Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Adapter og oplader

48
40%
Design Letters Lightning Ladekabel - 1m - Beige Design Letters Lightning Ladekabel - 1m - Beige 161,97 DKK
Oprindeligt:  269,95 DKK  
40%
Design Letters Adapter - 12W - Guld/Hey Design Letters Adapter - 12W - Guld/Hey 359,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  
40%
Design Letters Adapter - 12W - Sølv/Hey Design Letters Adapter - 12W - Sølv/Hey 359,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  

Adaptere i flotte designs

Adaptere er altid praktiske at have i hjemmet. De er enormt alsidige og passer til alle USB-stikladekabler. De kan anvendes til utallige moderne elektroniske produkter, så længe de har et USB-stik, som du kan indsætte i adapteren.

Vores fine adaptere fra Design Letters kommer i mange flotte farver og designs og er enormt nyttige til opladning af diverse former for elektronik i hjemmet. De har også en indbygget ’intelligent device detektor, som sikrer, at alt som du oplader med dem, bliver opladet under helt optimale forhold.

Med et par smarte adaptere fra Design Letters behøber du aldrig at bekymre dig, for hvis den ene oplader i hjemmet er optaget, så kan du jo bare tage en anden i brug.

Lightning ladekabler til iPhones

Det er nok næsten alle i familien, der har en smartphone - med undtagelse af de allermindste børn. Dermed er der også behov for flere adaptere og ladekabler i hjemmet, så man kan sikre, at de ikke løber tør for strøm, når man mindst venter det.

Med lightning ladekabler kan du sørge for, at din og dit barns smartphones altid kan oplades under optimale forhold og så hurtigt som muligt.

Lightning ladekablerne fra Design Letters passer perfekt til adapterne fra samme brand. De fås også i mange smarte designs, som matcher til din adapter og så fås de til rigtig gode priser, så du med fordel kan købe et par stykker. Det er altid godt at have et ekstra ladekabel liggende.

Tilføjet kurv