Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Madkasser, madbokse og snackbokse til børn

526
30%
Liewood Madkasse - Silikone - Elinda - Dog/Sandy Liewood Madkasse - Silikone - Elinda - Dog/Sandy 174,97 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  

Stort udvalg af madkasser, madbokse og snackbokse til børn

Hos Kids-world finder du et stort udvalg af madkasser, madbokse og snackbokse fra bl.a. Sistema. Allerede når barnet begynder i børnehaven skal det have sin egen madpakke og frugtpose med.

Frugtposen kan snildt erstattes af en snackboks - et mere miljøvenligt valg, da den naturligvis kan anvendes igen og igen.

Vi har desuden diverse tilbehør til sutteflasker samt snackposer og andet service, som er smart at have med på farten.

Sidst, men ikke mindst, har vi også samlede sæt med kop/krus, drikkeflaske, madkasse til børn osv. i samlede pakker - på den måde behøver du ikke lave flere enkeltbestillinger, men kan nøjes med en enkelt pakke med alt det, du har brug for til baby og barn.

Børnemadkasser til drenge og piger i flotte farver

Er der noget bedre end at have en flot madkasse med i skole eller i børnehave? En flot og lækker madkassen kan gøre frokosten meget mere spændende og derudover sikre, at maden kommer frem i god stand.

Her på siden har vi madkasser til enhver smag. Vi har madkasser til børn i alle regnbuens farver, så forhåbentlig finder I også én, som dit barn kan blive glad for. Du kan typisk finde børnemadkasser i farverne blå, grå, grøn, gul, hvid, lilla, metallic, orange, rosa, rød, sort og turkis blandt vores udvalg.

Du kan både finde ensfarvede madkasser og madkasser med flotte og søde motiver i vores store sortiment.

Termomadkasser til børn

Hvis du gerne vil opgradere madpakken et ekstra hak, så skulle I måske overveje en termomadkasse til din dreng eller pige. Her på siden finder du flere forskellige slags termomadkasser. Der er termomadkasser, som både kan holde ting kolde og varme, men der er også madkasse køletasker og madkasser med køleelementer.

Med en termomadkasse er det nemt at give dit barn varme retter med i madpakken, som ikke når at blive kedelige. Madkasserne med køleelementer er derimod super velegnede til at holde de fleste madpakker friske og lækre helt indtil frokost. Så hvis du har et barn derhjemme, som er træt af lunkne madpakker, så skulle I måske kigge nærmere på vores udvalg af termomadkasser og almindelige madkasser med køleelementer.

Snackbokse til dit barns madpakke

Vi har selvfølgelig også et pænt udvalg af mindre madkasser til børn, som kan fungere som snackbokse. Snackbokse er gode, hvis dit barn tit får mange små forskellige ting med i madpakken, eller hvis de ikke bryder sig om, at de maden rør ved hinanden. De fleste snackbokse kommer i pakker med flere forskellige størrelser, som enten kan bruges hver for sig eller sammen med en større madkasse.

Gå på opdagelse her på siden og se om der ikke er noget, som passer til jeres behov.

Børnemadkasser i forskellige størrelser

Nogle børn spiser meget, mens andre spiser lidt mindre. Derfor skal dit barn selvfølgelig have en madkasse, som passer til deres behov, så der er plads til det hele. Hos Kids-World har vi madkasser i mange forskellige størrelser og materialer. Der er små madkasser til de mindste børn og store madkasser til de større børn.

Nogle børnemadkasser kan også komme i opvaskemaskinen og mikroovnen. Hvis du gerne vil vide mere om målene på de enkelte madkasser og hvorvidt de kan komme i opvaskemaskinen og mikroovnen, så kan du altid gå ind på de enkelte produktsider og læse mere. Her har vi samlet al relevant information om hver enkelt madkasse.

Hvis du alligevel ikke helt kunne finde det, som du ledte efter, så er du velkommen til at kontakt vores kundeserviceafdeling, som sidder klar til at hjælpe og svare på spørgsmål.

Pak suppe i madpakken

De samme rugbrødsmadder kan godt blive kedelige i madpakken. Som forældre kan det være svært at blive ved med at være kreativ med madpakken, særligt fordi maden jo også gerne skal kunne transporteres på en hensigtsmæssig måde.

Hvis du gerne vil udvide madpakke repertoiret skulle I måske overveje en termomadkasse, som også kan holde væsker. Her på siden har vi flere varianter fra forskellige mærker, som både er lækfri og holder madpakken kold eller varm.

Det betyder at du nemt kan give dit barn spændende retter med på madpakken såsom suppe, chili con carne eller andre retter, som ellers nemt drypper ud i tasken, når de kommes i en almindelig madkasse.

Madkasser med dit barns favoritfigur

Har dit barn et yndlingsdyr eller måske en favorit tegneseriefigur? Vi har masser af madkasser med fine dyr og kendte motiver og figurer, som nemt gør frokosten til en fest. Vi har f.eks. madkasser med elge, giraffer, aber, havdyr, planter, dovendyr, skibe, pandaer, jungledyr, spøgelser, heste eller Olaf fra Frost.

Mange af vores madkasser er firkantede, men vi har også madkasser til børn, der er formet som søde dyrehoveder eller som mere ligner rigtige tasker.

Gå på jagt sammen med dit barn og se om der ikke er noget, som falder i deres smag.

Madkasser til skolen og til skoven

En madkasse fungerer ikke kun godt til skolen og børnehaven. Den kan også bruges til at have med til træning eller på skovtur. Faktisk kan en god madkasse jo bruges til enhver lejlighed, hvor dit barn skal have lidt mad eller snacks med.

Særligt vores udvalg af termomadkasser og madkasser med køleelementer er velegnede til skovtur og picnic, da de nemt kan holde lækre retter varme eller kolde i længere tid ad gangen.

Hvilken madkasse skal jeg vælge?

Når du gør dit barn klar til at tage i skole hver morgen, har du sikkert et par ting på din huskeliste, som skal være i orden. Lektier, bøger, computer, rygsæk og sikkert også en madkasse med en sund frokost.

Det afhænger mange forskellige faktorer, hvilken madkasse du bør vælge til dit barn. Alt lige fra deres alder, præferencer angående stil og design, samt den type frokost du plejer at give dem med i skole. En god madkasse skal have et flot design, være alsidig, godt isoleret, have en fornuftig størrelse og kunne holde i lang tid.

Hvor kan jeg købe madkasser?

Du kan købe mange forskellige typer madkasser til børn i alle aldre lige her hos Kids-world. Vi har madkasser til børn fra alle de mest populære brands, såsom Sistema, Yumbox, Petit Monkey, A Little Lovely Company, Ergobag og mange flere. Uanset hvilken størrelse, type, farve og design du leder efter til dit barns nye madkasse, kan du med sikkerhed finde den perfekte model i vores store udvalg af madkasser til børn.

Hvilke madkasser er bedst til børn?

Nu om dage er madkasser med flere rum meget populært valg til børnefamilier. Disse madkasser med forskellige rum lader dig separere børnenes mad og snacks nemt, uden at man behøver pakke alting ind i sølvpapir. De fås i mange størrelser, farver og designs.

Desuden er der mange modeller med rum i forskellige størrelser, så du nemt kan finde en god madkasse, der passer perfekt til, hvordan du som regel pakker dit barns madkasse. Det er vigtigt at vælge en madkasse, som er godt isoleret for at undgå, at dens indhold lækker ud i dit barns rygsæk. Vælg også en madkasse uden BPA og gerne en, der kan tåle at komme i opvaskemaskinen, hvis dette er en prioritet for dig.

Et andet alternativ er, at købe madkasse sæt med madkasser i forskellige størrelser. Dette er en super praktisk måde at pakke forskellige snacks i dit barns rygsæk.

Hvor mange madkasser skal man have som børnefamilie?

Ideelt skal du som minimum have en madkasse per barn. Er du til picnics med hele familien om sommeren, er madkasser bestemt også et must-have - og derfor er det en rigtig god idé at have madkasser i forskellige former og størrelser.

Det kan dog kræve sit at følge med, når der skal vaskes op og laves madpakke til dagen efter. Derfor kan det være en rigtig god ide, især for dig som forældre, hvis du har minimum to madkasser for hvert barn. På den måde undgår du stressmomenter, eller at skulle planlægge at lave madpakker efter opvaskemaskinen.

Er der ikke en frokostordning på dit arbejde, bør du selvfølgelig også sørge for en god madkasse til dig selv og dine frokoster.

Madkasser er også geniale til opbevaring af madrester eller til madplanlægning. Det kan gøre livet lidt nemmere at forberede frokoster på forhånd i madkasser. Så kan de bare vente på dit barn og dig i køleskabet, indtil de skal spises.

Hvor forhandles Sistema?

Du kender sikkert til de lækre produkter fra Sistema - det New Zealandske brand der producerer madkasser, tupperware, drikkedunke, drikkeflasker og meget mere. Alle produkterne er af meget høj kvalitet, robuste, alsidige og funktionelle.

Uanset om du mangler en farverig og praktisk madkasse til dit barn, en ny drikkeflaske eller mealprepbeholder til køkkenet, har Sistema med sikkerhed den perfekte løsning til dig.

Alle Sistemas produkter bliver fremstillet i New Zealand af materialer, som er sikre og BPA-fri.

Vi har naturligvis et kæmpe udvalg af de mange praktiske madopbevaringsprodukter fra Sistema her hos Kids-world. Se hele udvalget her: Sistema.

Kan Sistema tåle fryser?

Mange af produkterne fra Sistema kan tåle fryser. Information om et specifikt produkt kan du altid finde i vores produktbeskrivelse. Alle Sistema produkter, som kan tåle at komme i fryseren, har et frysersikkert symbol.

Produkter fra Sistema uden det frysersikre symbol anbefales hverken til anvendelse i køleskabet eller fryseren. Drikkeflaskerne bør ikke lægges i fryseren.

Kan Sistema tåle opvaskemaskine?

Det er selvfølgelig altid praktisk, når du kan komme en madkasse og andre madopbevaringsløsninger i opvaskemaskinen. Heldigvis er det muligt med mange af produkterne fra Sistema. Produkter fra Sistema, som kan tåle at komme i opvaskemaskinen, har et opvaskemaskinesikkert symbol enten i bunden af produktet eller printet på indpakningen. Det anbefales ikke at vaske produkter fra Sistema, som ikke har det opvaskemaskinesikre symbol, i en opvaskemaskine.

Gratis fragt på madkasser til børn

Ligesom med alle de andre produkter her på siden, så kan du naturligvis også få den nye madkasse leveret med gratis fragt til adresser i Danmark. Du bestemmer helt selv, om du vil have ordren leveret hjem til hoveddøren eller om du foretrækker at afhente den på et posthus eller i en pakkeboks, præcis når det passer dig.

Du kan også vælge at betale med vores kreditordning børnepengebetaling. Med børnepengebetaling kan du vente med at betale til børnepengene er blevet udbetalt. Du kan læse mere om børnepengebetaling samt dine muligheder for kredit inde på betalingssiden

Hvis du har spørgsmål til nogle af produkterne i vores udvalg, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe og svare på spørgsmål.

Sådan finder du tilbud på madkasser

Hos Kids-world har vi gjort det utrolig nemt for dig at finde diverse forskellige madkasser til gode priser. Du kan altid tjekke vores udsalgskategori ud, hvor vi har de bedste tilbud på madkasser og alle andre kategorier på vores side. Du skal blot klikke på udsalg i menuen. Derinde kan du under kategori vælge madkasse. Så vil alle de relevante resultater poppe op.

Husk at følge Kids-world på sociale medier

Du bør helt bestemt følge Kids-world på diverse forskellige sociale medier. Her holder vi dig altid opdateret omkring nye produkter, brands, kategorier, udsalg, tilbud og meget mere. Vi har både Facebook og Instagram, så du kan vælge at følge os på den platform, som du oftest benytter. Du kan desuden med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev. På den måde får du nyheder og holde dig opdateret omkring alt, hvad der sker hos os - direkte fra din indbakke.

Tilføjet kurv