Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Drikkedunke med/uden sugerør og drikkeflasker til børn

269
40%
Hummel Drikkedunk - Rustfrit Stål - Astralis - Sort Hummel Drikkedunk - Rustfrit Stål - Astralis - Sort 77,97 DKK
Oprindeligt:  129,95 DKK  
40%
Liewood Drikkedunk - 500 ml - Lionel - Leopard/Sandy Liewood Drikkedunk - 500 ml - Lionel - Leopard/Sandy 53,97 DKK
Oprindeligt:  89,95 DKK  

Drikkedunke med/uden sugerør og drikkeflasker til børn

Du finder drikkeflasker og drikkedunker til børn i høj kvalitet her hos Kids-world. Vi tilbyder drikkedunke og drikkeflasker til børn fra mange fede mærker, hvor der ikke er blevet gået på kompromis med kvaliteten.

Vores store sortiment af drikkeflasker og drikkedunke til børn kan købes med print, motiver samt helt enkle med farver som sort, hvid, blå, navy, grøn, turkis, karamel, rosa, gul, orange og lyserød. 

Kig dig omkring i vores store sortiment og se om du ikke kan finde den helt perfekte drikkedunk til din dreng eller pige.

Drikkedunke med sugerør

Drikkedunke med sugerør er en fantastisk løsning til børn, der elsker at have deres yndlingsdrikke med på farten. Disse praktiske drikkeflasker kombinerer funktionalitet med sjov, og de fås i en række farverige designs, der passer til enhver smag.

Med et sugerør bliver det nemt og sjovt for børnene at drikke deres væske, uanset om det er vand, juice eller en smoothie. Sugerørene gør det også nemmere at undgå spild, hvilket er en fordel både derhjemme og på farten.

Med en drikkedunk med sugerør fra Kids-world kan børnene nyde deres yndlingsdrikke på en praktisk og sjov måde, samtidig med at forældrene kan være sikre på, at de holder sig hydrerede i løbet af dagen.

Rengøring af drikkedunke med sugerør

Når det kommer til rengøring af drikkedunke med sugerør, er det vigtigt at følge nogle enkle trin for at sikre, at de forbliver hygiejniske og holdbare. Selvom det kan være lidt tricky at nå alle hjørner og sprækker, kan en lille tandbørste eller en flaskebørste være en effektiv løsning.

Det er også en god idé at vaske sugerrøret grundigt for at fjerne eventuelle rester af væske. Ved at holde drikkedunken ren og i god stand kan børnene fortsætte med at nyde deres favoritdrikke med glæde og uden bekymring for bakterier eller dårlig smag.

Det er ligeledes en god idé, at undersøge hvorvidt drikkerunken og sugerøret dertil kan holde til at komme i opvaskemaskinen.

Hvor ofte skal drikkedunke og drikkeflasher rengøres?

Det giver for mange sig selv, at en drikkedunk holder længere, når den løbende gøres ren. Der der dog ingen undtagelse, uanset om det drejer sig om drikkedunke til børn eller voksne. 

Drikkedunke er eminent gode til at samle bakterier, når der drikkes af den - også selvom at det blot er vand, som er i drikkedunken. Derfor bør du som hovedregel vaske drikkedunken dagligt.

Rengøring af barnets drikkedunk og drikkeflaske

En række af drikkeflaskerne og drikkedunkene til børn kan være svære at gøre rene, mest af alt fordi, at det kan være svært at komme til overalt. Her er en tandbørste oftest meget behjælpelig - har du derfor en drikkedunk eller drikkeflaske, som har nogle snævre hjørner eller et smalt hul, så kan det være, at en tandbørste eller en helt almindelige flaskerenser kan gøre tricket.

Nogle drikkedunke kan komme i opvaskemaskinen, mens andre bør vaskes op i hånden. Vi anbefaler, at du føler de rengøringsanvisninger, som kommer med drikkedunken for at den holder længst muligt.

Det er vigtigt, at børn drikker rigeligt vand

Det er vigtigt, at børn får drukket rigeligt med vand i løbet af dagen. Vand er vigtigt for at holde kroppen hydreret og hovedet klart. Det kan en flot og lækker drikkedunk heldigvis hjælpe med. Hvis dit barn har en drikkedunk eller drikkeflaske med i skole eller til træning, er der større chance for, at de rent faktisk får drukket vand, fremfor hvis de skal hen til vandhanen, hver gang de skal have noget at drikke. 

Derudover kan drikkedunken også hjælpe med at erstatte sukkerholdige drikkevarer såsom sodavand og juice. Hvis de barn tidligt vender sig til at drikke vand og har det nemt tilgængeligt i løbet af dagen, har de mindre tendens til at købe en sodavand på vej hjem fra skole eller efter træning. 

Drikkedunke og drikkeflasker for enhver smag

Her på siden finder du drikkedunke, vandflasker og drikkeflasker i et hav af farver og varianter. Vi har både ensfarvede drikkedunke og drikkedunke med fine motiver og mønstre. Derudover har vi naturligvis drikkedunke i forskellige størrelser og udformninger. Kort sagt er der drikkedunke, vandflasker og drikkeflasker for enhver smag. 

Du kan f.eks. finde sporty drikkedunke fra Adidas og søde drikkedunke med et katteansigt fra Liewood. Du kan også finde drikkedunke med barnets forbogstav, drikkedunke med sugerør og drikkedunke med et lille håndtag, som gør, at drikkedunken nemt kan sættes fast udenpå tasken. 

Drikkedunke til børn i mange forskellige prisklasser

Uanset om du er på jagt efter en smart drikkedunk fra et kendt mærke eller bare gerne vil have en praktisk vandflaske til dit barn, så har du noget at vælge imellem her hos Kids-World. Vi fører nemlig drikkedunke, drikkeflasker og vandflasker i mange forskellige prisklasser. 

Du kan finde drikkedunke fra over 20 forskellige danske og udenlandske mærker, som alle har hver deres unikke stil, udtryk og funktioner. 

Hvis du er på udkig efter en drikkedunk eller drikkeflaske i en bestemt prisklasse eller fra et særligt mærke, så kan du altid bruge filtrene øverst på siden, til hurtigt og nemt at få et overblik.

Køb drikkedunke til børn med gratis fragt

Så se dig endelig omkring i vores store sortiment af drikkeflasker og drikkedunke til børn. Vi er sikre på, at du nok skal finde en drikkedunk, som opfylder alle dine og jeres behov. Når du handler drikkeflasker og drikkedunke til børn her hos Kids-world, får du dem leveret med gratis fragt, så længe at ordren skal leveres i Danmark. 

Den nye drikkedunk eller drikkeflaske kommer altid indenfor 1-2 hverdage og du bestemmer selv, om du helst vil have den sendt hjem til hoveddøren, eller om du hellere vil afhente den på et posthus eller i en pakkeboks, når du har tid.

Du kan også vælge af købe drikkedunken gennem vores kreditordning børnepengebetaling. Med børnepengebetaling modtager du drikkedunken med det samme, men betalingen bliver først trukket, når børnepengene går ind. Du kan læse mere om børnepengebetaling og dine muligheder for kredit inde på betalingssiden. 

Tilføjet kurv