Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Sutteflaske til børn

172
Størrelse
30%
Emporio Armani Sutteflaske - Plast/Silikone - 240 ml - Rosa Emporio Armani Sutteflaske - Plast/Silikone - 240 ml - Rosa 335,97 DKK
Oprindeligt:  479,95 DKK  
30%
Emporio Armani Sutteflaske - Plast/Silikone - 240 ml - Navy Emporio Armani Sutteflaske - Plast/Silikone - 240 ml - Navy 335,97 DKK
Oprindeligt:  479,95 DKK  
30%
Emporio Armani Sutteflaske - Plast/Silikone - 240 ml - Hvid Emporio Armani Sutteflaske - Plast/Silikone - 240 ml - Hvid 335,97 DKK
Oprindeligt:  479,95 DKK  
30%
Emporio Armani Sutteflaske - Plast/Silikone - 130 ml - Navy Emporio Armani Sutteflaske - Plast/Silikone - 130 ml - Navy 314,97 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  
30%
Emporio Armani Sutteflaske - Plast/Silikone - 130 ml - Hvid Emporio Armani Sutteflaske - Plast/Silikone - 130 ml - Hvid 314,97 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  
30%
Emporio Armani Sutteflaske - Plast/Silikone - 130 ml - Rosa Emporio Armani Sutteflaske - Plast/Silikone - 130 ml - Rosa 314,97 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  

Begynderflasker og sutteflasker

Har du brug for nogle sutteflasker til din lille ny? Så finder du et bredt udvalg hos Kids-World. Her i kategorien finder du et fint udvalg af sutteflasker samt begynderflasker til de mindste. De forskellige sutteflasker har forskellige funktioner, så inden du bestemmer dig for en bestemt sutteflaske eller begynderflaske er det en god ide at sætte sig ind, hvilke behov din baby har. 

Vi har både fast flow og slow flow sutteflasker, samt sutteflasker med en flaskesut i silikone og sutteflasker med en flaskesut i naturgummi.

Derudover kan du også finde andet tilbehør såsom smarte beholdere til mælkepulver og babymos, så du altid har mad til din lille dreng eller pige, selv når I er på farten.

Kig dig omkring på siden og se, om der ikke er noget, som passer perfekt til jeres lille barns behov.

Kvaliteten er i højsædet

Vi gør alt hvad vi kan for altid at have et stort udvalg af sutteflasker. Alt sammen i høj kvalitet, gode og slidstærke materialer samt, naturligvis fristes man til at nævne, skønne designs, som appellerer til store såvel som små.

Du kan altid læse mere om hvad de enkelte sutteflasker er lavet af, og hvilke funktioner de har, inde under hvert enkelt produkt. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har nogle spørgsmål.

Populære brands

Dentistar Wow Cup Nuk
Petit Monkey Tiny Tot Nuby

Køb sutteflaske med smart låg

Nogle gange skal man have sutteflasken med på tur. Det kan være fordi far skal have barnet med ud og har brug for at have modermælk med, eller det kan være fordi, I har brug for at have mælkeerstatning med til et event eller noget helt tredje. Uanset hvad årsagen er, så er det rart at have et tætsluttende låg til flasken.

Her på siden finder du et stort udvalg af sutteflasker, som kommer med et smart låg, der sikrer, at indholdet i flasken bliver, hvor det skal være. Når du har en sutteflaske med låg, behøver du derfor ikke bekymre dig om spildt mælk ud i hele tasken. Du kan nemt have en fyldt sutteflaske med på farten, så der altid er mad til den sultne baby.

Derudover kan et låg også være rigtig smart, når du bruger mælkeerstatning, fordi flasken skal rystes efter pulveret er blevet blandet med vandet. Hvis du har en flaske med låg, er du dermed sikret at der ikke er mælkeerstatning i loftet, på skabene og andre spændende steder i køkkenet. 

Find praktiske beholdere til mælkepulver og babymad

Her på siden finder du også praktiske beholdere til mælkepulver, babymad og snacks. Beholderne er smarte, når du skal ud af døren eller hvis din lille dreng eller pige skal passes. 

De praktiske beholdere fylder ikke særlig meget og har typisk flere forskellige rum, så du kan have mælkepulver med til flere flasker eller f.eks. både have mælkepulver og babymad med på tur. Når barnet bliver større kan beholderne også bruges til andre snacks såsom rosiner eller grøntsager, som dit barn kan have med i børnehave, i skole, på skovtur eller til træning.

De fleste af beholderne kan sagtens komme i opvaskemaskinen, så de er nemme at rengøre og nogle kan endda også fryses, således at de også kan bruges til at fryse modermælk, grød eller anden form for babymad i mundrette portioner.

Sutteflasker i naturgummi eller silikone?

Hvad end du er på udkig efter en sutteflaske med en flaskesut i naturgummi eller silikone, så har vi et godt udvalg her hos Kids-World. Det er ikke fordi, at ét materiale er bedre end det andet. Men hvis der er gummiallergi i familien, så anbefales det, at du anvender sutteflasker med en flaskesut i silikone, så du ikke risikerer, at dit barn er allergisk overfor sutteflasken. 

Du kan altid læse mere om hvad sutteflasken er lavet af inde under selve produktbeskrivelsen, hvor du også kan læse og sutteflaskens andre egenskaber eller funktioner. 

Fast flow eller slow flow?

Det er ikke helt ligegyldigt hvilken flaskesut, din sutteflaske har. Udover materiale varierer sutteflaskerne nemlig også ved den mængde af væske, som den lader passere ad gangen. Her på siden kan du både finde sutteflasker med såkaldt slow flow, medium flow, fast flow og variabelt flow.

Slow flow flaskesutter er særligt velegnet til helt små babyer og til babyer, som lider af kolik, da mængden af væske, der kan passerer ad gangen, er begrænset. På den måde er der mindre risiko for, at barnet får mælk galt i halsen eller trækker for meget luft inden sammen med mælken.

Medium flow flaskesutter tillader at lidt mere mælk kommer ud ad gangen og egner sig typisk til babyer mellem 3 og 6 måneder. 

Fast flow flaskesutter egner sig til baby og børn fra 6+ måneder, da barnet nemmere kan få endnu mere væske ud ad gangen.

Sidste men ikke mindst findes der også flaskesutter med variabelt flow. Sutteflasker med variabelt flow kan ligesom fast flow versionen bruges til børn fra 6+ måneder, men egner sig særligt godt til mere tyktflydende væsker såsom vælding, som eller kan være svært for barnet at få ud af en almindeligt flaskesut. 

Køb separate flaskesutter og sutteflaskehoveder

Her på siden kan du også finde separate flaskesutter eller sutteflaskehoveder. Det kan være, du har brug for en ny flaskesut fordi de andre er blevet slidte og gumlet i stykker eller det kan være, at du gerne vil skifte fra en slow flow version til en medium flow version. 

Husk at tjekke om de flaskesutter du har kig på, passer til de sutteflasker, som du har derhjemme. Ofte er det en god ide, at købe flaskesutter fra samme mærke, som ens sutteflasker er, for at være sikker på, at de slutter tæt og passer ordentligt. 

Vask og sterilisering af sutteflasker

Når du har fundet lige præcis den sutteflaske, som passer til dit barn, så er det vigtigt, at du ved hvordan man rengører sutteflasken på den mest effektive og praktiske måde. Det er vigtigt at sutteflasken bliver ordentligt rengjort efter hver gang, den er blevet brugt, da der ellers kan samle sig bakterier, som barnets sarte mave slet ikke er klar til. 

Basen til sutteflasken er typisk lavet af glas eller plastik og kan derfor tit kommes i opvaskemaskinen. Det er til gengæld ikke tilfældet med flaskesutterne eller sutteflaskehovederne. Disse skal vaskes grundigt med varmt vand og sæbe. 

Brug gerne en sæbe, som er svanemærket eller på anden måde ikke indeholder alt for mange indholdsstoffer. Når flaskesutten er vasket, bør den blive skoldet. Det vil sige, at du skal overhælde den med kogende vand. På den måde er du sikker på, at alle bakterierne bliver dræbt. 

En gang imellem bør du også koge flaskesutten i 5 minutter, for at sikre, at den bliver helt ren. Hvis du bruger flaskesutter i silikone, kan disse sagtens koges på normal vis, men hvis du anvender flaskesutter i naturgummi, bør du blot overhælde dem med kogende vand og derefter lade dem stå i vandet i 5 minutter. Dette skyldes, at det slider for meget på naturgummiet at blive kogt. 

Husk at du altid bor skolde dine nye sutteflasker inden de tages i brug første gang. Du kan læse mere om rengøring af sutteflasker inde på Sundhedsstyrelsens hjemmeside. 

Køb pakker med flere flasker

De fleste forældre har brug for mere end én sutteflaske og derfor kan du naturligvis også købe pakker mere flere sutteflasker. Det kan være rigtig smart at købe alle sine sutteflasker fra samme mærke. På den måde kan flaskesutter og glas kombineres på tværs af flasker.

Du kan også finde fine startpakker, som udover sutteflasker også indeholder flaskerensere samt en bidering

Gratis levering af sutteflasker og begynderflasker

Når du køber sutteflasker og begynderflasker her hos Kids-World, så skal du ikke bekymre dig om udgifter til leveringen. Den tager vi os nemlig af. Det eneste krav er, at sutteflaskerne skal leveres til en adresse i Danmark. 

Du vælger selv om du vil have dem sendt hjem til hoveddøren, eller om du hellere vil afhente dem på et posthus eller i en pakkeboks, når det passer dig bedst. Uanset hvad du vælger, så ankommer de nye sutteflasker inden for 3 hverdage. 

Du kan også vælge at betale via vores kreditordning børnepengebetaling. Med børnepengebetaling modtager du dine nye sutteflasker med det samme, men betalingen bliver først trukket, når børnepengene bliver udbetalt. Du kan læse mere om børnepengebetaling og dine muligheder for kredit inde på betalingssiden.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores services eller produkter er du naturligvis også mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. De sidder klar til at hjælpe dig med lidt af hvert.

Tilføjet kurv