Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Børnespil - Stort udvalg af spil til børn

478
Anbefalet Alder (Legetøj)
20%
Liewood Fiskespil - Sebastian - Sea Creature Liewood Fiskespil - Sebastian - Sea Creature 156,76 DKK
Oprindeligt:  195,95 DKK  

Børnespil - Spil til baby og barn

Hos Kids-world gør vi vores ypperste for at levere hele pakken til børn og deres familier. Derfor har vi også et stort udvalg af forskellige sjove, lærerige og underholdende børnespil, så der er noget for børn i alle aldre.

Hyggestunder med de mindste er guld værd. Børn såvel som voksne elsker at være sammen om et godt børnespil. Hvad enten der er tale om et slag kort, puslespil, kastespil, vendespil, puslespil, ringspil eller andre spil.

Når barnet nærmer sig skolealderen, kan det være en god ide at spille lærerige børnespil, hvor barnet for eksempel lærer om tallene, bogstaverne eller ord, der rimer.

Desuden har vi også masser af strategiske spil og paratvidenspil, som mange store børn og voksne synes er sjove. Oftest synes de voksne nok, at de ved mest, men hvad med når det kommer til kategorien om kendte personer eller nye popsange.

I vores store sortiment af børnespil er der rig mulighed for, at både du og dine børn kan udvikle jer og lære noget nyt, mens i har det sjovt sammen.

Gå på jagt i vores udvalg af børnespil og se om du ikke kan finde det helt perfekte spil til jeres familie.

Stimulerende og udviklende børnespil

Mange af de spil, som er rettet mod børn er udviklet efter pædagogiske principper og dermed er spillene med til at udvikle for eksempel logisk tænkning, motorik og hukommelse.

Børnespil er altså ikke kun sjov og ballade, men i høj grad også en måde at træne og øve visse kompetencer hos børn. Hos de mindste er der ofte fokus på motorik, simpel logik og hukommelse.

Til baby/de mindste har vi her på siden for eksempel fine træpuslespil med dupper, så barnet nemt kan tage brikkerne og lægge dem rigtigt på plads.

Spil til de større børn kan derimod træne et væld af mere komplekse egenskaber. Lige pludselig kan forældrene opleve, at barnet måske er bedre til visse spil, end de er.

Uanset hvem der vinder, er spil en sjov og lærerig måde at være sammen på.

Populære brands

Ravensburger TACTIC Alga
Milaniwood DR EeBoo

Medrivende puslespil

Når barnet bliver ældre og skal udfordres noget mere, har vi et stort udvalg af puslespil i varierende sværhedsgrader. Det kan blandt andet være puslespil, der forestiller forskellige steder, dyr, ja sågar puslespil med smukke kunstværker.

Puslespil er gode børnespil, da de er med til at udvikle mange forskellige evner hos børn. De kan for eksempel være godt til at træne deres finmotorik, når brikkerne skal samles op og sættes det helt rigtige sted. Så er puslespil er mere end blot tidsfordriv, det er nemlig også et børnespil, der både kan samle familien og udvikle barnets evner på en lang række fronter.

Det er også godt til at træne deres tålmodighed, da særligt de store puslespil kan tage rigtig lang tid. Endelig er det godt til at træne deres evner til at se større sammenhænge og mønstre. Husk derfor at vælge et børnespil der passer til dit barns alder, så det bliver en god oplevelse.

Til at hjælpe sig med at holde styr på brikkerne, kan du få en puslespilsmåtte, som holder de lagte brikker på plads. Puslespilsmåtten er indrettet på en sådan måde, at du kan pakke puslespillet sammen og tage det med dig for at pakke det ud på et senere tidspunkt - uden at skulle begynde forfra.

Puslespilsbokse og puslespilslim

Derudover kan du også få såkaldte puslespilsbokse, som bruges til at sortere puslespilsbrikkerne og dermed hjælper til med at holde styr på brikkerne. Smart og praktisk. Det er ganske praktisk tilbehør til børnespil, da det gør opbevaringen nem og praktisk.

Måske har du fået lagt et puslespil med mange hundrede eller tusinde brikker, som du gerne vil gemme eller have op at hænge

Fortvivl ikke; vi har også en særlig puslespilslim, så du kan lime brikkerne sammen og dermed bevare det endelige kunstværk eller billede uden at skulle skille det ad.

Vi har også et godt udvalg af kortspil og brætspil

Vi fører et godt udvalg af forskellige kortspil og brætspil. Både de gængse spillekort, som kan bruges til et utal af kortspil samt kortspil, som er specialfremstillet. Hvad med et slag Sorteper eller Bedstemor med slaw i? Vi har desuden Æselspil, Sortskæg og Olsen.

Alle sammen skønne klassiske kortspil, som du og børnene kan få timevis af sjov og underholdning ud af. Kortspil er tit et sikkert hit, når det gælder om at finde børnespil, som ikke kræver det helt store i forhold til tid og plads.

Vi fører derudover et alsidigt udvalg af brætspil, for eksempel Tegn & Gæt, Ludo, Logik for begyndere, Logik for viderekomne, Paparazzi og Hønemor.

De klassiske vendespil er en sikker vinder hos børn. Børn træner deres hukommelse, når de spiller vendespil - og de er vanvittigt gode til det.

Langt de fleste forældre og bedsteforældre har måttet sande, at de yngste hoveder bare har en helt særlig evne til at kunne huske, hvor de enkelte brikker/kort gemmer sig og dermed indkassere flest stik gang på gang. Så et sikkert hit, når du skal finde et børnespil, er at vælge et vendespil.

Aktivitetsspil til børn i alle aldre

Andre sjove spil for børn og voksne er de såkaldte aktivitetsspil. Aktivitetsspil er typisk kendetegnet ved, at man ikke kun skal bruge hovedet, men også kroppen. Det kan for eksempel være, at de forskellige deltagere skal tegne eller synge, eller måske skal de kaste eller stabe forskellige genstande.

Hos Kids-world har vi et godt og alsidigt udvalg af børnespil, når det gælder aktivitetsspil. Du finder aktivitetsspil som kastespil i forskellige udformninger, ringspil, stabelspil, keglespil, bowling, labyrintspil, Twister og spasmager m.fl.

Du kan desuden finde spil som Klodsmajor, Fire-på-stribe, Domino, Yatzy, bordfodbold, pinball og mange flere her på siden. Kort sagt finder du rig mulighed for timevis af underholdende spil for hele familien hos Kids-world.

Find sjove børnespil til familiens spilaften

I nogle familier står fredag aften på fredagsslik og film, mens det for andre betyder spilaften. Hvis I skal give skærmene en pause, kan en spilleaften være en rigtig hyggelig og sjov aktivitet, hvor hele familien laver noget sammen.

Her på siden finder du et stort udvalg af spil, som egner sig perfekt til spilaften. Vi har både spil, som kan spilles af 2 personer, men også børnespil, der kan spilles af 4 eller flere personer.

Det kan for eksempel være Monopoly, Klodsmajor, Risk, Trivial Persuit eller Cluedo. Hvis spilaftenen skal tages med i sommerhus eller på ferien, så har vi også masser af sjove rejsespil såsom rejsebingo, Mikado, kortspil, kryds og bolle og Yatzy.

Når du udvælger et nyt spil til spilaften, så er det en god ide at tænke over, hvor gamle dine børn er. Det er nemlig ikke særlig sjovt at spille et spil, som enten er alt for nemt eller alt for svært. Derfor er det også en god ide løbende at udskifte spillere derhjemme, så de følger børnenes udvikling. En god ide kan være at begynde med børnespil og sidenhen udskifte dem med spil til ældre børn eller voksne i takt med, at børnene bliver ældre og udvikler deres forståelse for spillene.

Spil og børnespil fra kendte brands

Forskellige spilfirmaer specialiserer sig i forskellige slags spil og børnespil. Nogle laver fantastiske puslespil, mens andre laver strategispil eller hukommelsesspil. Derfor finder du selvfølgelig spil og børnespil fra mange forskellige brands her hos Kids-World.

Vi har faktisk spil fra over 20 forskellige danske og internationale brands, så der er altid noget at vælge imellem. Du kan for eksempel finde spil fra Danspil, Djeco, Brio, Haba, Hasbro, PlanToys, Sebra og mange andre.

Hvis du leder efter et spil eller børnespil fra et bestemt brand, så kan du altid se hele vores udvalg samlet ved at bruge filteret øverst på siden.

Klassiske spil til timevis af sjov

Blandt vores udvalg med spil finder du masser af klassiske spil, som har været et hit blandt børn og spilleglade voksne i mange årtier. Disse spil har for længst bestået tidens test og er stadig populære i mange hjem. Blandt vores udvalg af klassiske spil finder du bl.a. Kalaha, Yatzy, Ludo, Fire På Stribe, Skak og Mikado. 

Alle disse spil er både sjove og lærerige. De kan udfordre både voksne og børns strategiske forståelse, held eller motorik. Så hvis du synes, at I mangler et godt klassisk spil derhjemme, så kunne det være, at det skal være et af disse spil.

Tag et børnespil med på ferie eller i sommerhus

Når den står på ferie og afslapning er det oplagt at bruge noget af tiden på at spille spil. I ferien er der ofte lidt mere tid til kvalitetstid, så hvorfor ikke bruge tid på et kortspil, et brætspil eller noget helt tredje. Her på siden finder du masser af spil til hele familien, som er super nemme at tage med på ferie eller i sommerhus.

Det kan for eksempel være kortspil eller de såkaldte rejsespil, som er mindre versioner af klassiske spil. Disse kan nemt passes ned i en rygsæk og spilles på camping eller i toget.

Sjov, alvor og leg

Det at spille spil sammen med sine børn kan være en balancegang for nogle forældre - især de forældre, som ikke har det godt med at børnene bliver sure, vrede eller kede af det, hvis de ikke vinder et børnespil. Bare rolig. Ingen børn har taget skade af at lære, at man ikke kan vinde i spil hver gang.

Det er en del af det at vokse op og det er med til at gøre barnet mere robust, når det møder modstand. Det er bedre at lære barnet at være en god taber såvel som en god vinder.

Det er med til at skabe tryghed og fællesskabsfølelse, når man som forældre viser, at det er ok at tabe i spil - uanset om det er et spil for større børn eller et børnespil. Det bliver sjovere, hvis alle har det sjovt - og det har de kun, hvis alle er gode vindere og gode tabere.

Gratis fragt i Danmark

Husk, at når du køber spil til børnene og resten af familien, får du spillene leveret gratis så længe de skal leveres til en adresse i Danmark, uanset om du køber et børnespil eller flere.

Tilføjet kurv