Når du alligevel er ved at kontrollere vinterjakken, bør du også kontrollere at sømmene, syningerne og sammenføjningerne eri orden og uden fejl og mangler.

Vinterjakker fra Quiksilver til børn

Det er dog ikke alle vinterjakker, der har alle disse tekniske egenskaber, men det er også vigtigt at tænke over, hvad Quiksilver vinterjakken skal bruges til, og hvad behovet er. Skal I på skiferie i minus 15 grader, og skal din drenge eller pige bruge jakken, når I kommer hjem fra skiferien, hvor det ikke bliver så koldt som på skiferien, så er det ikke sikkert, at det er Quiksilver vinterjakken, I skal bruge på begge tidspunkter.

Vigtigst af alt er, at du tager hensyn til dit barn og dets behov. Er dit barn kuldskær, eller foretrækker dit barn at have det lidt køligere? Vælg en vinterjakke fra Quiksilver efter din dreng eller piges behov.

Quiksilver vinterjakker med gratis fragt

Husk, at det altid er muligt at få gratis fragt på alle ordrer til Danmark. Så uanset hvad du finder - om det er en Quiksilver vinterjakke eller et stykke tøj eller måske en børnesko fra et helt andet mærke, får du leveret din ordre gratis så længe, at ordren skal leveres til en dansk adresse.

Tilføjet kurv