Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Soft Gallery sengetøj til børn

5
50%
50%
Soft Gallery Sengetøj - Baby - Mini Splash - Jet Black Soft Gallery Sengetøj - Baby - Mini Splash - Jet Black 187,48 DKK
Oprindeligt:  374,95 DKK  

Soft Gallery sengetøj

Sengetøj fra Soft Gallery i en høj kvalitet - her i kategorien kan du finde vores sortiment af sengetøj fra Soft Gallery, så du selv, din baby, dit barn eller junior kan få det mest optimale ud af søvnen.

Soft Gallery sengetøjet kommer i forskellige designs - til både piger og drenge i alle aldre. Sengetøj kan købes både enkeltvis, hvor du køber et enkelt dynebetræk eller pudebetræk og som sæt. Det er derfor en god idé, nøje at læse beskrivelsen af produktet, sådan at du sikrer dig, at du får det rigtige Soft Gallery sengetøj.

Lukkemuligheder

I beskrivelsen af Soft Gallery sengetøjet, står der også informationer om lukkemetoden - vi har f.eks. sengetøj med foldelukning, lukning med snøre til skjulte knapper.

Det er vigtigt, at sengetøjet bidrager til den gode komfort. Mange vil nok give os ret i, at det ikke ligefrem er sjovt, at sengetøjet krads og/eller fnugger, når det er meningen, at man skal sove på det. Netop derfor vil vi råde dig til, at du anskaffer dig noget Soft Gallery sengetøj i gode materialer.

Lækkert udvalg af blandt andet Soft Gallery sengetøj

Her på shoppen har du muligheden for, at vælge mellem sengetøj til både dyner og puder fra et godt udvalg af lækre mærker som bl.a. Soft Gallery.

Der er derfor en god chance for, at du nok skal finde et sæt sengetøj, uanset præferencer for prints, farver og design. Hvis ikke fra Soft Gallery, så fra et af de mange andre mærker.

Køb sengetøj fra Soft Gallery online her

Hos Kids-world er det muligt at få Soft Gallery sengetøjet leveret med gratis fragt, såfremt at sengetøjet fra Soft Gallery skal leveres til en dansk adresse.

Tilføjet kurv