Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Fjernstyrede køretøjer - fjernstyrede biler, motorcykler og tog

33
Anbefalet Alder (Legetøj)
35%
Rastar Fjernstyret Bil - BMW Z4 - 1:12 Rastar Fjernstyret Bil - BMW Z4 - 1:12 389,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  

Fjernstyrede køretøjer

Her på siden kan du finde de sejeste fjernstyrede køretøjer, som passer perfekt til drenge og piger i alle aldre. Fjernstyrede køretøjer, fjernstyrede biler, fjernstyrede motorcykler og fjernstyrede tog kan i den grad give utallige timers leg og underholdning, hvor børnene kan køre rundt med deres biler..

Køb fjernstyrede køretøjer fra kendte brands

Du finder fjernstyrede køretøjer fra en lang række kendte brands, når du shopper hos Kids-world. Du finder blandt andet fjernstyrede biler fra for eksempel Rastar og BRIO. Det giver dig en lang række valgmuligheder, som gør, at du kan finde flere forskellige varianter af fjernstyrede køretøjer, uanset om du er på udkig efter fjernstyrede biler, fjernstyrede motorcykler eller fjernstyrede tog. På den måde er der derfor fjernstyrede køretøjer for enhver smag her i shoppen.

Populære brands

Playforever BRIO HABA
Dantoy Waytoplay Candylab

Få dit fjernstyret køretøj leveret med gratis fragt

Et fjernstyret køretøj vil skabe stor glæde, hvis du giver den som gave i forbindelse med fødselsdage eller til jul. Du skal ikke bekymre dig om fragten af din fjernstyrede bil eller tog, for vi leverer nemlig alle ordre til danske leveringsadresser helt gratis. Det er en service, som vi længe har tilbudt vores kunder. Og det bliver vi selvfølgelig også ved med at gøre.

Udover gratis fragt er vi også glade for at kunne give vores kunder gode tilbud. Derfor sender vi løbende nyheder og tilbud ud om alt fra børnetøj til fjernstyrede køretøjer via vores nyhedsbrev, som vi anbefaler, at du tilmelder dig, hvis du gerne vil holde dig opdateret på vores aktuelle tilbud.

Tilføjet kurv