Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Dukketøj - bukser, kjoler og sko til dukker

175
Anbefalet Alder (Legetøj)
35%
35%
Smallstuff Dukketøj - Sommerdragt m. Sko & Badering Smallstuff Dukketøj - Sommerdragt m. Sko & Badering 116,97 DKK
Oprindeligt:  179,95 DKK  

Dukketøj og sko

Dukketøj er en skøn tilføjelse til dit barns dukkekollektion. Det at klæde dukker af og på i forskelligt tøj forbedrer små børns finmotorik. For ældre børn kan de skabe og udforske deres egen stil ved at klæde deres dukker på i nyt tøj. 

Der findes så meget forskelligt dukketøj på markedet, at du stort set kan finde hvad som helst, som du kan komme i tanker om.

Der findes formelt tøj til dukker i form af balkjoler, jakkesæt, festdukkesko og blazere. Der findes selvfølgelig også hverdagstøj i form af jeans, shorts, t-shirts, jakker, badetøj, nattøj og endda arbejdstøj til dukker, som ligner det, som vi kender fra virkeligheden. Der findes også masser af tilbehør og accessories, såsom kroner, rygsække og sjove hatte.

En vigtig ting at overveje, når du køber dukketøj, er, at det er nemt at tage af og på - især hvis det er dukketøj til mindre børn. Hvis det er for vanskeligt for dem at skifte tøjet, kan de blive frustreret og ikke længere ønske at lege med dukken. Led gerne efter dukketøj til lidt større dukker, eller dukketøj som har stræk, da det gør det nemmere at tage tøjet af og på.

Stort udvalg af tøj til dukker

Hos Kids-world finder du masser af sæt med dukketøj og tilbehør designet til dukker. Vores sæt med tøj til dukker indeholder ofte forskellige dele, såsom kjoler, strømpebukser og dukkesko, så dit barn har et komplet outfit til deres dukke. Med nyt tøj til dit barns dukker forbliver de med at føles nye og friske, så dit barn vil få fornyet lyst til at lege i mange timer med deres stilfulde dukker. 

En del af det sjove ved at lege med dukker og deres tøj er at kunne mikse og matche deres outfits. Derfor er det en god ide at købe dukketøj, der sagtens kan gå sammen med det dukketøj, som dit barn har i forvejen. På den måde bliver det nemmere for dit barn at finde på nye sammensætninger af dukketøj, det bliver sjovere at lege med og de har større valgfrihed, når de skal klæde deres dukker på.

Et godt tip til når du skal organisere dit barns samling af dukketøj, er at gøre lidt det samme, som du ville gøre med dit barns tøj. Du kan købe et par små kurve eller kasser og eventuelt sortere dukketøjet efter kategori, eksempelvis jakker og trøjer, i en kurv og tilbehør såsom badetøj og solbriller i en anden. Du kan også sortere dukketøjet alt efter, om det er formelt eller hverdagstøj, afhængig af størrelsen på dit barns samling af tøj til dukker.

Ligesom alt andet tøj bliver dukketøj også beskidt, når det bruges meget, især hvis dit barn også tager sin dukke med sig overalt. Sørg for at læse produktbeskrivelsen og vaskeanvisningerne for dukketøjet og følg dem for at holde dukketøjet rent og pænt, så det holder længere.

Bukser og bluser til dukker

Bukser og bluser er en solid del af hverdagsgarderoben - og det vil de også være til dit barns dukkes garderobe. Hos Kids-world har vi et stort udvalg af bukser og bluser til diverse slags dukker, både i form af sæt og som enkeltdele. 

Vi har bluser og bukser til dukker i alverdens farver og materialer, så du helt sikkert kan finde et nyt sæt dukketøj, som dit barn vil elske og bruge flittigt.

Når du køber dukketøj, er det også vigtigt at overveje, hvilke materialer det er fremstillet i. Nogle materialer er mere holdbare end andre og kan klare lidt hårdere aktiviteter, for eksempel hvis dit barn godt kan lide at lege udendørs med deres dukke, bør du overveje robust dukketøj, som ikke bliver ødelagt med det samme.

Kjoler til dukker

Hvis dit barn mangler søde kjoler til sine dukker, så er du kommet til helt rette sted. Vi har fine dukkekjoler i mange designs, farver og størrelser som vil passe perfekt til dit barns dukker. Du finder dukkekjoler, som passer til hverdagsbrug, samt mere elegante dukkekjoler, som dit barn kan bruge, når dukken skal med til en festlig lejlighed eller lege prinsesse. 

Brug vores filter og søgefunktion så du kan finde de helt perfekte dukkekjoler til dit barns behov. Du kan også bruge vores filter til at finde andre former for dukketøj eller få vist tøj til dukker i bestemte farver eller fra bestemte brands.

Sko til dukker i forskellige farver

Hvis du er på udkig efter fine dukkesko til at komplementere dit barns nye dukketøj, finder du med sikkerhed det, som du søger i vores sortiment. Se gerne vores udvalg af søde dukkesko fra Asi, som du kan få i mange farver - eksempelvis sort, beige, lyseblå, rosa eller hvid. Med forskellige farver sikrer du dig, at de vil passe til mange af dit barns sæt dukketøj.

Dukketøj fra kendte brands

Det kan være lidt af en jungle at finde det helt rigtige dukketøj til dit barns dukker. Her hos Kids-world finder du dukketøj fra mange af de kendte brands, som dit barn måske har dukker fra. 

Vi har et stort udvalg af tøj til de enormt populære My Generation-dukker i form af temasæt, der indeholder alt, som dit barn har brug for for at skabe et perfekt outfit til deres dukke. Du finder både nattøj, hyggetøj, skoletøj, rejsetøj og meget mere, så dit barn virkelig kan leve sig ind i rollen, når de klæder deres dukke på i nyt tematøj.

Populære brands

Cry Babies Frost Götz
Tiny Treasures Gabby's Dollhouse Barbie

Dukketøj i forskellige størrelser

Der er flere ting du skal tage i betragtning, når du køber dukketøj til dit barn. Størrelsen er selvfølgelig vigtig, da dukketøj i en forkert størrelse vil sidde helt forkert på dit barns favoritdukke. 

Sørg for at måle dit barns dukke inden du bestiller dukketøj for at sikre, at det passer optimalt. Heldigvis finder du dukketøj i mange størrelser hos Kids-world. Vores sortiment inkluderer dukketøj i størrelsen 30 cm, 36 cm og 46 cm, så du garanteret kan finde dukketøj til dit barns yndlingsdukke.

Køb tøj til dukker hos Kids-world

Hos Kids-world finder du tøj til dukker i alverdens designs og mange forskellige slags stil. Når du leder efter tøj og tilbehør til dit barns dukker, bør du vælge alsidige produkter, så dit barn har dukketøj, der kan gå sammen med meget af det, som de i forvejen har derhjemme.

Dukketøj og tilbehør lader dit barn gøre deres dukker til deres helt egne. Med et udvalg af forskelligt tøj og tilbehør til dukker i hjemmet kan dit børn klæde dem på, præcis som de har lyst til, hver dag. På den måde kan dit barn tilpasse sine dukkes udseende efter egne præferencer og gøre dem til noget helt unikt.

Tilføjet kurv