Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Badekar, badeindsats og bademåtter

27

Badekar og bademåtter til børn

Det kan være en skøn oplevelse for små børn at komme i bad, det er både sjovt og kan hjælpe med at knytte tættere bånd mellem forælder og barn. Der findes mange forskellige badekar og bademåtter til børn, så de kan slappe af og have det sjovt. Små børn har det med at plaske og padle i badekaret og betragter det næsten som en vandlegeplads.

Med badelejetøj og milde sæber og bobler kan dit barn sidde behageligt i badekaret. Der findes badekar til børn i forskellige designs og størrelser, så du helt sikkert kan finde et, der passer ind på dit badeværelse. En bademåtte er også nødvendig for at sikre, at de ikke glider.

Hvilket badekar du vælger til dit barn, afhænger af forskellige faktorer, så som hvor meget plads du har derhjemme, om du har brug for at badekar med nakkestøtte, rygstøtte eller et sæde. Du vil også have brug for en fin bademåtte til børn som en nødvendighed for, at de ikke falder og glider i badekaret. De findes i mange søde og farverige designs, som dit barn også vil være glad for.

Skridsikre bademåtter er et must

Alle forældre har brug for en skridsikker bademåtte, som du kan stole på, så dit barn ikke glider rundt i børnebadekaret. Skridsikre bademåtter findes i mange designs, så du altid kan finde en, der passer til dit badeværelse. Nogle af dem er interaktive og underholdende for dit barn at lege med.

Der er mange ting, som du bør overveje, når du skal købe en bademåtte til din baby, eftersom deres hud er meget følsom, samt at små børn endnu ikke har udviklet særlig god balanceevne. Måtten skal sidde godt fast i bunden af badekaret, så den ikke glider rundt og får dit barn til at vælte.

Det er også altid en god idé at købe en farverig og hyggelig bademåtte, som er sjov for dit barn at kigge på og røre ved. Når små børn ikke bryder sig om at komme i bad, er det ofte fordi, at de keder sig, eller ikke har nok ting til at distrahere dem og optage dem.

Bademåtter til babyer er ofte fremstillet i PVC, latex eller gummi. Bademåtter i naturlig latex og naturgummi kan være dyre, så derfor findes der også billigere, syntetiske produkter.

Det er også vigtigt at vælge en bademåtte, der er nem at rengøre og desinficere. Nogle bademåtter kan nemt vaskes i vaskemaskinen og tørre hurtigt, andre er mugresistente og har en antibakteriel belægning. Der findes også bademåtter, som har indbyggede små huller, så vand og sæbe nemt kan løbe ud, uden at du skal bekymre dig om eventuel mug og svamp.

Babybadekar

Hvis du gerne vil have, at din baby skal sidde, imens du bader dem, samtidig med at de har det rart og sjovt, så er det nødvendigt med et babybadekar i hjemmet. Så kan du nemt bade din baby uden bekymringer.

Babybadekar kommer i forskellige størrelser og materialer. De findes endda med skridsikker bund. Nogle er dem kan endda foldes sammen, så du kan bruge dem i et hvilket som helst værelse eller udenfor, når vejret er til det. 

Babyer er skrøbelige. Derfor er et babybadekar meget mere end blot sødt tilbehør. Du sørger for, at dit barn kan have det trygt og sikkert, når du bader dem. Der findes endda babybadekar, der passer ned i dit eksisterende badekar og i køkkenvasken.

Foldbar badekar til babyer

Der kan være mange fordele ved at vælge et foldbart babybadekar. De optager meget lidt plads, så de er gode til små hjem. Du kan opbevare det i et hvilket som helst hjørne i hjemmet. På blot et øjeblik kan du sætte det op og forberede det til at bade din baby. 

Et foldbart babybadekar er nemt at tage med, hvis du ofte rejser. Hvis du ikke i forvejen har et badekar i hjemmet, kan et foldbart badekar placeres i brusebadet, så dit barn stadig kan få et dejligt behageligt karbad. 

Når din baby vokser fra det, kan du nemt opbevare det i hjemmet alligevel. Det er jo praktisk, hvis du planlægger at få flere børn senere.

Husk at købe noget badesæbe med

Du har selvfølgelig brug for en god badesæbe til at vaske dit lille barn med. Det kan være svært at finde den helt rigtige badesæbe, især når det skal være et produkt, som du kan bruge, når du vasker dit barn med til dagligt.

Baby- og barnehud er mere sensitiv og fin end voksnes hud, fordi deres immunforsvar stadig er ved at modnes. Derfor er det vigtigt at vælge en badesæbe, der er meget mild og ikke udtørrende eller irriterende på barnets hud.

Tilføjet kurv