Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Hummel sengetøj til børn

2
40%
Hummel Sengetøj - Voksen - Lyserød m. Logo Hummel Sengetøj - Voksen - Lyserød m. Logo 389,97 DKK
Oprindeligt:  649,95 DKK  
40%
Hummel Sengetøj - Junior - Lyserød m. Logo Hummel Sengetøj - Junior - Lyserød m. Logo 269,97 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  

Hummel sengetøj

På Kids-world.dk finder I det skønne sengetøj fra Hummel, der sammen med dynen og hovedpuden skal være med til at give jer selv eller jeres dreng eller pige en god og lang nats søvn.

Hummel sengetøjet kommer i flere forskellige designs - både til piger og drenge i alle aldre. Sengetøj kan købes både enkeltvis, hvor I køber et enkelt dynebetræk eller pudebetræk og som sæt. Derfor er det en god idé, at læse produktbeskrivelsen af sengetøjet nøje, sådan at I får det ønskede Hummel sengetøj.

Forskellige lukkemuligheder

Sammen med beskrivelsen af produktet finder I ligeledes informationer om hvordan I lukker sengetøj. Vi har sengetøj med alt fra foldelukning, lukning med snøre til skjulte knapper.

Det skal gerne være sådan, at sengetøjet bidrager til den gode komfort. Vi kan nok godt blive enige om, at der ikke er særlig sjovt, hvis sengetøjet fnugger og kradser, når det er meningen, at man skal sove på det. Det er bl.a. en årsagerne til, at I bør anskaffe noget kvalitetssengetøj fra Hummel.

Køb sengetøj fra Hummel og mange andre

Vi fører et lækkert udvalg af sengetøj til både dobbeltdyner, enkeltdyner og hovedpuder fra bl.a. Hummel, hvor der ikke er blevet gået på kompromis med kvaliteten.

Vi er sikre på, at I nok skal finde et sæt sengetøj, som behager jer eller jeres barn. Finder I ikke det ønskede Hummel sengetøj, bør I benytte jer af muligheden for, at kigge rundt i resten af sortimentet af sengetøj.

Shop Hummel sengetøj online her

Fandt I noget smart Hummel sengetøj, kan vi glæde jer med, at vi tilbyder gratis fragt ved levering af jeres pakke til en adresse i Danmark. Det skal være nemt at bestille Hummel sengetøj online hos os.

Tilføjet kurv