Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Benskinner til børn

11
35%
adidas Performance Benskinner - X SG League - Sort/Blå adidas Performance Benskinner - X SG League - Sort/Blå 129,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
35%
35%
adidas Performance Benskinner - Trio SG MTC - Sort adidas Performance Benskinner - Trio SG MTC - Sort 97,47 DKK
Oprindeligt:  149,95 DKK  
35%
adidas Performance Benskinner - Tiro SG LGE - Sort/Hvid adidas Performance Benskinner - Tiro SG LGE - Sort/Hvid 116,97 DKK
Oprindeligt:  179,95 DKK  
35%
35%
35%
adidas Performance Benskinner - X SG LEAGUE - Rød adidas Performance Benskinner - X SG LEAGUE - Rød 129,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
35%
adidas Performance Benskinner - X SG LEAGUE - Blå adidas Performance Benskinner - X SG LEAGUE - Blå 129,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
40%

Benskinner til børn

Gå på jagt i vores skønne udvalg af benskinner til børn. Her hos Kids-World finder du benskinner til børn i mange forskellige størrelser, farver og varianter. Der er kort sagt noget for enhver smag. 

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse benskinner som din dreng eller pige har brug for, så kan du finde størrelsesguides under hvert enkelt produkt. Størrelsen på et par benskinner afhænger typisk af barnets højde. 

Hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller til de enkelte produkter, så er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe og svare på spørgsmål alle hverdage.

Vær klar til de glidende tacklinger

Benskinner er sjældent nødvendige blandt de yngste fodboldspillere, men som dit barn bliver ældre vil både de selv og de andre børn gå mere til den. Nogle gange kan entusiasmen og kampgejsten nemlig tage overhånd, og så kan der blive gået efter manden i stedet for bolden. Derfor er det smart at have et par gode benskinner, når der spilles fodbold.

Formålet med et par benskinner er i alt sin enkelthed at beskytte skinneben mod tacklinger og vildfarne fodboldstøvler. De fleste, der har prøvet at få en fodboldstøvle stemplet mod skinnebenet uden benskinner, ved hvor smertefuldt det kan være. 

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er tid til at dit barn får et par benskinner, så tal med deres træner nede i klubben. 

Benskinner i flotte farver

Her hos Kids-World kan du finde benskinner til børn i mange flotte farver. Ofte vil du kunne finde benskinner i farverne sort, orange, blå, hvid, lime og lilla. Hvis du er på udkig efter benskinner i en bestemt farve - det kan være fodboldklubbens farve eller måske bare yndlingsfarven - så husk at du kan bruge filteret øverst på siden.

Flere af vores benskinner kommer også med flotte grafiske detaljer, hvis dit barn godt kan lide sportsudstyr med farver og fart over feltet. 

Kig dig omkring i vores udvalg og se om du ikke kan finde de helt perfekte benskinner til lige netop din pige eller dreng. 

Køb sæt med benskinner og kompressionssokker

I vores sortiment af benskinner til fodbold kan du også finde sæt med benskinner og kompressionssokker. Disse er ikke kun super smarte, men sikrer også maksimal komfort. De flotte sokker hjælper med at holde benskinnerne sikkert på plads, så dit barn kan koncentrere sig om at spille fodbold og have det sjovt. 

Hvis dit barn allerede har et par benskinner, kan du her på siden også finde separate benskinneholdere. Disse sørger for at holde benskinnerne oppe og på plads. Benskinneholderne skal bare placeres under benskinnerne og kan lukkes og strammes til med velcro rundt om anklerne. 

Find benskinner med og uden ankelbeskyttere

Sidst men ikke mindst så har vi både benskinner med og uden ankelbeskyttere. Der er ikke en model, der er bedre end andre. Det handler kort sagt om smag og behag. Nogle foretrækker benskinner med ankelbeskyttere, fordi de giver ekstra beskyttelse. Andre kan bedre lide benskinner uden ankelbeskyttere, fordi de ofte er lidt lettere og nogle desuden oplever, at de giver bedre bevægelighed. 

Hvad du vælger til dit barn er helt op til jer. Hvis du mod forventning får købt de forkerte benskinner så husk, at vi giver 30 dages returret, så du nemt kan få købt et par benskinner, som passer til dit barns behov. 

Tilføjet kurv