Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Fabelab sengetøj til børn

9
40%
Fabelab Sengetøj - Voksen - Stjerneskud Fabelab Sengetøj - Voksen - Stjerneskud 539,97 DKK
Oprindeligt:  899,95 DKK  
35%
Fabelab Sengetøj - Junior - Stjerneskud Fabelab Sengetøj - Junior - Stjerneskud 389,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  
40%
Fabelab Sengetøj - Baby - Stjerneskud Fabelab Sengetøj - Baby - Stjerneskud 239,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
35%
Fabelab Sengetøj - Voksen - Plantary Fabelab Sengetøj - Voksen - Plantary 584,97 DKK
Oprindeligt:  899,95 DKK  
35%
Fabelab Sengetøj - Junior - Plantary Fabelab Sengetøj - Junior - Plantary 389,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  
40%
Fabelab Sengetøj - Baby - Celestial Fabelab Sengetøj - Baby - Celestial 389,97 DKK
Oprindeligt:  649,95 DKK  

Fabelab sengetøj

Her ved Kids-world.dk kan I finde det skønne sengetøj fra Fabelab, der sammen med dynen og hovedpuden skal være med til at give jer selv eller jeres barn en dejlig nats søvn.

Sengetøjet fra Fabelab kommer i flere forskellige designs - både til drenge og piger. I kan finde sengetøj både enkeltvis, hvor I køber et enkelt dynebetræk eller pudebetræk og som sæt. Det er derfor en god idé, at læse produktbeskrivelsen nøje, sådan at I sikrer jer, at I får det rigtige sengetøj fra Fabelab.

Lukning med knapper, velcro og snøre

Sammen med beskrivelsen af Fabelab sengetøjet finder I ligeledes informationer om hvordan sengetøjet lukkes. I kan finde sengetøj med alt fra lukning med snøre, skjulte knapper til foldelukning.

Det skal gerne være sådan, at Fabelab sengetøjet bidrager til den gode komfort. Det er ikke ligefrem sjovt, at sengetøjet krads og fnugger, når det naturligvis er meningen, at man skal sove på det. Derfor bør I investere i noget kvalitetssengetøj fra Fabelab.

Shop sengetøj fra Fabelab og mange andre

Her på Kids-world.dk har I muligheden for, at vælge mellem sengetøj til både dyner og puder fra et godt udvalg af stærke brands som eksempelvis Fabelab.

I har derfor nogle rigtige gode odds for, at I nok skal finde noget sengetøj, uanset ønsker for stil, farver og prints. Hvis ikke fra Fabelab, så fra et af de mange andre brands.

Shop Fabelab sengetøj online her

Lykkedes det jer at finde noget smart Fabelab sengetøj, kan vi glæde jer med, at vi tilbyder levering med fri fragt til en adresse i Danmark. Det skal være nemt at bestille sengetøj fra Fabelab her hos os.

Tilføjet kurv