Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Brætspil

137
Anbefalet Alder (Legetøj)

Brætspil

Er der noget bedre end familieaften med brætspil, snacks og godt selskab? Nærmest ikke. Hvis du er på udkig efter nye brætspil til samlingen derhjemme, så er du kommet til det rette sted. Her hos Kids-World kan du nemlig finde et bredt udvalg af brætspil til hele familien. Du kan bl.a. finde klassiske spil som Skak, Backgammon og Dam. Kig dig omkring i vores sortiment og se om du ikke kan finde det helt perfekte brætspil til jeres næste spilleaften.

Strategispil 

I vores sortiment finder du bl.a. et stort udvalg af strategispil. Når man spiller strategispil, bliver hjernen sat på prøve hos både børn og voksne, fordi man tvinges til både at tænke på sit eget og de andre spilleres næste træk. 

Blandt nogle af de kendte og mest populære strategispil er Sænke Slagskibe, Skak, Battleship, Risk og Cluedo. Disse spil er mest egnede for ældre børn og voksne, men mindre børn kan sagten spille med, hvis de er på hold med en voksen eller et ældre barn. 

Klassiske brætspil

Her på siden finder du også masser af klassiske brætspil, som mange forældre selv er vokset op med. Hvem kan ikke godt lokkes til et slag Ludo eller Fire På Stribe på en regnvejrsdag? 

De klassiske brætspil er perfekte til sommerhuset, og nogle af dem kommer endda i smarte rejsestørrelser, så de er nemme at have med på ferien.

I vores sortiment finder du kendte og elskede spil såsom Matador, Backgammon, Dam, Kalaha, Hvem er Hvem, Monopoly, Mastermind, Trivial Pursuit, Danmark Spillet og Hønemor. 

Hvis du er på udkig efter brætspil til børn i en bestemt aldersgruppe, så husk at du kan bruge filteret øverst på siden. Her kan du også søge efter spil fra bestemte mærker såsom Hasbro, Danspil eller Playbox.

Populære brands

Games Room Ravensburger DR
Alga EeBoo TACTIC

Spil for de mindste

Du kan naturligvis også finde brætspil, som egner sig til mindre børn. Disse er typisk mere simple i deres regler og opbygning, men kan dog stadig være sjove at spille for både voksne og børn. 

Hvis I er en rigtig spille familie, så kan det være en god ide at starte med de simple spil, mens børnene er små. Det er ikke altid det er sjovt for et lille barn at spille spil, som man ikke forstår eller hvor man ikke rigtig kan være med. 

Du kan finde vores udvalg af spil for mindre børn ved at bruge filteret øverst på siden. Vi har bl.a. Billedlotteri og Hønemor.

Brætspil hvor man bruger kroppen

Sidst men ikke mindst så finder du også brætspil, hvor man bruger kroppen. Det kan f.eks. være Tegn & Gæt, Twister eller Operation. Fælles for disse spil er, at de ikke blot kræver tanke, men også kreativitet og god motorik. Ofte er det i denne type spil, hvor forældrene lige pludselig ser sig slået af børnene.

Brætspil er gode for dit barns udvikling

Brætspil er ikke kun sjov og ballade. De er også super gode for dit barns udvikling. Nogle brætspil træner specifikke kundskaber, mens andre kan hjælpe barnet med at se et problem fra flere perspektiver. 

Brætspil kan være en sjov måde at lære og udvikle sig på for børn og voksne i alle aldre. 

Tilføjet kurv