Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT

Britax Römer Klapvogn - Strider M - Navy Ink

[EO944]
Britax Römer 3.799,95 DKK

Klapvogn fra Britax Römer

Flot Britax Römer klapvogn i mørkeblå i modellen Strider M.

Britax Römer klapvognen kan bruges af børn helt fra de er nyfødte og op til de er ca. 4 år eller til barnet vejer 22 kg.

Klapvognen har 4 punkterfrie hjul med robust gummi på ydersiden og en kerne af skum. Forhjulene er stødabsorberende, og stellet har en affjedring, som gør køreturen behagelig for barnet. Forhjulene kan drejes, og de kan låses, så de kun kører ligeud. Klapvognen kan bremses, ved at baghjulene låses med et enkelt tryk med foden, og en farveindikator viser, om bremsen er aktiv eller ej. Som en praktisk detalje kan bremsen løsnes oppefra, så dine sko ikke bliver beskidte.

Barnet spændes fast i klapvognen med en 5-punktsele, og selerne kan nemt justeres i højden, uden at man behøver at tage barnet ud. Ryglænet kan vippes tilbage helt ned i liggende position, og fodstøtten er ligeledes justerbar. Under sædet er der en ekstra stor varekurv, som kan bære op til 7 kg. 

Kalechen er ekstra stor, så den skærmer godt for solens stråler, og den har et UV-filter på 50+. I toppen har kalechen et praktisk ventilationsvindue. Håndtaget kan justeres i 6 forskellige positioner, og håndtaget og frontbøjlen har et flot betræk af imiteret læder. 

Sædet kan vendes, hvis man ønsker det, og det er nemt at udskifte sædet med en lift eller en autostol, så klapvognens stel kan bruges til flere forskellige måder at transportere dit lille barn.

Denne klapvogn er let og kompakt, og den kan foldes sammen, så den ikke fylder ret meget. Når den er klappet sammen kan den stå oprejst uden støtte.

Alder: 0-4 år ca.
Vægt: 0-22 kg
Klapvognens vægt: 10 kg
Vægt stel og hjul: 7 kg

- Højde på håndtag: 80-115 cm
- Ryglæn: 46 cm
- Fodstøtte længde: 23 cm
- Sæde: 30x20 cm
- Forhjul: 18 cm
- Baghjul: 24 cm

Dimensioner udfoldet:
- Bredde: 60 cm
- Højde: 115 cm
- Længde: 87 cm

Dimensioner sammenfoldet m. sæde og hjul:
- Højde: 81 cm
- Bredde: 60 cm
- Dybde: 42 cm

Dimensioner stel sammenfoldet:
- Højde: 77 cm
- Bredde: 60 cm
- Længde: 28 cm

Model: Strider M, Style: 2000036103, Farve: Navy Ink

Varenr.: EO944
Status: Ikke på lager
Producent: Britax Römer
Type: Klapvogn
MPN: 2000036103 -Navy Ink
Farvekode: Navy Ink
Farve(r): Blå
Tags: Britax Römer 2000036103 , Britax Römer Klapvogn
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Britax Römer    Klapvogne   
Tilføjet kurv