Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Neglefiler og glasneglefiler

9
Størrelse

Neglefiler til baby og børn

Det kan godt være en udfordring at holde en baby og småbørns negle fine og trimmede. Det føles ofte som om at de allerede er groet ud igen efter du har ordnet dem. Det kan også være skræmmende at bruge negleklippere på børn selv for en erfaren forælder. Men heldigvis findes der neglefiler specielt til babyer! De er meget mere sikre at bruge end negleklippere på børns små bløde negle, og de generer heller ikke den lille i processen.

Neglefiler til babyer og børn i høj kvalitet

At file en babys negle er den mest sikre mulighed for at holde deres negle pæne. Vælg en neglefil af høj kvalitet som hurtigt kan klare arbejdet inden dit barn bliver irriteret. Tjek materialerne (glasfiler er populære) og sørg for at holde dem rene efter hvert brug så de kan holde i lang tid og bruges igen og igen.

Med ny teknologi til at holde småbørns negle trimmede og pæne, er det ikke længere en kamp at file deres negle og forældre kan nemt finde de rette produkter til deres børn. Med en neglefil til baby og børn reduceres bekymringer for ulykker med sakse og negleklipper.

Det kan også være en god mulighed for forældre og barn til at knytte stærkere bånd til hinanden, alt i ments barnet holdes sundt, glad og uden rifter fra lange skarpe negle!

Tilføjet kurv