10. December - Spar 25% på Ver de Terre efterår KUN i dag!
Julegaver byttes frem til 11/1-19 | Bestil frem til 20/12 kl. 15.00 og få dine varer inden jul
0 VARE(R) 0,00 DKK

Levis Shorts

(3) Skjul filter  
Størrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

-35%
Levis Shorts - Blå Denim
Levis Shorts - Blå Denim 399,95 DKK     Spar 139,99 DKK   
259,96 DKK 


-35%
Levis Shorts - Pink m. Glitter
Levis Shorts - Pink m. Glitter 149,95 DKK     Spar 52,49 DKK   
97,46 DKK 


-35%
Levis Shorts - Mørk Blå m. Grå
Levis Shorts - Mørk Blå m. Grå 299,95 DKK     Spar 104,99 DKK   
194,96 DKK Levis shorts til børn

Levis shorts er helt sikkert noget dine børn vil elske, når først varmen begynder at presse sig på, og det bliver for varmt at lege i lange bukser. Her hos Kids-world finder du et stort udvalg af smarte Levis shorts. Vi har shorts til både drenge og piger i vores sortiment, sådan at du med stor sandsynlighed kan finde et par, som din dreng eller pige vil synes om.

Hvis ikke du finder dét par Levis shorts, du er på udkig efter, skal du endelig kigge dig omkring i vores overordnede kategori med shorts til børn.

Bliv klar til det varme vejr med Levis shorts

Levis shorts er også gode til de lidt mere aktive børn. Uanset om dine børn elsker at lege på legepladsen, i parken eller i skoven. Levis shorts kommer i forskellige stilarter og med forskellige funktioner i form af lommer og lukkemetoder. Ligeledes finder du Levis shorts i et utal af smarte farvekombinationer.

Fokuser på den gode pasform

Det er vigtigt, at de Levis shorts, du køber, passer til jeres behov og pasform. De fleste shorts og knickers kan reguleres ved enten en elastik eller en snor i buksekanten.

Udvalget af shorts er ikke lige så stort som udvalget af bukser - dog håber vi, at du alligevel finder et par Levis shorts, som falder i jeres smag. Om ikke andet er du velkommen til at kigge rundt blandt de andre mærker.

Gratis fragt ved køb af Levis shorts

Når du køber Levis shorts her ved Kids-world, får du dem leveret med gratis fragt, så længe ordren skal leveres i Danmark.

Tilføjet kurv