Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

LEGO® Harry Potter - Quidditch-kuffert 76416 - 599 Dele

[FB498]
LEGO® 599,95 DKK
OneSize

Størrelse

OneSize

  • Gratis
    børnepengekredit

  • Gratis fragt
    på danske ordrer

  • Fortrydelsesret
    30 dages fortrydelsesret

  • Leveringstid
    1-2 arbejdsdage

Sæt fra LEGO® Harry Potter

Fortryllende LEGO® Harry Potter sæt med i alt 599 klodser, der samles til en Quidditch-kuffert med tre Quidditch-træningssessioner.

LEGO® Harry Potter sættet er det perfekte legetøj til det kreative barn, som vil bygge og lege med den smarte Quidditch-kuffert, som kan låses op og fremvise en Quidditch-bane med kollegiebannere og alt, hvad der skal bruges til at spille Quidditch for en eller to spillere. Der kan spilles skyd tromleren gennem målringene, send smasherne mod baskeren og fang det gyldne lyn.

I sættet medfølger fire minifigurer af Harry Potter, Draco Malfoy, Cedric Diggory og Cho Chang, som alle kan tilpasses, da der også medfølger ti ekstra hoveder (seks forskellige kulører) og ti ekstra hårelementer. Derudover kommer sættet også med autentisk tilbehør i form af det gyldne lyn, en tromler, to koste, to smashere, to bats, en pokal samt kollegiebannere for Gryffindor, Slytherin, Ravenclaw og Hufflepuff.

LEGO® Harry Potter sættet er nemt at bygge ved af hjælp af den interaktive byggevejledning, som findes i LEGO® Builder appen, hvor der kan zoomes og drejes i byggevejledningen.

Anbefalet alder: 9+ år

OBS: Uegnet for børn under 3 år pga. smådele

Dimensioner:
- 11 x 18 x 18 cm

CE-mærket.

Model: 76416 - Quidditch-kuffert, Style: 6426008, Farve: NC

Varenr.: FB498
Status: På lager
Producent: LEGO®
Type: Klodser
MPN: 6426008 -NC
Farvekode: NC
Tags: LEGO® 6426008 , LEGO® Klodser
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Byg og klodser    Harry Potter    Konstruktionslegetøj    Legetøj    LEGO®    LEGO® Harry Potter    Shop legetøj efter alder    9 år    10+ år   
Tilføjet kurv