Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Ammeindlæg og ammebrikker

22

Ammeindlæg

Det er smukt at amme sit lille barn, men det kan være temmelig ubelejligt, når mælken lækker ud, hvilket ofte sker i begyndelsen, når man først begynder med at amme og mælkeproduktionen skal tilpasses babyens behov.

Det er her, at ammeindlæg kommer ind i billedet som en fantastisk løsning. De absorberer mælken, der lækker fra brystet, så du kan have det trygt og komfortabelt, mens det beskytter resten af dit tøj mod mælkepletter. Ammeindlæg placeres i din amme-BH. Nogle har endda den ekstra fordel at de lindre ømme brystvorter.

Når du skal til at vælge et ammeindlæg, bør du overveje materialet, om indlæggene kan vaskes og de dermed er genanvendelige. Det er almindeligt, at man skal bruge flere sæt ammeindlæg hver dag, samt hvor absorberende de er. Sørg for at de sidder tæt mod din krop.

Mange ammeindlæg kommer i cirkelform, men de bøjes lidt, når de placeres i din BH. Vælg ammeindlæg som er bløde og absorberende, samt lader dine bryster ånde. Undgå dem med vandtætte plastikdele da disse kan fange fugt mod huden og føles ubehagelige at bruge.

Genanvendelige ammeindlæg

Engangs-ammeindlæg kan være meget dyre i det lange løb - og så er de ikke miljøvenlige. Derfor anbefaler vi at investere i nogle genanvendelige ammeindlæg. De er mere behagelige og langt blødere at have på end engangsudgaverne - og så kan du spare mange penge over tid.

Tjek eventuelt Philips Avent-ammeindlæggene ud. De kommer i sæt med 6 stykker. Så du altid har et ekstra par liggende, hvis du har brug for det. 

Ammeindlæg i uld

Der findes mange forskellige typer af ammeindlæg i forskellige materialer. Nogle af de blødeste og mest luksuriøse er fremstillet i uld. Vi kan anbefale Johas ammeindlæg i merinould, som er utroligt bløde og selvfølgelig genanvendelige. En anden fordel er, at de er temperaturregulerende, så de kan bruges året rundt - uanset vejret.

Ønsker du ammeindlæg i et naturligt materiale, som lader din hud ånde, kan det klart anbefales at købe ammeindlæg i uld. Om vinteren vil de føles varme og komfortable, uden at du kommer til at svede i dem.

Vi har også ammebrikke

En ammebrik kan med fordel anvendes, når du først skal begynde at amme. Den fungerer som et lag plastik mellem dit bryst og baby, så baby får fat i ammebrikken i stedet. En ammebrik er et nyttigt redskab, da det kan gøre ondt, når dit barn først får fast i brystvorten. Efter et stykke tid kan du prøve at amme igen uden brikken. Vi har forskellige ammebrikker, som du kan vælge imellem her hos Kids-world.

Tilføjet kurv