Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Dukkemøbler og tilbehør til rolleleg med dukker

76
Anbefalet Alder (Legetøj)

Dukkemøbler

Det at lege med dukker er en stor del af barndommen for mange børn. Hvis dit barn elsker sine dukker, vil de også værdsætte passende dukkemøbler som supplement.

Dukkemøbler er en fantastisk måde for dit barn at udvikle sin kreativitet på. Det kan blive til mange timers rollespil med dukker, som du som forælder også kan nyde at observere.

Der findes dukkemøbler i mange forskellige materialer. Du bør lede efter dukkemøbler, som er robuste og kan holde til børns sommetider lidt hårde leg, så de ikke går i stykker. De skal helst kunne modstå ridser og skrammer, så de kan bruges i mange år og gå i arv til mindre børn med tiden.

Dukkemøbler kan bruges til alle former for dukker, og også bamser! Hvis dit lille barn er mere til bløde tøjdyr, vil de også værdsætte en dukkeseng og dukkestol som passer perfekt til deres bløde bedste ven.

Store og små dukkemøbler

Du kan købe dukkemøbler i alverdens størrelser, både store og små. Sørg for at købe dukkemøbler der passer til dit barns favoritdukker, så de let kan indgå i legen. På den måde kan dit barn tilbringe mange timers leg med at leve sig ind i deres fantasiverden.

Vi har et stort udvalg af dukkemøbelsæt til dukkehus, samt større møbler til barns favoritdukker og bamser. Uanset dit barns behov, har vi dukkemøbler der vil passe perfekt ind på deres værelse og til deres samling af dukker.

Dukkemøbler hjælper børnenes rolleleg

Dukker, babydukker og bamser er nok de mest højtelskede typer legetøj verden over. Børn er vilde med at efterligne deres forældre og verden omkring dem. De elsker at nusse, fodre og passe på deres dukker.

Når du køber dukkemøbler til dit barn, gør det deres rolleleg mere realistisk og udvikler deres leg endnu mere. Det gør også legen sjovere og de lærer en masse om empati. Det at bruge dukkemøbler kan også promovere tidlig kognitiv udvikling hos dit barn.

Dukkemøbler fra forskellige brands

Det kan være en udfordring at vælge de rigtige dukkemøbler til dit barn. Først og fremmest skal du vælge dukkemøbler, der passer til dit barns yndlingsdukker og præferencer.

Børn elsker dukkemøbler, som de kan bruge i mange timer om dagen uden at blive trætte af. Der findes også et kæmpe udvalg af forskellige former for dukkemøbler, så du skal selvfølgelig vælge dem, der passer ind på børneværelset og det dukketilbehør, som dit barn har i forvejen, som samtidig passer til deres interesser.

De dukkemøbler du vælger til dit barn, skal også passe til deres alder. De fleste dukkemøbler og dukketilbehør passer til børn fra 3 år og opefter, så du kan med sikkerhed finde noget, der passer til dit barn. 

Hos Kids-world har vi et stort sortiment af dukkemøbler fra mange gode brands af høj kvalitet. Se eksempelvis vores udvalg af fine dukkemøbler fra Cam Cam, Sebra, Mamatoyz, Moover, Our Generation og by ASTRUP.

Populære brands

Tiny Treasures Gabby's Dollhouse Konges Sløjd
Götz Barbie Frost

Indret dukkehuset med dukkehusmøbler

Har dit barn et dukkehus, er det selvfølgelig nødvendigt at indrette det med dukkehusmøbler. Dette kan være en fantastisk måde at udvikle dit barns kreativitet.

Dukkehusmøbler kræver, at dit barn bruger fantasien, når de skal indrette deres dukkehus. De skal sætte små komplekse objekter sammen for at skabe et funktionelt dukkehus til deres dukkefamilie.

På den måde opbygger de evnen til at tænke ud af boksen. De skal finde ud af, hvordan de bedste kan sammensætte alle de forskellige møbler og finde plads til dem i dukkehuset. Dette lærer dem at finde en god balance, når de skal finde plads til mange små objekter samtidig.

Tilføjet kurv