Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Penalhuse til børn

423

Penalhuse til børn

Alle børn i skolealderen har brug for et godt penalhus. Her på siden kan du finde vores udvalg af penalhuse til børn. Vi har både penalhuse til de mindste, som lige er startet i skole og de største, der bare har brug for lidt fornyelse.

Der er penalhuse i masser af flotte farver og sjove former, så vi håber, at du også kan finde et, som passer perfekt til dit barns behov og ønsker.

Vi har som regel penalhuse til drenge og piger fra mærkerne Affenzahn, Billabong, A Little Lovely Company, ferm Living, Fabelab, LEGO®, Danefæ, DAY Birger et Mikkelsen, Liewood, Småfolk, Ticket To Heaven, Sofie Schnoor, Mini Rodini og Jens Storm Kbh.

Penalhusene kan findes med diverse mønstre, syninger, motiver, størrelser og ikke mindst farver.

Gå på opdagelse i vores sortiment og bliv inspireret eller brug de forskellige filtre øverst på siden til hurtigt og nemt at finde det, som du leder efter.

Penalhuse til børn i flotte farver og skønne mønstre

Dit barns penalhus skal bruges næsten hver eneste dag, og derfor er det naturligvis vigtigt, at de synes, det er flot. Smag og behag er dog forskelligt fra barn til barn og derfor har vi en masse forskelligt at vælge imellem. Du kan både finde enkle og ensfarvede penalhuse, men der er også penalhuse formet som forskellige dyr eller med flotte mønstre og motiver.

Vi har f.eks. penalhuse med hjerter, penalhuse formet som kaniner og bjørne, penalhuse med Star Wars, penalhuse med blomster og penalhuse med geometriske mønstre. Kort sagt er der noget for enhver!

Normalt vil du kunne finde penalhuse i farverne blå, brun, grå, grøn, gul, hvid, lilla, orange, rosa og sort.

Bliv klar til skoledagen med et flot penalhus

Et penalhus er alfa omega, når du har et barn, der er i skolealderen. Det er dog forskelligt, hvad dit barn har brug for alt efter deres alder. De mindste børn har typisk brug for et penalhus med et par blyanter, et godt viskelæder, en blyantspidser og nogle farveblyanter eller tusser i farver. Når barnet bliver større opstår der behov for f.eks. også at medbringe kuglepenne, en lineal, en vinkelmåler og en passer.

I takt med at barnets behov vokser, kan der være behov for et nyt penalhus, som har plads til det hele. I vores udvalg kan du finde penalhuse i mange forskellige størrelser og vi har endda penalhuse, som kommer med indhold.

Hvis du er tvivl om hvad lige præcis dit barn har brug for, så anbefaler vi, at du spørger dit barns lærer, som normalt vil kunne fortælle hvilke redskaber, som dit barn har brug for at medbringe i skolen.

Penalhuse til børn fra kendte brands

Her på siden kan du finde penalhuse fra et stort udvalg af forskellige brands. Det betyder, at der er masser at vælge imellem, både når det kommer til design, pris, materialer, farver og former. Derfor håber vi, at du nemt vil kunne finde det helt rigtige penalhus til dit barn i vores udvalg.

Du vil normalt kunne finde penalhus fra mærker såsom Affenzahn, Billabong, A Little Lovely Company, ferm Living, Fabelab, LEGO®, Danefæ, DAY Birger et Mikkelsen, Liewood, Småfolk, Ticket To Heaven, Sofie Schnoor, Mini Rodini og Jens Storm Kbh.

Hvis du er på udkig efter et penalhus i en bestemt prisklasse eller fra et bestemt mærke, så anbefaler vi, at du anvender de forskellige filtre øverst på siden. Hvis du mod forventning ikke kan finde det, som du leder efter, så er du naturligvis altid velkommen til at ringe eller skrive til vores søde kundeservice, som sidder klar til at hjælpe og svare på spørgsmål. Det kan også være, at der er et bestemt penalhus, som du gerne så i vores sortiment. Vi tager altid gerne imod forslag fra vores kunder, så hold dig ikke tilbage.

Penalhuse til små børn

I vores sortiment finder du både penalhuse til store og små børn. De mindste børn er tit glade for penalhuse med mange farver, kendte figurer og søde dyr. De mindste skolebørn har typisk ikke brug for et stort penalhus, men der skal dog være plads til de mest basale skoleting.

For mange yngre børn handler den første tid i skolen også om at vende sig til at gå i skole. Nogle finder det nemt, mens andre har sværere ved at sidde stille og koncentrere sig i længere tid ad gangen. Et flot penalhus med nogle fine blyanter og viskelædere kan gøre skoledagen lidt sjovere. Det kan være, at det er et hit med et penalhus i yndlingsfarven, et penalhus med yndlingsdyret eller måske et penalhus, som matcher skoletasken eller madkassen.

Penalhuse til store børn

Vi har naturligvis også penalhuse til store børn her på siden. Større børn går typisk efter mere enkle og stilrene penalhuse - noget der ikke ser så børnet ud. Når børn bliver ældre udvikler de deres egen personlige smag og udtryk, som de ofte gerne vil udtrykke bl.a. gennem deres ting.

Det kan f.eks. være en bestemt hobby, farve eller æstetik. Her på siden finder du masser af flotte og smarte penalhuse til de største børn. Der er f.eks. de minimalistiske penalhuse fra Design Letters eller penalhusene fra Fabelab, som kan rulles og er lavet i økologisk bomuld. Du kan også finde flotte penalhuse i kernelæder fra Jens Storm Kbh eller penalhuse med skønne mønstre fra Herschel.

Vi håber derfor, at du og dit barn kan finde et rigtig flot penalhus, som passer til din dreng eller piges ønsker og behov.

Stort udvalg af penalhuse til drenge

Vi har mange forskellige penalhuse, så der er noget for enhver smag til alle slags drenge. At gå i skole må gerne være så sjovt som muligt og hvad er mere sjovt end muligheden for at have et penalhus med sit yndlingstema, yndlingsfigur eller yndlingsfarve?

Vi har penalhuse til drenge med seje ninjaer, skatere, astronauter, superhelte, motorcykler og meget mere. Ligeledes har vi penalhuse i mange forskellige stilarter, f.eks. sporty penalhuse, moderigtige penalhuse og kreative penalhuse.

Er din dreng klar til skolestart? Uanset om du skal bruge et penalhus med alle de nødvendige skriveredskaber til den bedste skolestart, eller blot har behov for et nyt, så har vi det, som du lige står og mangler.

Vi har penalhuse, der giver din dreng den bedste skolestart, med alle de nødvendige skriveredskaber inkluderet i penalhuset på en overskuelig måde.

Et godt og rummeligt penalhus, med flere lommer der åbnes med lynlås, kan hjælpe din dreng med at holde styr på blyanter, hviskelæder, blyantspidser og farveblyanter, der holdes på plads i penalhuset med elastiske stropper.

Prøv f.eks. vores rummelige og seje penalhus LEGO® Ninjago med indhold, som er meget populært hos mange drenge i skolen. Dette penalhus indeholder alle nødvendige skriveredskaber i et stort rum, der åbnes med lynlås, samt et indvendigt navneskilt og lomme til skoleskema.

Vi har også netop landet det populære Beckmann penalhus med astronaut tema og flotte rumraketter med inkluderet udstyr. Fås også med motorcykel tema og print med sorte pantere.

Vi har mange praktiske og smarte penalhuse fra et stort udvalg af brands som Jeva, Ergobag, Satch, Eastpak, Bechmann og LEGO®, der kommer med alt det basale skoleudstyr, som din dreng skal bruge i de små klasser, som f.eks. blyanter, hviskelæder, blyantspidser og farveblyanter i forskellige farver, samt sidelommer med plads til skoleskema og navneskilt.

Du kan også altid få penalhuse med ekstra lynlås lommer og med udstyr, der passer til de større klasser, hvor man f.eks. skal bruge lineal, vinkelmåler og passer. På den måde sikrer du, at din dreng altid er klar til skolestart, uanset klassetrin, samt at han kan holde alle sine ting samlet på en praktisk måde.

Trænger du til fornyelse med et smart og moderigtigt penalhus, der egner sig til, når din dreng skal starte i en af de større klasser? Vi har et rigtig stort udvalg af kendte brands, som alle drenge kan nikke genkendende til. Prøv f.eks. et penalhus fra et af de smarte brands som Vans og Eastpak, der har gode og enkle modeller, der egner sig til de større klasser. Vi har også mange penalhuse med flotte mønstre, grafiske prints eller kreative dyreformer fra f.eks. DAY ET, Liewood, Djeco, Fabelab, Affenzahn og Lilliputiens.

Flotte penalhuse til piger

Vi har penalhuse til piger i mange forskellige udtryk og stilarter, så der vil helt sikkert være et, der passer perfekt, uanset smag. Skoletiden er vigtig for mange piger, der ønsker at have det bedste og flotteste penalhus - og det er fuldt ud muligt at skaffe hos Kids-world.

Vi har penalhuse til piger i enhver stilart og tema, lige fra prinsesser, blomster og bamser til penalhuse med glitter, glimmer og flotte grafiske prints til piger.

Det er en god ide at gøre sig tanker om, hvor meget udstyr man har brug for i sit penalhus og hvor rummeligt det må være. Vi har både penalhuse, der kommer med og uden indhold og penalhuse med plads, lommer og stropper til at holde styr på alle de skriveredskaber, der skal være plads til i penalhuset. På den måde sikrer du dig, at din pige blive klar til skolestart.

Prøv et af vores smarte Beckmann penalhuse med eller uden indhold, der netop er landet i vores shop. Her kan der vælges mellem flere slags, der passer perfekt til den skoleklare pige, der elsker alt med glimmer og palietter eller prinsesser og nuttede dyr.

Dette penalhus kan købes til fordelagtige priser med fuldt udstyr, der inkluderer blyanter, viskelæder, kuglepenne, blyantspidser og farveblyanter, som sidder fast i smarte stropper inde i penalhuset, der åbnes med lynlås.

Garanter en moderigtig skolestart med et penalhus fra et af vores mange smarte brands fra Vans, DAY ET, Liewood eller Cam Cam, der kommer i mange flotte rosa og lyserøde farver, der falder i enhver piges smag og som kan skaffes med udstyr inkluderet.

Vi har også smarte og trendy penalhuse med stilrene temaer og enkle farvetemaer fra Eastpak, Herschel og Puma, hvor du f.eks. kan få seje kasketter eller grafiske blomsterprints. Disse penalhuse fås også med et enkelt rum, der især egner sig til piger i de større klasser, som trænger til at fornye deres penalhuse og være endnu mere med på moden.

Vi har også kreative penalhuse med dyreprints fra Lovely Company, der kan fås med en matchende skoletaske for det helt stilrene look og en særlig udgave af penalhuse fra Tobias Jacobsen, foret med blød velour i en rektangulær form med magnet i lågets kant.

Her finder du penalhuse i mange farver

Hos Kids-world behøver det ikke at være en udfordring at finde penalhuse i dine børns yndlingsfarver. Vi byder på penalhuse i alle regnbuens farver og utallige print i et utal af stilarter og farvekombinationer.

Vi har penalhus i sort/sort, hvid, grøn, grå, blå, gul, orange, lilla, rosa, rød, samt mange nuancer af disse farver.

Vi har også flotte grafiske prints med f.eks. nuttede dyr, blomster og palmer, prinsesser, superhelte, spændende stjernehimmel og meget, meget mere. Tag endelig et kig i vores spændende sortiment, hvor det er nemt at sortere efter farvevalg, eller efter vores store udvalg af grafiske prints ved at vælge multifarvet.

Penalhuse med fodbold til det sporty barn

Gør dit barn til en topscorer i skolen med et penalhus med fodbold. Rigtig mange børn er vilde med fodbold. Et penalhus med fodbold kan derfor være med til at gøre dine børns skolegang lidt sjovere.

Prøv f.eks. et Jeva penalhus, der har et bredt udvalg af fodbold print i flere forskellige varianter og farvekombinationer. Dette penalhus kan fås med inkluderet indhold, som består af blyanter, viskelæder, blyantspidser og farveblyanter.

Du kan også prøve den smarte variant uden medfølgende skriveredskaber, hvor penalhuset har en lynlås i toppen, som gør, at overdelen blot kan lynes op med en enkelt lynlås og trækkes ned ved hjælp af sidestropper. Det gør indholdet i penalhuset nemt tilgængeligt, så dine børn hurtigt tager føringen i skolen.

Vi har også sporty penalhuse fra Ergobag i armygrøn med fodboldmønster i neongrøn. Dette smarte penalhus kan let åbnes med lynlås og er produceret i høj kvalitet af 100% genanvendt plast med PFC-fri coating.

Penalhus med dinosaur til den lille dinoelsker

Hvis dit barn er helt vild med dinosaurer, så har vi det bedste udvalg til den lille dinoelsker, med et af vores penalhus med dinosaur. Prøv f.eks. det sejeste penalhus fra Jeva med indhold, hvor du kan vælge mellem rigtig mange forskellige flotte dinosaurprint, samt alle de nødvendige skriveredskaber inkluderet.

Du kan også vælge den smarte model uden medfølgende skriveredskaber, hvor penalhuset bare har et rummeligt rum, der åbnes i toppen med lynlås. Det gør skriveredskaberne let tilgængelige, så de er nemme at tage frem og bruge.

Vi har også flere andre penalhuse med dinosaur fra kendte brands som A Lovely Company, og Beckmann.

Søde penalhuse med enhjørninger

Hos Kids-world kan du skaffe det sejeste penalhus med enhjørning - et tema der er højt elsket af rigtig mange børn. Vi har splinternye modeller, der netop er landet i shoppen, hvor du kan vælge mellem flere forskellige flotte enhjørningmotiver fra kendte brands som Beckmann og Jeva.

Se et af vores seneste nye designs med søde enhjørning fra Beckmann, hvor du kan få penalhuse med indhold. På den måde behøver du slet ikke at stå i den situation, hvor du pludselig mangler noget udstyr til barnets første skoledag.

Penalhuse til børn i forskellige materialer

Vores udvalg består af penalhuse til børn i mange forskellige materialer. De forskellige materialer har hver deres fordele. Nogle børn vil måske gerne have et penalhus, der er lavet uden animalske produkter, mens andre gerne vil have et penalhus med et sporty look i holdbare materialer. Ingen panik, vi har lidt af det hele. Du vil typisk kunne finde penalhuse i både kernelæder, polyester, velour, nylon og økologisk bomuld. De fleste af penalhusene kommer med en lynlåslukning, men der er også penalhuse, som bliver lukket med en snor eller med et låg.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvad et bestemt penalhus er lavet af, så kan du altid gå ind under de enkelte produktbeskrivelser, hvor du kan læse mere. Her vil du også kunne se mål og størrelser på de forskellige penalhuse, så du ikke køber et penalhus, der er alt for småt eller alt for stort.

Penalhuse til børn i mange varianter

Hos Kids-World har vi mange forskellige slags penalhuse. Du kan f.eks. finde de klassiske cylinderformede penalhuse med lynlås fra en lang række mærker. Disse fylder ikke særlig meget, og er nemme at smide i tasken. Derudover har vi også penalhuse, som bygger på samme koncept som de cylinderformede, men som i stedet er rektangulære.

Desuden har vi de flade og rektangulærer penalhuse, som næsten ligner en bog, og hvor barnet hurtigt og nemt kan finde lige præcis det, som de leder efter, da alting har sin faste plads.

Sidst men ikke mindst har vi også penalhuse formet som søde dyr samt penalhuse som ligner en fin lille æske.

Køb et penalhus med indhold

Her på siden er det også muligt at finde penalhuse, som allerede kommer med indhold. Du kan bl.a. finde penalhuse med indhold fra LEGO®. Penalhusene med indhold fra LEGO® kommer typisk med 10 farveblyanter, 4 tykke farveblyanter, 2 blyanter, viskelæder, blyantspidser, lineal og vinkelmåler.

Der er kort sagt alt hvad dit barn skal bruge til skolestarten, og så er alt indholdet endda CE certificeret. Derudover så kommer de smarte penalhuse også en en gennemsigtige lomme, hvor der er plads til skoleskemaet, så det er nemt at holde styr på dagene og timerne.

Tilføjet kurv