Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Amning og tilbehør

290
Størrelse

Amning og tilbehør - Alt til amning samlet på et sted

Ammeudstyr og tilbehør til amning udgør en essentiel del af nybagte forældres rejse mod at skabe nærhed og næring til sit spædbarn. Disse produkter er designet med fokus på både komfort og funktionalitet, hvilket gør ammeperioden mere glidende og behagelig for både mor og barn.

I vores amningkategori har vi samlet alle de amningprodukter og tilbehørstyper på et sted, så du nemt kan finde alt det, som vi har at tilbyde til amning.

Ammeindlæg - Et uundværligt tilbehør

Ammeindlæg er et uundværligt tilbehør. Disse absorberende puder placeres i amme-bh'en for at forhindre lækager og holde brystet tørt mellem fodringerne. De fås i forskellige materialer og størrelser for at imødekomme individuelle behov og præferencer.

Skab støtte og komfort med en ammepude

Ammepuder er også populære, da de giver støtte til nakke, skuldre og albuer under amningen. De er designet til at hjælpe med at opretholde en korrekt og afslappet ammeposition, hvilket minimerer belastningen på moderens krop og gør det mere behageligt for både mor og barn.

Nyttige ammebrikker

Ammebrikker kan være nyttige for mødre med følsomme brystvorter. Disse silikone- eller latexskiver placeres over brystvorten for at skabe en beskyttende barriere og reducere friktionen under amning. De kan også hjælpe med at korrigere brystvorteproblemer og lette smerter forbundet med amning.

Hjælp amningen på vej med brystpumper

For nem opbevaring og transport af modermælk er brystpumper uundværlige. Der findes både manuelle og elektriske brystpumper, der gør det muligt for mødre at udtrykke mælk effektivt og opbevare den sikkert til senere brug. Derudover er opbevaringsposer og flasker med låg ideelle til at holde den udtrykte mælk frisk og klar til brug.

Ammeudstyr og tilbehør er en vigtig støtte for mødre i hele ammeperioden. Disse produkter er designet med omtanke for at skabe en behagelig og praktisk oplevelse, der fremmer den nære forbindelse mellem mor og barn.

Hold dig opdateret på de bedste tilbud på amningsprodukter

Du kan nemt holde dig opdateret på vores aktuelle tilbud på ammeprodukter. Det kan du gøre ved enten at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller ved at følge os på sociale medier. Ved at gøre det, er du altid opdateret på vores forskellige tilbud og kampagner.

Shop amningsprodukter med børnepengekredit

Du kan shoppe med gratis kredit i op til tre måneder, når du shopper amningsprodukter med børnepengekredit her hos Kids-world. Ved at vælge børnepengebetaling udskyder du betalingen, til næste gang du får udbetalt børnepenge.

Shop amningsprodukter med gratis fragt

Når du køber amningsprodukter hos Kids-world, kan du glæde dig over, at du udover hurtig levering også kan få gratis hjemmelevering, så længe leveringsadressen er i Danmark. På den måde skal du ikke tænke på, om du skal købe for et bestemt beløb eller hvad fragten koster.

Tilføjet kurv