Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Næsesuger og ørerenser

10

Ørerensere til babyer og børn

Det kan være skræmmende for forældre at rense små børn og babyers ører - en forkert bevægelse og man kan gøre unødig skade på dem. Babyer kan nemt opbygge for meget ørevoks, hvilket kan se skræmmende ud og gøre skade på øret.

Der findes heldigvis en del produkter på markedet der gør processen nemmere. Her kommer ørerensere ind i billedet. Et populært produkt er de multifunktionelle øre- og næseskraber, som kan anvendes både i øre og næse.

Designet gør den sikker at bruge de den ikke kan komme for langt ind og gøre skade, og så er den praktisk at have når dit barn har behov for at få renset enten ører eller næse. Der findes mange forskellige baby- og børneprodukter til at fjerne overskydende ørevoks, så det er op til dig at vælge den løsning du finder bedst.

Næsesugere til babyer og børn

En næsesuger er et praktisk lille redskab til at rense babyer og små børns tilstoppede næser, og gør det nemmere for dem at ånde, spise, drikke og sove uden vejrtrækningsbesvær.

De er meget nemme at anvende - de har en blød spids som indsættes i barnets næsebor. Pres først luften ud af næsesugeren for at skabe et vakuum, indsæt den i barnets næse og herefter kan du trykke på næsesugerens krop og suge slim og snot forsigtigt ud. Næsesugeren er nem at skille ad og vaske/koge når du er færdig med at bruge den.

Hvis dit barns næse er slemt tilstoppet, kan du med fordel anvende saltvand først for at fugte og løsne slimet inden du forsøger at suge det ud.

Dit barn skal placeres liggende ned med hagen vendt lidt op - dryp derefter to dråber saltvand i hvert næsebor, og forsøg at hold dit barns hoved stille i 10 sekunder. Nu kan du bruge næsesugeren til at fjerne overskydende snot og slim. Hos Kids-world har vi praktiske næsesugere i flere modeller og mange søde farver, så du kan vælge den du selv synes er finest.

Tilføjet kurv