Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Forklæder til børn

105
Størrelse
20%
Fabelab Forklæde - Natural/Terazzo Fabelab Forklæde - Natural/Terazzo 199,96 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  
20%
Fabelab Forklæde - Blue Spruce/Cobblestone Fabelab Forklæde - Blue Spruce/Cobblestone 199,96 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  
35%
Lil' Atelier Forklæde - NmnRogo - Warm Sand Lil' Atelier Forklæde - NmnRogo - Warm Sand 149,47 DKK
Oprindeligt:  229,95 DKK  

Forklæder til børn

Slip for at svine alt tøjet til med et forklæde til dit barn, når I skal være kreative. Blandt de forskellige producenter af forklæder til børn, finder du et væld af varianter af børneforklæder samt en bred vifte af farver, mønstre, motiver m.m.

Børn er ikke ret gamle, før de gerne vil hjælpe til i køkkenet, eller male med pensler og maling eller vandfarve. Alt sammen noget, som kan være en udfordring for selv det bedste vaskepulver! Det er således en særdeles god ide at investere i et forklæde til dit barn.

I vores udvalg af børneforklæder, kan du være heldig at finde forklæder med prints af eksempelvis elefanter og andre dyr.

Praktiske forklæder til børn

Når man laver forklæder til børn er det vigtigt, at de er praktiske på andre måder end almindelige forklæder. De fleste børneforklæder er udstyret med justerbare bindebånd til at binde børneforklædet fast om kroppen og nakken.

Nogle bindebånd er til at binde en almindelig sløjfe med, andre har en praktisk metalring til at justere længden med, mens andre igen er udstyret med velcro.

Populære brands

Nuby Haakaa Bkr
Kinderkitchen Sistema Tiny Tot

Forklæder med lange ærmer

Du finder praktiske børneforklæder med lange ærmer - perfekt til de mindste samt forklæder, der har krydsende bånd bagpå, så forklædet lukker sig helt omkring barnet og dermed beskytter tøjet yderligere.

Forklæder er bl.a. ideelle til den store bagedag, hvor det er nødvendigt med et bageforklæde for at minimere sandsynligheden for, at alt tøjet bliver beskidt.

Flere af modellerne har desuden en stor lomme foran, som er perfekt til at opsamle noget af det, som barnet helt sikkert kommer til at spilde i løbet af en bagedag, maledag eller ved middagsbordet.

Forklæder til børn med fine farver og sjove motiver

Et forklæde eller et spiseforklæde har selvfølgelig primært en praktisk funktion, men når det er sagt, så gør det jo ikke noget, at det også er lidt flot. Derfor kan du finde forklæder til børn i masser af fine farver.

Normalt har vi forklæder i blå, brun, grå, grøn, gul, hvid, lilla, orange, rosa, rød, sort og turkis på lager. Du kan både finde ensfarvede forklæder samt forklæder med mønstre og sjove motiver. Vi har f.eks. forklæder med hunde, pindsvin, ræve, isbjørne, elefanter, biler, prikker, får og elge.

Gå på opdagelse i vores sortiment og se om der ikke er noget, som passer til lige præcis jeres behov og smag.

Forklæder og spiseforklæder med coating

Forklæderne og spiseforklæderne til baby og børn kan findes i bl.a. polyester med DWR- og PU-coating samt bomuld og er alle OneSize. Det smarte ved at børneforklædet er blevet produceret med en form for coating, er, at det gør forklædet vandtæt samt nem at rengøre med en fugtig klud.

På den måde slipper du for at skulle smide forklædet til vask hele tiden. I stedet kan du bare aftørre det med en fugtig klud efter brug og så er det klar til næste omgang maling, bagning eller hvad end I finder på.

GOTS- og Oekotex 100-certificerede forklæder

Her på siden finder du naturligvis også forklæder som er GOTS-certificerede og Oekotex-100 certificerede.

Når et forklæde er Oekotex 100-certificeret betyder det, at forklædet, og alle de materialer det er lavet af, er blevet testet på et professionelt laboratorium og er fri for skadelig kemi og allergifremkaldende stoffer.

Når et børneforklæde er GOTS-certificeret betyder det, at produktet er fuldstændigt fri for farlige kemikalier og at produktionen er socialt ansvarlig. Med andre ord er GOTS-mærkningen en garanti for forsvarlig, miljømæssig og socialt ansvarlig produktion.

Du kan læse mere om, hvad de forskellige forklæder er lavet af og eventuelt hvilke certificeringer de har under hvert enkelt produkt.

Gratis levering af forklæder til børn

Når du køber forklæder til dit barn hos Kids-world, så behøver du ikke bekymre dig om fragten. Du får nemlig gratis levering af forklæder og hvad du ellers finder her på siden, så længe leveringsadressen er i Danmark. Ordren kommer inden for 1-2 hverdage og du vælger selv, om du helst vil have den leveret hjem til hoveddøren eller om du hellere vil afhente den på et posthus eller i en pakkeboks, når det passer dig bedst.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter eller services, eller måske har nogle gode forslag til nye produkter i vores sortiment, så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeserviceafdeling, som sidder klar til at være behjælpelige.

Tilføjet kurv