Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Skiundertøj til børn

1
40%
Color Kids Skiundertøj - Beet Red m. Striber Color Kids Skiundertøj - Beet Red m. Striber 215,97 DKK
Oprindeligt:  359,95 DKK  

Skiundertøj til børn

Skal I på skiferie eller mangler børnene blot noget skiundertøj til de lidt køligere dage, så skal I endelige bruge lidt tid på, at kigge vores udvalg af skiundertøj til børn igennem.

Naturligvis er skiundertøj ikke kun velegnet til skiferien: Mange børn har stor glæde af skiundertøj i hjemlige omgivelser også. Skiundertøj er med til at sørge for, at dit barn har det tørt og varmt, når det færdes udenfor i vinterhalvåret, når temperaturen sommetider bevæger sig omkring frysepunktet. 

Praktisk skiundertøj til piger og drenge

Børn elsker at være udenfor hele året rundt. Efterår, vinter og forår kan dog stille visse krav til barnets påklædning. Med det danske vejr er det ikke til at vide, hvordan vejret arter sig, og derfor er det en god ide at sørge for, at din pige eller dreng ikke risikerer at fryse, når han eller hun skal udenfor og lege. 

Når barnet går i daginstitution vil det ofte befinde sig udenfor, når der skal leges, eller når barnet skal på udflugt med dagplejen, børnehaven eller SFO'en. Skiundertøj er naturligvis også meget praktisk til indskolingsbarnet, når der skal leges udenfor i skolegården og på klatrestativet. 

Skiundertøj til børn i mange størrelser

Børn i alle aldre kan have brug for et lækkert sæt skiundertøj, uanset om det er til pisterne eller bare som et ekstra lag til de kolde og våde vintre herhjemme i Danmark. Skiundertøj bør være tætsiddende, men ikke ubehageligt stramt. Formålet er, at det er nemt at bevæge sig i, men at det samtidig effektivt kan transporterer sved væk fra kroppen, så dit barn holdes varmt og tørt under fysiske aktiviteter i kulden. 

Derfor har vi et fint og alsidigt udvalg af skiundertøj til børn i flere størrelser; normalt fører vi størrelserne 104, 110, 128, 134, 140, 146, 152, 164 og 170 her på siden. 

Kendetegnene ved skiundertøj

Skiundertøj er kendetegnet ved at være tætsiddende og med lange ærmer samt tætsiddende og lange ben, for netop at sikre, at barnet ikke kommer til at fryse, når han eller hun skal tilbringe tid udenfor i blæst og regn og naturligvis også i snevejr - hvis vi er heldige.

Vi har skiundertøj i mørke og neutrale farver samt skiundertøj med skønne mønstre. Skiundertøj er generelt fremstillet af polyester samt elastan, som holder dit barn varmt. 

Enkelte skiundertrøjer har desuden lang hals og lynlås samt lange ærmer med bred kant og med hul til tommelfingeren, således at barnets hænder får ekstra varme og beskyttelse mod kulden. 

Du kan købe skiunderbukser og skiundertrøjer separat, og behøver således ikke investere i et helt sæt, hvis dit barn kun har behov for fx. skiundertrøje, eller du ønsker at kombinere forskellige styles eller størrelser. 

Skiundertøj til børn i forskellige materialer

Her på siden fører vi skiundertøj til børn i forskellige materialer. Du finder derfor både skiundertøj i uld og skiundertøj i polyester. Der er ikke nødvendigvis ét materiale, som er bedre end andet. Hver af de forskellige materialer har deres fordele. 

Uld har naturlige temperaturregulerende egenskaber, som både kan køle og varme. Derudover så varmer skiundertøj i uld, selv hvis det bliver vådt, hvilket kan være en fordel i visse situationer. 

Skiundertøj lavet i polyester er også lavet til at holde dit barn varmt og tørt, så sveden transporteres væk fra huden. Derudover er fordelen ved skiundertøj i polyester, at skiundertøjet nemt kan vaskes ved højere temperaturer.  

Du kan altid læse mere om de forskellige slags skiundertøj og hvad de er lavet af inde under hvert enkelt produkt. 

Hvorfor skal du vælge skiundertøj til skiferien?

Nogle forældre kan måske spørge sig selv, hvorfor de skal anskaffe skiundertøj til børnene til skituren. Det ligner jo alligevel bare et par leggins og en langærmet t-shirt. Der er imidlertid ret store forskelle mellem et par helt almindelige bomulds leggings og et par skiunderbukser. Ligeså kan en skiundertrøje ikke sammenlignes med en almindelig langærmet t-shirt. 

Almindelige leggings og t-shirts eller bluser i bomuld transporterer nemlig ikke sveden væk fra huden. Det er ikke et stort problem, hvis barnet kun skal være fysisk aktivt en times tid og derefter kan komme i bad og skifte tøj, som det f.eks. er tilfældet til idræt i skolen eller til sportstræning.

Typisk står man dog på ski i lidt længere perioder ad gangen. I kan sagtens være væk fra hytten eller hotellet hele dagen, fordi i spiser frokost på pisten. Barnet har derfor det samme tøj på dele dagen. Hvis sveden ikke bliver transporteret væk fra huden, er der risiko for, at barnet bliver koldt og vådt, når I holder en pause, og måske ender med at bruge halvdelen af skiferien i sengen med en forkølelse. 

Skiundertøj er derfor en rigtig god investering for at sikre, at I får mest muligt ud af skiferien. Derudover så er der ingen tvivl om, at et varmt og tørt barn er et glad barn. 

Skiundertøj til camping og friluftsliv

Skiundertøj til børn kan ikke kun bruges til skiferien. Skiundertøj er nemlig også oplagt til camping og friluftsliv, specielt hvis den danske sommer svigter eller hvis I er afsted lidt senere eller tidligere på året. Skiundertøjet kan bruges når I sidder rundt om bålet og hygger eller til at sove i, hvis du har en lille frossenpind med på tur. 

Derudover kan en skiundertrøje også sagtens bruges under en let vindjakke eller en regnjakke, som et ekstra isolerende lag. Gå på opdagelse her på siden og se, om der ikke er noget skiundertøj, som passer til lige præcis dit barns behov.

Skiundertøj til sport 

Hvis dit barn spiller fodbold eller laver anden sport, som foregår udenfor, er skiundertøj faktisk også super praktisk. Et par skiunderbukser kan sagtens bæres under et par sportsshorts og dermed sikre, at din dreng eller pige ikke bliver kold under træning. En skiundertrøje kan ligeledes bruges under en t-shirt eller windbreaker, hvis dit barn skal ud og løbe om vinteren eller efteråret.

Husk, at du kan finde meget mere sportstøj og sportsudstyr til børn under vores kategori 'Sport', som du nemt finder i menuen øverst på siden. 

Få leveret dit barns skiundertøj helt gratis

Hver gang I handler her på shoppen, kan I, så længe at ordren skal leveres i Danmark, vælge at få den leveret helt uden beregning. Dette er noget vi har tilbudt vores kunder i lang tid, hvilket vi ikke har planer om at lave om på.

Med dét sagt, håber vi på, at I finder det sæt skiundertøj i sortimentet af sportssko, sportstøj og sportsudstyr, som matcher, det I leder efter. Benyt endelig vores filter og søgefunktion, hvis I mangler noget konkret.

I bestemmer selv, om det nye skiundertøj skal leveres hjem til hoveddøren, eller om I hellere vil afhente det på et posthus eller i en pakkeboks, når det passer bedst. Uanset hvad, så kommer ordren indenfor 1-2 hverdage.

Du kan også vælge at betale med børnepengebetaling. Børnepengebetalinge er vores kreditordning, hvor pengene først bliver trukket, når børnepengene er blevet udbetalt. Du kan læse mere om ordningen og dine muligheder inde på betalingssiden. 

Har I bestemte ønsker, måske noget skiundertøj fra et bestemt mærke, som I godt kunne tænke jer at finde i shoppen, skal I endelig sende jeres ønske til vores support. De kan også være behjælpelige, hvis I har nogle spørgsmål til vores eksisterende sortiment eller services. 

Tilføjet kurv