Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Lee shorts til børn

10
Størrelse
40%
Lee Sweatshorts - Lee Badge LB - Navy Blazer Lee Sweatshorts - Lee Badge LB - Navy Blazer 161,97 DKK
Oprindeligt:  269,95 DKK  
40%
Lee Shorts - Check Pattern - Light Alton Lee Shorts - Check Pattern - Light Alton 227,97 DKK
Oprindeligt:  379,95 DKK  
40%
Lee Shorts - Overdye - Pastel Lilac Lee Shorts - Overdye - Pastel Lilac 179,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
40%
Lee Smækbukser - Denim - Carpenter - Lennox Lee Smækbukser - Denim - Carpenter - Lennox 359,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  
40%
Lee Shorts - Denim - Carol - Light Alton Lee Shorts - Denim - Carol - Light Alton 203,97 DKK
Oprindeligt:  339,95 DKK  
40%
Lee Shorts - Wobbly - Spun Sugar Lee Shorts - Wobbly - Spun Sugar 155,97 DKK
Oprindeligt:  259,95 DKK  
40%
Lee Shorts - Twill Carpenter - Relaxed - Cement Lee Shorts - Twill Carpenter - Relaxed - Cement 245,97 DKK
Oprindeligt:  409,95 DKK  

Lee shorts

Ved Kids-world er vi stolte af at præsentere vores udvalg af Lee shorts, et must-have i ethvert barns garderobe. Kendt for deres holdbarhed og stil, tilbyder Lee shorts en perfekt kombination af komfort og mode til aktive børn. Vores udvalg af Lee shorts er designet til at imødekomme de daglige eventyr, som dit barn oplever.

Hver par Lee shorts i vores sortiment er omhyggeligt udvalgt for at sikre, at de lever op til vores høje standarder for kvalitet og stil. Uanset om dit barn foretrækker den klassiske denim look eller moderne prints, har vi Lee shorts, der passer til enhver smag og lejlighed.

Vi hos Kids-world forstår vigtigheden af ​​komfortable og slidstærke shorts til børn. Derfor er vores Lee shorts kollektion ikke kun stilfuld, men også lavet til at holde. Opdag vores sortiment og find det perfekte par til dit barns næste eventyr.

Brandets engagement i kvalitet og varighed afspejles i hvert stykke tøj de producerer. Dette engagement gør dem til et ideelt valg for børnetøj, hvilket er grunden til, at vi hos Kids-world stolt inkluderer Lee shorts i vores udvalg. Disse shorts er ikke kun stilfulde, men de er skabt til at holde.

Et mangfoldigt udvalg af Lee shorts

Hos Kids-world har vi et bredt og varieret udvalg af Lee shorts, der passer til enhver smag og lejlighed. Fra klassiske blå denim shorts til farverige og mønstrede designs, vores sortiment af Lee shorts er omhyggeligt kurateret for at imødekomme børns forskellige stilarter og præferencer.

Vores Lee shorts kollektion omfatter en række størrelser og pasformer, sikrer, at hvert barn kan finde det perfekte par. Vi forstår vigtigheden af både stil og funktionalitet, derfor tilbyder vi shorts, der er både trendy og praktiske, perfekt til leg og fritid.

Vores engagement i at levere kvalitet og variation er centralt i vores udvalg af Lee shorts. Vi opdaterer konstant vores sortiment for at sikre, at vi tilbyder de nyeste stilarter og designs, så dit barn altid kan føle sig trendy og komfortabel.

Farverige Lee shorts til børn

Vi hos Kids-world forstår, at farve er en vigtig del af ethvert barns garderobe. Derfor tilbyder vi Lee shorts i en vifte af spændende farver. Fra klassiske toner som sort og blå til mere livlige farver som rød og grøn, vores kollektion af farverige Lee shorts lader dit barn udtrykke sin personlige stil.

Udover de traditionelle farver, har vi også Lee shorts i forskellige mønstre og prints, hvilket gør det sjovt og spændende for børn at vælge deres outfit. Disse shorts er perfekte til at skabe et iøjnefaldende og personligt look, uanset om det er til hverdag eller særlige begivenheder.

Vi tror på, at børnetøj skal være sjovt og funktionelt. Vores udvalg af farverige Lee shorts kombinerer kvalitet og stil, så dit barn ikke kun ser godt ud, men også føler sig godt tilpas i sit tøj.

Størrelsesguide Lee shorts

At finde den rigtige størrelse af Lee shorts er afgørende for komfort og stil. Derfor tilbyder vi en detaljeret størrelsesguide, som kan findes i produktteksten for hvert par shorts. Denne guide hjælper dig med at vælge den perfekte størrelse for dit barn, sikrer en god pasform og komfort.

Vores størrelsesguide er designet til at give klare instruktioner om, hvordan man måler og vælger den rette størrelse. Det er vigtigt at tage højde for både talje- og benlængde for at sikre, at shortsene passer perfekt. Pasformen er afgørende for både udseende og funktionalitet, især når det kommer til børnetøj.

Hvis du er usikker på størrelsen eller har yderligere spørgsmål om pasformen af et bestemt par Lee shorts, er vores kundeserviceteam altid klar til at hjælpe. Vi ønsker at sikre, at dit barn får mest muligt ud af deres nye shorts, både i stil og komfort.

Vedligeholdelse af Lee shorts

For at sikre, at dine Lee shorts holder sig pæne og funktionelle i lang tid, er det vigtigt at følge de medfølgende vaskeanvisninger. Disse anvisninger er designet for at beskytte materialet og sikre, at farver og pasform forbliver som nye efter hver vask.

Skulle du miste vaskeanvisningerne, eller hvis du har specifikke spørgsmål om pleje af dine Lee shorts, er vores kundeserviceteam altid klar til at hjælpe. Vi forstår, at børnetøj kan blive udsat for meget, og det er derfor, vi er dedikerede til at hjælpe dig med at holde dine Lee shorts i topform.

Ved at følge de korrekte vaskeanvisninger sikrer du, at dine Lee shorts holder længere og forbliver lige så behagelige og stilfulde som den dag, du købte dem. Ved Kids-world sætter vi en ære i at tilbyde kvalitetstøj, der kan modstå hverdagens udfordringer.

Sådan får du tilbud på Lee shorts

For at sikre, at vores kunder får den bedste værdi, tilbyder vi regelmæssigt tilbud på Lee shorts. Besøg vores udsalgskategori for at finde fantastiske rabatter på forskellige stilarter af Lee shorts. Det er en fantastisk måde at spare på, mens du stadig får kvalitetsprodukter til dit barn.

For endnu flere besparelser, anbefaler vi at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her vil du modtage eksklusive tilbud og være blandt de første til at vide om nye kollektioner og salg. Følg os også på sociale medier for at holde dig opdateret med de seneste nyheder og tilbud på Lee shorts og andre produkter.

Hos Kids-world forstår vi vigtigheden af at tilbyde værdi til vores kunder. Derfor stræber vi efter at gøre vores Lee shorts tilgængelige til konkurrencedygtige priser, samtidig med at vi opretholder den høje kvalitet, som brandet er kendt for.

Betal med børnepengekredit for Lee shorts

Hos Kids-world tilbyder vi en unik betalingsmulighed - børnepengekredit. Denne gratis kreditordning er designet til at gøre dit køb af Lee shorts endnu mere bekvemt. Med børnepengekredit kan du købe nu og betale senere, hvilket giver dig større fleksibilitet, når du shopper til dit barn.

Denne ordning er vores måde at lette presset på familiebudgettet. Vi forstår, at børn vokser hurtigt, og behovet for nyt tøj opstår ofte. Børnepengekredit er en praktisk løsning, der gør det muligt for dig at holde dit barns garderobe opdateret uden økonomisk stress.

For at lære mere om børnepengekredit og hvordan du kan anvende det til dit køb af Lee shorts, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi er her for at hjælpe og gøre din shoppingoplevelse så behagelig som mulig.

Gratis fragt på Lee shorts

Når du shopper Lee shorts hos Kids-world, tilbyder vi gratis fragt til alle danske leveringsadresser. Dette er vores måde at sikre, at din shoppingoplevelse er så problemfri og økonomisk som mulig. Uanset hvor i Danmark du befinder dig, kan du nyde fordelene ved gratis levering på dit køb.

Gratis fragt betyder, at du kan shoppe mere uden ekstra omkostninger. Det er især nyttigt, når du opdaterer dit barns garderobe eller køber gaver til venner og familie. Vores mål er at gøre mode tilgængelig for alle, og gratis fragt på Lee shorts er blot en af de måder, vi opnår dette på.

Vi stræber efter at levere dine Lee shorts hurtigt og sikkert. Vores pålidelige leveringsservice sikrer, at dine køb ankommer til tiden og i perfekt stand, så du og dit barn kan nyde de nye shorts så hurtigt som muligt.

Tilføjet kurv