Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Little Wonders shorts til børn

5
Størrelse
55%
Little Wonders Bloomers - Amber - Sort m. Flæser Little Wonders Bloomers - Amber - Sort m. Flæser 89,98 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  

Little Wonders shorts til børn

Når det varme vejr nærmer sig, er det tid til at få shortsene fra Little Wonders på. Vi fører et bredt sortiment af fine shorts fra Little Wonders.

Vi har shorts til børn i alle aldre, så se dig omkring i kategorien, hvis du mangler et par shorts fra Little Wonders eller et af de andre populære brands.

Little Wonders shorts til det det varme vejr

Shorts fra Little Wonders er gode til de meget aktive drenge og piger, som holder af at lege udenfor på legepladsen, i parken eller i skoven.

Shortsene fra Little Wonders kan som regel findes i forskellige designs - lange og korte med mange lækre detaljer. Ligeledes finder du shorts fra Little Wonders og de andre mærker i vores udvalg i farver såsom sort, blå og rød.

Little Wonders shorts som passer til dit barn

Det smarte med shorts fra Little Wonders er, at de som regel er justerbare i størrelsen alt efter behov - enten med et bindebånd eller en justerbar elastik.

Naviger dig omkring i hele vores fede udvalg af shorts fra blandt andet Little Wonders, og find det par, som falder i jeres smag.

Fri fragt når du køber Little Wonders shorts

Little Wonders shorts kan købes i mange lækre farver i et lækkert materiale. Find din favorit i dag og få dit barns nye shorts leveret med gratis fragt, så længe at den skal leveres i Danmark.

Tilføjet kurv