Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Fodbolde til børn

12
35%
35%

Fodbolde til børn af høj kvalitet

Hvis du har brug for en ny fodbold til dit aktive barn, finder du et stort udvalg her hos Kids-world. Vi har fodbolde fra forskellige mærker og i forskellige størrelser, så der er noget til børn i alle aldre. Hvad end det er til sjove kampe i gården med vennerne, i haven, eller til træning, har vi et stort udvalg af forskellige fodbolde til børn.

Sådan vælger du den rigtige type fodbold

Der findes forskellige typer fodbolde til forskellige formål. Så afhængig af hvad dit barn skal bruge sin nye fodbold til, bør du overveje hvilken model du skal vælge. Der findes fodbolde til kunstgræs som er slidstærke, fodbolde til leg, fodbolde til indendørs brug, fodbolde til kamp og træning, og ekstra små bolde til leg og de mindste børn.

At have en god bold fra begyndelsen af vil hjælpe dit barn med at lære og forstå spillet hurtigt, og gøre det sjovere og nemmere at udvikle deres evner og teknik. Vælg en bold fra et anerkendt mærke af god kvalitet, så den kan holde længe. Nogle bolde er vandtætte og andre er ikke, så tjek specifikationerne inden køb.

Pas godt på den nye fodbold

For at bolden skal holde så lang tid som muligt, bør du eller dit barn fjerne jord og skidt fra den efter den er blevet brugt udenfor, med en fugtig klud. Fodbolden bør ikke renses med andet end vand, eventuelt en mild sæbe. Dit barn bør heller ikke sidde, stå eller ligge vægt på bolden, da det kan gøre den flad hurtigt og eventuelt også skæv og slidt.

Tilføjet kurv