Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Tandbørster til babyer og børn

16
20%
Liewood Fingertandbørste - 6-pak - Silikone - Blue Multi Mix Liewood Fingertandbørste - 6-pak - Silikone - Blue Multi Mix 111,96 DKK
Oprindeligt:  139,95 DKK  
20%
Liewood Tandbørster - 2-pak - Janelle - Peppermint Liewood Tandbørster - 2-pak - Janelle - Peppermint 68,76 DKK
Oprindeligt:  85,95 DKK  
20%
Liewood Tandbørster - 2-pak - Janelle - Sandy Liewood Tandbørster - 2-pak - Janelle - Sandy 68,76 DKK
Oprindeligt:  85,95 DKK  
20%
Liewood Tandbørster - 2-pak - Janelle - Tuscany Rose Liewood Tandbørster - 2-pak - Janelle - Tuscany Rose 68,76 DKK
Oprindeligt:  85,95 DKK  
20%
Liewood Fingertandbørste - 6-stk - Silikone - Peppermint Mix Liewood Fingertandbørste - 6-stk - Silikone - Peppermint Mix 111,96 DKK
Oprindeligt:  139,95 DKK  

Tandbørster til babyer og børn

Det er enormt sødt, når små børn får deres første tand. De ser lidt fjollede ud, men deres smil kan stadig smelte dit hjerte. 

Selvom børns første tænder ikke er permanente, spiller de stadig en vigtig rolle for udviklingen af dit barns fremtidige tænder. Det er vigtigt at passe på en babys gummer og nye tænder lige fra starten af. 

Når dit barn har fået sin første tand, er det allerede på tide at introducere en tandbørste lavet specielt til babyer. 

Når du skal vælge en tandbørste til dit lille barn, skal du overveje flere ting. Du skal selvfølgelig finde en tandbørste, som har et lille børstehoved, der nemt passer ind i barnets mund. 

Tandbørsten skal have bløde børstehår, som ikke irriterer gummerne. Den skal helst være fri for BPA- og phthalater. Du bør børste dit barns tænder to gange dagligt og skifte tandbørsten ud mindst hver tredje måned - oftere hvis den er slidt.

Derfor er det vigtigt at børste børnenes tænder

Mange nybagte forældre bliver overraskede, over at et barns mælketænder kræver ligeså meget børstning og god mundhygiejne, som de senere voksentænder gør. 

Mælketænder har nemlig endnu større tendens til at udvikle huller. Derfor er en babytandbørste nødvendig fra første tand af, så du kan forebygge problemer med gummerne og smertefulde huller, som senere kan kræve boringer, fyldninger osv.

Det er ikke for tidligt at børste dit barns tænder, så snart de kommer frem. Mælk indeholder sukker, som også kan nedbryde emaljen. Dermed bør du børste dit barns tænder to gange dagligt fra begyndelsen af, så de kan få gode vaner med deres mundhygiejne resten af livet. 

Der findes mange forskellige typer babysikre tandbørster på markede. De gør allesammen mere eller mindre det samme, med de har små forskellige i størrelse, form, børstehår og så videre, hvilket faktisk kan gøre stor forskel i forhold til, hvor nemme de er at bruge.

Hos Kids-world har vi et bredt sortiment af forskellige slags tandbørster, så du kan finde en tandbørste, der passer godt til dit barn.

Vi har også fingertandbørster

Hvis dit barn først skal til at introduceres til at få børstet tænder og ikke virker særlig vild med en traditionel tandbørste, kan en fingertandbørste være den helt rigtige løsning. For børn i alderen 3 måneder og op kan fingertandbørster rengøre både tænder og gummer og give en blid gummemassage, som lindrer smerterne og irritationen fra de kommende tænder. De er som regel bakterierestistente, så du ikke skal bekymrer dig om bakterier på din babys tandbørste.

Tilføjet kurv