Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Rygsække til børn

781
30%
Bobo Choses Rygsæk - Tomato All Over - Offwhite Bobo Choses Rygsæk - Tomato All Over - Offwhite 391,97 DKK
Oprindeligt:  559,95 DKK  
30%
Konges Sløjd Rygsæk - Juno - Midi - Laurel Oak Konges Sløjd Rygsæk - Juno - Midi - Laurel Oak 314,97 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  

Rygsække til børn

Få styr på sagerne med en rygsæk til dit barn. Vi har mere end 200 forskellige rygsække til børn i mange forskellige designs og farver fra en masse kendte mærker.

Vi har både rygsække til små og store børn, så uanset om rygsækken skal bruges til skole, udflugt eller noget helt tredje, så håber vi, at I kan finde den helt rigtige rygsæk her på siden.

Før du køber en rygsæk til din dreng eller pige, er det en god ide at undersøge, hvad dit barn rent faktisk har brug for. Derudover er det naturligvis vigtigt, at finde en rygsæk, som de kan være glade for i lang tid.

Gå på opdagelse i vores store sortiment eller brug de forskellige filtre øverst på siden til nemt og hurtigt at finde det, som du leder efter.

Rygsække til børn i flotte farver

En rygsæk til skolen skal bruges hver eneste dag, og derfor er det selvfølgelig vigtigt, at dit barn synes, at den er rigtig flot. Her på siden fører vi rygsække og tasker i et utal af forskellige farver, mønstre, materialer og finishes.

Vi fører normalt rygsække til børn i farverne blå, brun, grå, grøn, gul, hvid, lilla, metallic, orange, rosa, rød, sort og turkis. Du kan både finde ensfarvede rygsække samt rygsække med flotte mønstre og motiver.

Skulle det f.eks. være en rygsæk med blomster eller hvad med en rygsæk med bananer eller pandaer. Det kan også være at armyprint er et hit hjemme hos jer, eller måske skulle det være en flot holografisk rygsæk?

Udover farver og mønstre har vi også rygsække i en masse forskellige materialer. Du kan bl.a. finde rygsække lavet i læder, rygsække i bomuld, rygsække i satin, rygsække i kanvas, rygsække i imiteret læder, rygsække i polyester og rygsække i neopren. Kort sagt er der masser at vælge imellem, så forhåbentlig er der også noget, som falder i dit barns smag.

Hvis du er på udkig efter en rygsæk i en særlig farve, så husk at du kan bruge filteret øverst på siden.

Rygsække til børn fra kendte mærker

Mange børn er glade for mærker og logoer, og derfor har vi selvfølgelig også en masse rygsække fra kendte og elskede mærker. Faktisk har vi rygsække til børn fra over 50 forskellige danske og internationale brands.

Du kan bl.a. finde rygsække fra Herschel, Adidas, LEGO®, Puma, Quiksilver, Champion, The North Face, Fila, MarMar, Molo, Dolce & Gabbana, Hummel og Stella McCartney Kids.

Vores store udvalg af forskellige mærker betyder også, at vi har rygsække i mange forskellige prisklasser. Derfor kan du altid være sikker på at finde et udvalg af flotte rygsække, uanset om du har spenderbukserne på eller gerne vil finde et godt tilbud.

Hvis du er på udkig efter en rygsæk i en bestemt prisklasse, så kan du bruge filteret øverst på siden. Her kan du også sortere for mærke og farve.

Rygsæk med remme eller lynlås?

Nogle børn foretrækker rygsække med lynlås mens andre hellere vil have en rygsæk, der kan lukkes med en rem. Der er ikke en løsning, som er bedre end den anden, så uanset hvad dit barn foretrækker, så har vi masser af forskellige modeller med enten lynlåslukning eller lukning med spænder og remme.

Derudover så kommer langt de fleste rygsække med justerbare stropper, som sikrer, at rygsækken har den helt rigtige pasform.

En god rygsæk kan bruges til lidt af hvert

De fleste børn har brug for en god rygsæk til skolen, så der er plads til både skolebøger, madpakke, penalhus og hvad de ellers har brug for i løbet af dagen. Men en god rygsæk kan faktisk bruges til lidt af hvert.

F.eks. kan rygsækken også bruges til weekendture, vandreture, camping, ferier og sport. En god rygsæk kan bruges i mange år, og skal gerne være fleksible nok til at kunne vokse med barnets behov.

Hvis du gerne vil vide lidt mere om den rygsæk, som du har i tankerne, så kan du læse mere om de enkelte produkter inde på de forskellige produktsider. Her kan du også læse mere om, hvad rygsækken er lavet af.

Rygsække til små børn

Når du køber en rygsæk, er det vigtigt, at den passer i størrelsen til dit barn. En for stor rygsæk kan være alt for tung og ubehagelig for barnet at bære rundt på. Derudover så er der også risiko for, at barnet fylder alt for meget unødvendigt i tasken, hvilket kun gør den endnu tungere. Derfor kan du her på siden også finde rygsække, der egner sig særligt godt til små børn.

Vi har bl.a. rygsække til små børn med søde dyremotiver og flotte mønstre.

Vælg den rigtige rygsæk

Når du skal vælge en rygsæk til dit barn, er der et par ting du skal være opmærksom på. For det første er det vigtigt, at dit barn godt kan lide rygsækken. På den måde er du sikker på, at de bliver ved med at gide at bruge den i lang tid.

For det andet er det en god ide, at vælge en rygsæk, som passer i størrelsen til dit barn. En rygsæk der er for lille eller ikke har nok plads, vil barnet ikke få brugt, fordi der ikke er plads til alle deres ting. Derudover er der en risiko for, at den ikke sidder ordentlig på deres skuldre og ryg.

Det samme kan være tilfældet med en rygsæk, som er for stor til barnet. Det er rart med en rygsæk, som kan vokse med barnet, men det skal ikke være sådan, at rygsækken kommer gående med barnet og ikke omvendt.

For det tredje, så bør du kigge efter en rygsæk med justerbare stropper. Justerbare stropper sikrer, at rygsækken kan sidde rigtigt på deres ryg og skuldre, så de ikke får ondt, mens de bærer på rygsækken.

Med disse tre fifs i baghovedet er vi næsten sikre på, at du nok skal finde den helt perfekte rygsæk til dit barn her hos Kids-world.

Find skuldertasker og pusletasker

I denne kategori kan du også finde et mindre udvalg af skuldertasker og pusletasker. Hvis du gerne vil se et større udvalg af pusletasker, så anbefaler vi, at du kigger i kategorien Pusletasker under menuen øverst på siden.

Hvis du derimod gerne vil finde et større udvalg af skuldertasker, så kan du kigge under kategorien Tasker i menuen øverst på siden.

Hvilken størrelse rygsæk til børn?

Hos Kids-world har vi rygsække til børn i alle aldre og i mange forskellige størrelser. Vi fører ikke rygsække fra en lang række forskellige kendte og moderigtige brands, så det er bare med at gå på opdagelse i vores store sortiment af rygsække til børn.

Det er en god ide at finde den rigtige størrelse rygsæk til børn, så barnet har så meget komfort som muligt ved daglig brug af rygsækken. Det er også en god idé at gøre sig tanker om, hvor meget plads der skal kunne være i rygsækken.

Store rygsække med plads til mange liter og kg er mest velegnet til de lange skoledage, hvor barnet skal have mange forskellige ting med sig i skolen, som for eksempel skolebøger, penalhus, skriveredskaber og madkasse.

Det kan ligeledes være en god ide med en rummelig rygsæk, når barnet skal på skoleudflugter og have plads til både tøj, skoleudstyr og andre praktiske ting. Her kan den rigtige størrelse rygsæk være en god komfort til barnet, der skal bære den rundt og være så skånsom som mulig for barnets ryg.

Vi har mange skånsomme og komfortable rygsække hos Kids-world med plads til det hele i for eksempel de velkendte størrelser 152 og 156. Prøv for eksempel en af vores nye komfortable modeller med god plads fra Hummel, Fila, Beckmann, Little Dutch, LEGO® og mange andre. Disse rygsække har justerbare skulderstropper, som gør dem nemme at tilpasse til lige præcis dit barn, så rygsækkene bliver skånsomme for ryggen.

En mindre rygsæk kan være en god ide til barnet, der skal bruge den til gymnastiktimer eller kortere dage i skolen. På den måde behøver barnet ikke at bære rundt på en unødigt stor rygsæk.

Prøv for eksempel den praktiske gymnastiktaske fra Beckmann, Den er designet specielt til gymnastiktimen. Denne rygsæk har et ekstra justerbart brystspænde, som gør, at den kan klikkes fast på en matchende skoletaske fra Beckmann.

Hvor mange liter skal en rygsæk være?

Hvor mange liter der kan være i en rygsæk, kommer an på, hvilken størrelse den har. Store rygsække har typisk plads til flere liter, mens de mindre rygsække har plads til færre liter. Typisk vil mellem 5-16 liter være nok til de mindre rygsække, der bruges dagligt af de små børn, mens en større rygsæk på op til 23 liter er velegnet til større børn.

Vi har mange forskellige typer af rygsæk til børn fra Herschel og Sebra blandt mange andre kendte brands med plads til for eksempel 5, 8, 10, 16 eller 23 liter.

Alle vores rygsække har justerbare skulderstropper, så du altid kan gøre stropperne længere eller kortere efter behov. Vores rygsække har mange lommer og rum, der gør dem ekstra praktiske og skånsomme at bære rundt på for dit barn.

Hvad betyder rygsæk?

En rygsæk betyder, at det er en særlig form for taske, der bæres på ryggen ved hjælp af to justerbare skulderremme. Det ekstra smarte ved en rygsæk til børn er, at de via deres system af justerbare stropper og skulderremme kan tilpasses det enkelte barn, så de bliver så komfortable som muligt. Det betyder, at rygsække er en meget skånsom måde at bære tunge ting som skolebøger på ryggen. På grund af dette er rygsække til børn blevet meget populære at anskaffe sig.

Husk at du altid kan bruge vores søgefilter i toppen af vores side til at finde lige netop den type rygsæk, der passer til dit barn. Her kan du også sortere i vores store udvalg efter for eksempel type, farve, brand eller efter pris.

Hvor mange kg i en rygsæk?

At gå i skole behøver ikke at være en tung og anstrengende affære med en af vores mange rygsæk til børn. Vores rygsække gør det komfortabelt at bære selv mange kg for barnet, der skal på udflugt, eller har en lang skoledag foran sig.

Det kan også være en god ide at sørge for at købe så lette materialer som muligt, der skal være i selve rygsækken.

Vi fører mange forskellige brands af rygsække, der designes i lette materialer, så rygsækken ikke gøres unødig tung. Prøv for eksempel den lette og komfortable rygsæk fra Fabelab, som er designet i lette materialer. Fabelab har rygsække med plads til både få og mange kg i rygsækken, alt efter behov.

Er du i tvivl om, hvorvidt rygsækken vejer for meget? Så brug den gængse tommelfingerregel, at rygsækken maksimalt må veje 15% af barnets vægt. På den måde sikrer du dig, at rygsækken til dit barn bliver så skånsom som muligt.

Rygsæk til børn med dyr på

Vi har mange søde og sjove design af rygsække, der ligner dyr, eller har flotte grafiske prints med dyr på, som derfor gør det lidt sjovere at have dem på for børnene.

Vi har for eksempel en nuttet serie af rygsæk til børn fra Color Kids, hvor rygsækken har ører i toppen og ligner en sød lille ræv, vaskebjørn eller hund.

Vi har mange sjove og ergonomiske rygsække, der ligner eller er udformet som dyr fra Affenzahn i både små og store størrelser. Med for eksempel en lille enhjørning på ryggen eller en stor skildpadde er du sikker på, at dine børn får en sjov oplevelse ud af at have deres rygsække med i skole.

Da vi har flere end 140 forskellige typer af rygsække til børn hos Kids-world, kan du næsten være fuldt garanteret at finde en rygsæk med et af dine børns yndlingsdyr på. Tag og kig vores store sortiment igennem, hvor du blandt andet kan finde en koala, et næsehorn, en pingvin, en giraf og mange andre slags dyr.

Rygsække til drenge

Hvis du er på udkig efter en perfekt rygsæk til drenge, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Kids-world har vi rigtig mange seje, sjove og sporty rygsække fra kendte og elskede brands, som er velegnet til drenge.

Hvis du har en sporty dreng, der mangler en sej gymnastiktaske, så har vi de fedeste rygsække fra Beckmann med blandt andet flotte panter og tigermotiver. Disse rygsække kommer med mange praktiske og justerbare funktioner, som gør rygsækken så komfortabel som muligt.

Samtidig har Beckmann rygsækken et justerbart brystspænde, så den kan klikkes på Beckmann classic skoletaskerne.

Rygsække til piger

Mange piger er glade for nuttede dyr. Vi har heldigvis mange typer rygsæk til piger med søde dyremotiver hos Kids-world. Du kan blandt andet finde rygsæk til piger udformet som katte, hunde, heste eller hvad med den sødeste lille lyserøde enhjørning?

Hvis du er ude efter at finde den smarteste og mest moderigtige rygsæk til skolestart, kan vi byde på rigtig mange kendte brands, der aldrig går af mode og som har modeller i flotte lyserøde, pink og rosa farver, der især egner sig til piger i de større klasser.

Rygsække til børn i alle aldersgrupper

Uanset om dine børn lige skal til at starte i børnehaveklassen, eller er ved at gå ud af folkeskolen, så har vi rygsække i de helt rigtige størrelser.

Mangler du den perfekte rygsæk til børn på 1, 2, 3, 4 eller 5 år, så har vi mange at vælge imellem fra kendte brands som for eksempel Hummel, Fila, Beckmann, LEGO® Tasker og mange, mange flere.

Vi har også et stort udvalg af rygsække til børn over 5 år, som er designet med specifikt fokus på folkeskolen. Med en god og slidstærk rygsæk i flotte motiver og et komfortabelt design er du sikker på, at dine børn vil elske at have deres rygsæk på hver dag.

Få dit barns nye rygsæk leveret med gratis fragt

Husk på, at du altid kan få leveret dit barns nye rygsæk med gratis fragt såfremt, at din ordre skal leveres til en adresse i Danmark. Ordren bliver leveret inden for 1-2 hverdage og du bestemmer selv, om du vil have den sendt hjem til din hoveddør eller om du hellere vil afhente den i en pakkeboks eller på et posthus, når det passer dig bedst.

Du kan også vælge at betale med børnepengebetaling. Børnepengebetaling er vores kreditordning, og med børnepengebetaling modtager du din ordre med det samme, men betalingen bliver først trukket, når børnepengene kommer ind. Du kan se mere om ordningen inde på betalingssiden, hvor du også kan læse om dine muligheder for kredit.

Du kan naturligvis også kontakte vores kundeserviceafdeling, hvis du har nogle spørgsmål til vores services eller produkter. De sidder klar til at hjælpe dig og svare på spørgsmål alle hverdage.

Tilføjet kurv