Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Eastpak skoletasker til børn

34
35%
Eastpak Penalhus - Benchmark Single - Doodle Light Eastpak Penalhus - Benchmark Single - Doodle Light 71,47 DKK
Oprindeligt:  109,95 DKK  
35%
Eastpak Penalhus - Benchmark Single - Spark Cloud Pink Eastpak Penalhus - Benchmark Single - Spark Cloud Pink 71,47 DKK
Oprindeligt:  109,95 DKK  
35%
Eastpak Penalhus - Oval Single - Cloud Pink Eastpak Penalhus - Oval Single - Cloud Pink 116,97 DKK
Oprindeligt:  179,95 DKK  
35%
Eastpak Penalhus - Oval Single - Doodle Light Eastpak Penalhus - Oval Single - Doodle Light 116,97 DKK
Oprindeligt:  179,95 DKK  
35%
35%
35%
Eastpak Penalhus - Benchmark Single - Cloud Pink Eastpak Penalhus - Benchmark Single - Cloud Pink 71,47 DKK
Oprindeligt:  109,95 DKK  
35%
Eastpak Penalhus - Oval Single - Bushy Burgundy Eastpak Penalhus - Oval Single - Bushy Burgundy 116,97 DKK
Oprindeligt:  179,95 DKK  
35%
Eastpak Penalhus - Benchmark Single - Calm Green Eastpak Penalhus - Benchmark Single - Calm Green 71,47 DKK
Oprindeligt:  109,95 DKK  
35%
Eastpak Penalhus - Benchmark Single - Pink Escape Eastpak Penalhus - Benchmark Single - Pink Escape 64,97 DKK
Oprindeligt:  99,95 DKK  

Eastpak rygsække og skoletasker

Gør dit barn klar til at erobre skoleåret med den ultimative Eastpak skoletaske. En Eastpak rygsæk er designet med stil, holdbarhed og funktion i tankerne og er den perfekte ledsager for enhver skoleelev.

Med de rummelige rum og den robuste konstruktion kan dit barn nemt bære alle sine vigtigste ting til og fra skole. Desuden vil det slanke design og de dristige farver få den unge skoleelev til at skille sig ud fra mængden. Så hvorfor nøjes med mindre, når du kan få det bedste?

Stort udvalg af Eastpak skoletasker i forskellige farver

Et af de særlige kendetegn ved Eastpak skoletasker er deres opmærksomhed på farver og detaljer. Med en Eastpak rygsæk har dit barn mulighed for at kunne udtrykke sig over hele farveskalaen.

Er dit barn til neon og pangfarver, eller foretrækker han eller hun måske noget mere klassisk og tidløst? Eastpak skoletasker tilbyder nemlig masser af muligheder i neutrale farver som sort, grå og blå.

Med en Eastpak rygsæk i sort har dit barn for eksempel mulighed for at definere sit eget præg på sin skoletaske med mærker, pins og tekst på en neutral baggrund.

Gå på opdagelse her hos Kids-world og gennemse Eastpaks udvalg af skoletasker i forskellige farver. Med Eastpaks trendy design og praktiske funktioner er du sikker på at finde en taske, som dit barn vil elske at have med sig hele året rundt.

Shop Eastpak skoletasker med forskellige mønstre

Farvemulighederne stopper imidlertid slet ikke her. Eastpak tilbyder nemlig også en række forskellige prints og mønstre at vælge imellem med alt fra blomster og camouflagemotiv til geometriske mønstre. Der er et print til enhver personlighed.

Uanset hvilken farve eller hvilket print, som skal pryde dit barns Eastpak skoletaske, kan du stole på, at tasken vil holde til skoleårets slid. En Eastpak rygsæk er fremstillet af materialer af høj kvalitet og robust konstruktion, hvilket sikrer, at den holder til utallige lærebøger, ringbind, snacks og andre personlige ejendele.

Eastpak skoletasker til computeren

Er dit barn træt af at slæbe rundt på en separat taske kun til sin computer? Eastpaks alsidige skoletasker har masser af plads til en bærbar computer, hvilket gør dem til det perfekte valg for skoleelever i en digital tidsalder.

Taskerne er designet med funktionalitet i tankerne. Mange af Eastpaks skoletasker har dedikerede laptoprum, der er polstret og forstærket for at holde dit barns computer sikker og beskyttet.

Med størrelser fra 13" til 17" og derover finder du en Eastpak rygsæk, der kan rumme næsten enhver bærbar computer. Med flere rum og lommer kan dit barn desuden nemt opbevare sin oplader, mus og alt andet tilbehør, hun eller han har brug for. Køb en Eastpak skoletaske, hvis dit barn har brug for alt samlet på et sted.

Størrelsesguide for Eastpak skoletasker

Eastpak skoletasker fås i forskellige størrelser, så de passer til ethvert behov, din lille eller store skoleelev måtte have.

Den mindste størrelse er modellen Eastpak Padded Pak'r XS. Denne kompakte taske er måske nok lille, men den kan stadig rumme alle dit barns fornødenheder som for eksempel telefon og en lille notebook eller tablet.

Denne størrelse er perfekt til dem, der foretrækker en minimalistisk tilgang til deres skoletaske. Den er også fantastisk til yngre børn, der lige er begyndt i skole og ikke har brug for at have for meget med sig.

Hvis vi går en størrelse op, finder vi Eastpak Padded Pak'r. Denne taske i klassisk størrelse er perfekt til at bære alt det, dit barn har brug for til en inspirerende og lærerig dag i skolen.

Med et hovedrum, der kan rumme bøger, ringbind og endda en bærbar computer, samt en frontlomme til mindre ting som kuglepenne og blyanter, kan denne taske rumme alle de daglige fornødenheder.

Med de polstrede stropper og det polstrede rygpanel er dit barns ryg såvel som taskens indhold beskyttet, og gør Eastpak Padded pak’r behagelig for dit barn at bære hele dagen lang.

Hvor mange liter kan der være i en Eastpak skoletaske?

Svaret på dette spørgsmål afhænger af den specifikke model af den Eastpak skoletaske, du vælger. Generelt har Eastpak skoletasker en kapacitet på mellem 16 liter og 38 liter. 

Det betyder, at du kan vælge den rigtige størrelse, der passer perfekt til dit barns daglige behov. Hvis dit barn for eksempel kun skal have sine notesbøger, lærebøger og madpakke med, kan en mindre Eastpak taske med en kapacitet på 16-20 liter være tilstrækkeligt.

Men hvis dit barn skal have mange store ting med, for eksempel en bærbar computer, sportstøj og en vandflaske, vil en større Eastpak rygsæk med en kapacitet på 30-38 liter være mere passende. 

Se også de store Eastpak skoletasker

Hvis dit barn har brug en taske med endnu mere plads, som kan rumme alle hans eller hendes skoleartikler, er I dækket ind med en af Eastpaks store skoletasker.

Den store Eastpak Out of Office rygsæk har et hovedrum med plads til en 14-tommers bærbar computer. Rygsækken er desuden udstyret med en frontlomme med lynlås til yderligere opbevaring. Den har endda en praktisk sidelomme til for eksempel en vandflaske eller en paraply.

Endelig har vi den største af Eastpaks skoletasker, Eastpak Provider. Med to hovedrum, et polstret laptop sleeve og en frontlomme med en organizer kan denne taske rumme og organisere alt, hvad dit barn har brug for. 

Med det polstrede rygpanel og de polstrede stropper er det desuden stadig behageligt for din unge skoleelev at bære en fyldt Eastpak Provider til og fra skole hver eneste dag, hele skolåret.

Flere modeller fra Eastpak

Udover Eastpak Out of Office og Eastpak Provider, kan du og dit barn vælge mellem et imponerende udvalg af forskellige andre modeller. Der vil helt sikkert være noget efter dit barns smag og behov.

Med Eastpak Pinzips slanke og enkle design egner denne taske sig perfekt til dem, der ønsker et klassisk look. Den har et rummeligt hovedrum, en lynlåslomme foran og et polstret rygpanel for ekstra komfort.

Eastpak Cory rygsækken er perfekt til dem, der har brug for lidt ekstra plads. Ligesom Eastpak Pinzip har det et hovedrum med masser af plads, lynlåslommen fortil og det polstrede rygpanel. Derudover har Cory også en sidelomme til ekstra opbevaring.

En anden populær model er Eastpak Back to Work. Denne rygsæk er perfekt til dem, der har brug for at have en bærbar computer eller tablet med på farten. Den har et polstret laptop-sleeve, en lynlåslomme foran og et rummeligt hovedrum. 

Eastpak Morius er en fantastisk rygsæk til dem, der har brug for meget opbevaringsplads. Den har et stort hovedrum, en frontlomme med lynlås og to sidelommer til ekstra opbevaring. Som med mange af de andre modeller sikrer Morius også komforten med sit polstrede rygpanel.

Sidst, men ikke mindst, har vi Eastpak Padded Zippi'r. Padded Zippi'r har et sjovt og farverigt design, der helt sikkert vil gøre et statement. Denne rygsæk er perfekt til dem, der ønsker et unikt og trendy design. Den har et stort hovedrum, en lynlåslomme foran og et polstret rygpanel.

Alle modeller fås i en række forskellige farver, så dit barn altid kan finde det perfekte match til sin personlige stil.

Har du husket et Eastpak penalhus?

Et Eastpak penalhus har alle de egenskaber, du kunne ønske dig af et penalhus. Det er holdbart, rummeligt og fås i en række forskellige smarte farver og designs.

En af de mest imponerende ting ved Eastpak penalhusene er, hvor meget de kan indeholde. Etuiets hovedrum kan nemt rumme kuglepenne, blyanter, markører og meget mere, mens frontlommen er perfekt til mindre ting som viskelæder, blyantspidser eller endda dit barns telefon eller lommeregner.

Men det, der virkelig adskiller Eastpak penalhusene fra andre penalhuse, er deres holdbarhed. Eastpaks penalhuse er fremstillet af materialer af høj kvalitet, som kan modstå slid og ælde ved daglig brug. De er lette at rengøre, så du ikke behøver at bekymre dig om smuds og pletter.

Eastpak penalhuse fås ligesom taskerne i en række forskellige farver og mønstre, så du kan vælge det, der passer bedst til dit barns stil. Fra klassisk sort til dristige prints, er der noget for enhver smag. Du kan endda blande og matche med andre Eastpak-produkter for at skabe et sammenhængende look.

Et Eastpak penalhus et must-have for alle skoleelever, der ønsker en holdbar og stilfuld måde at organisere deres skriveredskaber på. Med sine rummelige rum, materialer af høj kvalitet og trendy design er der ingen tvivl om, at dette penalhus vil blive dit barns foretrukne tilbehør.

Så hvorfor vente? Bestil et Eastpak penalhus i dag, og lad dit barn begynde at organisere sin skolegang med stil.

Eastpak skoletasker på tilbud - sådan får du dem

Er du på udkig efter gode tilbud og måder at spare penge på en Eastpak skoletaske på?

Elsker du at få tilbud på for eksempel Eastpak? Hvis ja, så er det et smart træk for dig at tilmelde dig Kids-worlds nyhedsbrev.

Du vil ikke kun være den første, der får besked om nye produkter og tjenester, men du vil også modtage særlige tilbud på Eastpak skoletasker og andre kampagner, som kan hjælpe dig med at spare mange penge.

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev modtager du blandt meget andet eksklusive tilbud på dit barns nye Eastpak rygsæk, samt andre rabatter, som kan hjælpe dig med at spare penge på produkter, som du rent faktisk ønsker og har brug for.

Så hvis du ikke allerede er tilmeldt, så tilmeld dig nu. Det er på tide at begynde at spare!

Køb en Eastpak skoletaske med gratis fragt

Vidste du, at du får gratis fragt i Danmark, når du handler hos Kids-world? Vi ved, at fragten ofte kan tage lidt af glæden fra et godt køb. Den ærgrelse vil vi gerne spare dig for. Derfor har vi fjernet dine udgifter til fragt, uanset hvor stor din ordre er. 

Det betyder, at du kan forkæle din lille pige eller dreng med en Eastpak skoletaske eller Eastpak rygsæk og samtidig spare leveringsomkostningerne. Nemmere eller mere budgetvenligt bliver det ikke.

Tilføjet kurv