Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Jordan strømper til børn

17
Størrelse
Skostørrelse
35%
Jordan Anklestrømper - 3-pak - Hemp/Beige Jordan Anklestrømper - 3-pak - Hemp/Beige 77,97 DKK
Oprindeligt:  119,95 DKK  
35%

Jordan strømper til baby og børn

Hvis I er på udkig efter et strømper fra Jordan til jeres barn, er I kommet til det rigtig sted - uanset om han eller hun er 0, 2, 4 år eller ældre.

Vi fører et fantastisk udvalg af strømper fra blandt andet Jordan i neutrale og farverige designs. Jordan strømper finder I i et stort spænd af størrelser, så der er et par strømper til jeres dreng eller pige.

Køb rigeligt med strømper fra Jordan

Det kan være en god idé, at investere i et lille lager af strømper fra Jordan. Strømper hurtigt bliver slidt - især hvis jeres dreng eller pige slæber fødderne hen over gulvet.

Noget som sker for de fleste, er at strømperne bliver væk i forbindelse med vaskningen, så et godt råd er også, at købe flere strømper end jeres første intention var.

Jordan strømper med dupper til baby og børn

Det kan godt være udfordrende at finde skridsikre strømper med dupper til jeres barn. Kig jer endelig rundt for at se den nyeste kollektion af strømper fra Jordan og andre smarte brands, I kan som regel altid finde strømper med dupper.

Få leveret Jordan strømper med gratis fragt

Hver gang I handler hos os, kan I, når den skal leveres i Danmark, vælge at få leveret jeres ordre med Jordan strømper helt gratis.

Vi håber på, at I finder de Jordan strømper i vores sortimentet, som matcher, det I leder efter. Benyt endelig vores søgefelt, hvis I er på udkig efter en bestemt farve, størrelse eller andet.

Tilføjet kurv