Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Sebra sengetøj til børn

10
40%
Sebra Sengetøj - Junior - Nightfall - Dreamy Rose Sebra Sengetøj - Junior - Nightfall - Dreamy Rose 299,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  
40%
Sebra Sengetøj - Baby - Nightfall - Dreamy Rose Sebra Sengetøj - Baby - Nightfall - Dreamy Rose 239,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  

Sebra sengetøj

Sengetøj fra Sebra i en god kvalitet - her på siden kan du finde vores sortiment af Sebra sengetøj, så du selv, din baby, din dreng eller pige eller junior kan få det mest optimale ud af nattetimerne.

Sebra sengetøjet kommer i flere forskellige styles, der er noget til både drenge og piger. Sengetøj kan købes både enkeltvis, hvor du køber et enkelt pudebetræk eller et dynebetræk og som sæt. Derfor anbefaler vi selvfølgelig, at læse produktbeskrivelsen af sengetøjet nøje, sådan at du sikrer dig, at du får bestilt det rigtige Sebra sengetøj.

Lukning med snøre, velcro og knapper

I produktbeskrivelsen, finder du også informationer om lukkemetoden - vi har f.eks. sengetøj med skjulte knapper, lukning med snøre til foldelukning.

Komfort er vigtigt. Det er ikke ligefrem sjovt, hvis sengetøjet kradser og dermed ikke er rart at ligge på. Det er bare én af årsagerne til, at du bør anskaffe noget Sebra sengetøj, som er i en fin kvalitet.

Køb sengetøj fra Sebra og mange andre

Hos Kids-world har du muligheden for, at vælge mellem sengetøj til både enkeltdyner og dobbeltdyner fra en god håndfuld af stærke mærker som eksempelvis Sebra.

Du har derfor nogle gode muligheder for, at finde noget sengetøj, uanset præferencer for stil, farver og prints. Hvis ikke fra Sebra, så fra et af de mange andre brands.

Køb sengetøj fra Sebra med gratis levering

Når du køber Sebra sengetøjet her ved os, får du muligheden for at få leveret det med gratis fragt, så længe at sengetøjet fra Sebra skal leveres til en dansk adresse. Du har også mulighed for at betale med børnepenge på kredit, på den måde kan udskyde betalingen, til når børnepengene udbetales.

Tilføjet kurv