Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Børnegitre - Sikkerhedsgitre til trapper, døre, brændeovn mv.

38
40%
Reer Sikkerhedsgitterforlænger - Hvid Reer Sikkerhedsgitterforlænger - Hvid 89,97 DKK
Oprindeligt:  149,95 DKK  

Børnegitter

Små børn vokser hurtigt og begynder at udforske deres omgivelser. Inden de overhovedet begynder at kravle, er det vigtigt som forælder at sikre hjemmet når barnets nysgerrighed er på sit højeste.

Et børnegitter er en ideel løsning til børn fra 6 måneders alderen og op til 2 år. De kan findes i langt de fleste hjem med små børn, og det anbefales at det fjernes når dit barn har opdaget hvordan de kan åbne for børnegitteret eller klatre over det. Det er meget vigtigt at et børnegitter er installeret korrekt for at garantere dit lille barns sikkerhed og at de ikke kommer til skade når de vil på eventyr i hjemmet.

Der er mange fordele ved at få installeret et børnegitter i hjemmet. De skaber et sikkert område for dit barn, og placeres både øverst og nederst på trapper, ved døre, og ved andre steder og objekter som dit barn skal afholdes fra at komme hen til.

Børn er enormt nysgerrige omkring verden og det kan naturligvis være stressende for dig som forældre altid at skulle bekymre dig for om de nu kommer galt af sted. Med et børnegitter kan du få ro i sindet eftersom dit barn kan lege og udforske i sikrede områder, så du ikke altid behøver at observere og holde øje med dem.

Du kan bruge et børnegitter til at skabe legeområder til små børn ved at lukke af for områder som ikke er sikre - såsom køkkenet og badeværelset, eller andre rum hvor du ikke kan holde øje med dem. Mange forældre bruger også børnegitter til at holde børn og kæledyr adskilt i perioder - både når de først skal til at blive trygge ved hinanden eller hvis du bare ikke ønsker at de skal være sammen når du ikke kan holde øje med dem.

Populære brands

Yummii Yummii Glacial Baby Jogger
Abus Philips Avent BeSafe
Doddlebags Maxi Cosi Bibs Sutter

Børnegitter til dør

Med et børnegitter til dør kan du forhindre dit barn i at komme ind på værelser hvor de kan komme til skade. Det er enormt praktisk at installere et børnegitter på døren ud til haven hvis du bor i hus, så dit barn ikke kan komme ud i haven uden opsyn.

Du kan også holde dine døre åbne uden bekymringer med et børnegitter til dør, da dit barn ikke kan slippe igennem. På den måde kan du lufte ud derhjemme uden bekymring.

Du kan bruge et børnegitter til dør på stort set en hvilken som helst dør ligegyldigt dens størrelse. Det er som sagt også ligegyldigt om det er en dør ud til haven eller til et værelse. Du bør dog tjekke produktbeskrivelsen først, da nogle modeller bedst egner sig til indendørs brug. 

Sørg også for at du hvis du har brug for at installere et børnegitter til en dør, at du køber et børnegitter som er specifikt designet til formålet. Der er forskel på om et børnegitter installeres på en dør, på trapper, til at adskille to rum, eller andre områder som du vil holde dit barn væk fra.

Børnegitter til trappe

Et sted som du altid bør sørge for er børnesikret er trapperne. Trapper virker meget indbydende og sjove for små børn, men de kan hurtigt føre til uheld og skrammer.

Det sker desværre alt for ofte at mindre børn kommer til skade på trapperne - men det kan heldigvis nemt undgås. Et børnegitter til trappen er den mest almindelige og en af de bedste måder at beskytte dit barn på.

Selvom et børnegitter kan forebygge ulykker, er det bedste naturligvis at have dit barn under opsyn af en forælder. Det anbefales at installere et børnegitter inden dit barn kan kravle, så dit barn fra en begyndelse af bliver vænnet til dem.

Du bør også tjekke dit børnegitter ofte og kontrollere at det stadig er korrekt og sikkert monteret. 

Børnegitter til brændeovn

Det er skønt at have brændeovnen tændt i de kolde måneder, men det giver selvfølgelig sig selv at små børn skal holdes væk derfra. Små børn elsker at røre ved alt der ser spændende ud, hvis de kan se det og nå det - så plejer de også at forsøge at røre ved det.

Det kan være meget stressende at have små børn i hjemmet når brændeovnen er tændt, men et godt børnegitter til din brændeovn vil kunne hjælpe dig som forælder med at slappe af.

Et børnegitter til brændeovnen holder dit barn på sikker afstand, så hele familien kan nyde varmen i sikkerhed. Børnegittere til brændeovn fås i forskellige størrelse, så kan altid finde en der passer til netop jeres ovn.

Sørg for at vælge et gitter der er bredt nok til at holde dit barn på sikker afstand af brændeovnen, så du altid kan være sikker på de ikke kommer for tæt på den.

Børnegitter uden skruer

Der findes to forskellige former for montering af børnegitter - vægmontering og presmontering. Med et presmonteret gitter opnår du den fordel, at du ikke behøver bore huller i væggen for at få det sat op. Et presmonteret gitter er nemt at bruge og vil ikke efterlade mærker på din væg eller din dørkarm - en god løsning hvis du bor til leje.

Som regel åbnes dette børnegitter udadtil og monteres på en dør ved hjælp af justerbare presmonteringsbeslag, og kræver altså ikke yderligere værktøj at installere.

Eftersom denne type af babygitter er transportabel og alsidig, kan den også sagtens bruges som rumdeler. 

Et presmonteret børnegitter er lige så sikkert som de vægmonterede version, med den ene undtagelse at de har en ekstern ramme. Denne ramme kan godt være nem at snuble over, og derfor bør denne type børnegitter ikke anvendes på toppen af trapper.

Børnegitter forlænger

Har du brug for at flytte et eksisterende børnegitter et nyt sted hen - og er den nye åbning for bred til børnegitteret? Dette problem kan nemt løses med en børnegitter forlænger. På den måde behøver du ikke investere i et helt nyt børnegitter.

Vær dog opmærksom på at der er forskel på presmonterede børnegittere og vægmonterede udgaver. Det er heller ikke alle modeller af børnegittere som kan forlænges.

Du skal vælge en specifik børnegitter forlænger alt efter om dit børnegitter er presmonteret eller vægmonteret. BabyDan tilbyder forlængere til begge versioner og hos Kids-world har vi dem naturligvis.

Vægbeslag til børnegitter

Hvis du har et vægmonteret børnegitter som du til tider har brug for at flytte rundt, kan du med fordel købe et eller flere vægbeslag til dit børnegitter. Du kan montere vægbeslag ved alle de områder, hvor du ønsker at bruge dit børnegitter.

På den måde kan du nemt flytte det rundt, hver gang du har brug for det. Vi har bl.a. Vægbeslag fra BabyDan som passer til de populære vægmontrede børnegitter modeller BabyDan Flex og BabyDan OLAF.

Trappeadapter til børnegitter

Hvis du har en trappe med et rundt eller firkantet gelænder og du har brug for at montere et børnegitter mellem det og en væg, har du brug for en trappeadapter som gør dette muligt og nemt uden at skulle bore i balusteren. Du kan nemt bruge BabyDans trappeadapter til både presmonterede og vægmonterede børnegittere.

Tilføjet kurv