Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Uroer til puslepladsen og børneværelset

118
35%
Sebra Uro - Hæklet  - Dragon Tales Sebra Uro - Hæklet - Dragon Tales 324,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  
35%
Sebra Uro - Hæklet - Pixie Land Sebra Uro - Hæklet - Pixie Land 324,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  

Uro og ophæng til baby

Uroer bruges i mange henseender og især over puslebordet eller hængende over babysengen. De fleste ophæng til babyer kan godt betegnes som uroer i mindre størrelser, som kan hænges i toppen af barnevognen eller aktivitetsstativet.

Her på siden finder I vores udvalg af ophæng og uroer til babyer i en bred vifte af designs og udtryk, som er ideelle til at underholde barnet og bidrage til en god atmosfære. Desuden har vi holdere til ophæng, som du kan sætte fast på sengen og hænge uroen op i.

Naturligvis har vi også ophæng med ringe i, så du kan sætte legetøj og loops fast deri, så det lille barn har noget at kigge på, lege med og gribe ud efter.

Her på siden finder du et rimelig stort udvalg, så kig dig omkring i sortimentet og se, om du ikke kan finde den helt perfekte uro til din lille dreng eller pige.

Uroer i forskellige materialer og designs

Vi har selvfølgelig også mange forskellige små ophæng, som du kan hænge op, så du har noget at skifte imellem.

Vi fører et bredt sortiment af uroer og ophæng i et væld af materialer, bløde såvel som hårde. Naturligvis er alle uroer og ophæng fremstillet af materialer i høj kvalitet.

Som med alt andet hos Kids-world er det vigtigt for os, at de produkter vi fører, er fremstillet på en måde så de ikke er til fare for børn. Derfor bærer vores sortiment af uroer og ophæng præg af at være fri for bl.a. ftalater, BPA, formamid m.m.

Du kan bl.a. finde uroer og ophæng i tekstil, egetræ, uld, økologisk bomuld, polyester, bambus og meget andet. Der er derfor masser af uroer og ophæng at vælge imellem.

Uroer til babyer i en bred palet af farver

Her på siden finder du uroer og ophæng i mange forskellige fine farver til at fange dit barns opmærksomhed og få dem til at smile.

I kan som regel finde uroer til babyer i farverne blå, brun, grå, grøn, gul, hvid, lilla, orange, rosa, rød, lyserød, sort, turkis, mint, beige og i mange forskellige nuancer.

Designmæssigt bliver uroer lavet i et utal af udformninger, som kan ligne alt fra dinosaurer til små fugle. Find bl.a. uroer som ligner elefanter, bjørne, regnbuer, fugle, månen, egern, luftballoner, luftballoner, påfugle, giraffer, stjerner, katte, kaniner og biler.

Gå på jagt i vores sortiment og bliv inspireret af alle de søde uroer.

Uro til puslebord og babysengen

Uroer har det med at vække gensynets glæde hos barnet, og er rigtig gode til at give noget ro til jeres baby. Lad derfor uroen hænge sådan, at jeres baby kan få øje på det, og se så hvordan den optager jeres babys opmærksomhed.

Det er især godt, hvis barnet er uroligt og måske ked af det, når det skal skiftes og pusles; uroen vil fange barnets opmærksomhed og aflede ham eller hende, så det at få skiftet ble forbliver en rar oplevelse.

Foruden pladsen over puslebordet og babysengen, kan en uro sagtens hænge hen over kravlegården eller rundt omkring på børneværelset som pynt.

Sidst, men ikke mindst, kan flere af uroerne i vores udvalg sagtens sættes fast på en autostol også. På den måde sikrer du, at barnet har noget at kigge på og lege med på køreturen.

Justerbar samle-selv-uro til baby

Flere af uroerne i vores sortiment, er såkaldte samle-selv-sæt, hvor I selv har muligheden for at bestemme, hvor langt ned figurerne skal hænge. I kan på den måde tilpasse uroen til hvorend den skal være - over puslebordet eller et sted på børneværelset.

I og med at uroerne kommer i så mange forskellige designs, farver og størrelser, vil vi mene, at der er en god sandsynlighed for, at I finder lige præcis den uro, som I tænker bedst for jeres baby.

Uroer og ophæng med flere dele

Mange af uroerne her på siden kommer i mange forskellige dele. Disse giver et fint spil og bevægelse, som barnet kan kigge på. Der er f.eks. uroer med 3 dele, 4 dele, 5 dele, 6 dele eller endnu flere. Nogle af disse har endda dele, som kan udskiftes.

Du kan naturligvis også finde ophæng, som kun har et enkelt fint vedhæng. Uanset hvad du vælger, så får du en fin uro, som din lille dreng eller pige helt sikkert vil synes er sjov og dejlig.

Uroer som er sjove at bide i og røre ved

Du kan også finde uroer og ophæng, som egner sig til at dit barn kan røre ved dem og bide i dem. Det kan f.eks. være ophæng med bideringe, spejle eller andre sjove teksturer, som barnet vil nyde at udforske med både øjne, hænder og gummer.

Disse ophæng er perfekte til at hænge i barnevognen, klapvognen, aktivitetsstativet eller kravlegården, hvor dit barn kan bliver underholdt og stimuleret.

Uroer og ophæng til enhver smag

Smag og behag er forskelligt og derfor har vi naturligvis et bredt udvalg af uroer og ophæng, så der er lidt for enhver. Du kan f.eks. finde søde hæklede uroer med dyr eller dukker, uroer med fine stjerner og en måne, uroer med skyer, uroer med luftballoner, uroer med bolde, uroer med biler og meget meget mere. Disse kommer i et væld af farver og materialer, så mon ikke du kan finde en, som passer helt perfekt over puslebordet eller tremmesengen i børneværelset derhjemme.

Uroer og ophæng til børn fra forskellige brands

Her hos Kids-world finder du uroer og ophæng fra mange forskellige danske og udenlandske brands. Vi sørger altid for, at have mange forskellige brands repræsenteret, fordi de har forskellige udtryk og derfor sikrer, at der altid er noget at vælge imellem for vores kunder.

Du kan f.eks. finde uroer og ophæng fra Lamaze, Cam Cam, Sebra, Fabelab, Hoptimist, Done By Deer og Bloomingville.

Uanset hvilket brand du vælger, kan du være sikker på at få en uro i super lækker kvalitet. Her på siden fører vi nemlig kun produkter, som vi kan stå 100 % inde for.

Populære brands

Rabbit & Friends Boyhood Novoform
Baby Art Citatplakat Play&Go

PlanToys uro til børneværelset

En PlanToys uro kan anvendes mange steder, og er rigtig fin som et afslappende element. PlanToys uroer kan placeres over puslepladsen, tremmesengen eller måske et sted på børneværelset. Hvor I hænger PlanToys uroen er naturligvis op til jer.

PlanToys uroen kan bruges til at skabe noget dynamik og bevægelse i børneværelset - men typisk virker PlanToys uroen beroligende når bleen skal skiftes, eller når han eller hun skal have noget hjælp til at falde til ro.

Vi er glade for, at kunne tilbyde et stort sortimenter af uroer fra PlanToys og en en masse andre populære brands.

Finder I ikke dén uro fra PlanToys, som skal op og hænge hjemme hos jer, skal I endelig tage et kig på hvad de andre mærker har at tilbyde.

Djeco uroer

Lad jeres baby falde til ro med en pæn Djeco uro. Lad Djeco uroen hænge over tremmesengen, kravlegården, puslebordet eller et helt fjerde sted, og se så hvordan han eller hun bliver draget af den.

Uroer fra Djeco kan bruges til at skabe noget dynamik og bevægelse i værelset - men typisk virker Djeco uroen beroligende når bleen skal skiftes, eller når han eller hun skal have noget hjælp til at falde til ro.

Vi er glade for, at kunne præsentere et af Danmarks største udvalg af uroer fra Djeco og en en masse andre fine mærker.

Finder I ikke dén uro fra Djeco, som skal op og hænge hjemme hos jer, skal I endelig tage et kig på hvad de andre mærker har at tilbyde. Vi har noget til enhver smag.

Uroer til børn i mange forskellige prisklasser

Fordi vi har uroer og ophæng til børn fra mange forskellige mærker, så kan vi også tilbyde uroer og ophæng i mange forskellige prisklasser. Der er både simple uroer og ophæng, som ikke er særlig dyre, men vi har naturligvis også store og mere detaljerede uroer og ophæng, som falder i den dyrere ende.

Hvis du er på udkig efter en uro eller et ophæng i en særlig prisklasse, så kan du altid bruge filteret øverst på siden. På den finder du nemt noget, som passer til din økonomi.

Uroer og ophæng i økologisk bomuld

Som nævnt ovenfor, så har vi uroer og ophæng i mange forskellige slags materialer. En af disse er økologisk bomuld. Hvis I går op i økologi hjemme hos jer, kan det dette derfor være et oplagt valg.

Derudover kan du også finde uroer og ophæng, som er Oekotex 100-certificeret. Oekotex 100-certificeringen betyder, at uroen eller ophænget er fri for skadelige og allergifremkaldende stoffer. For at sikre dette er produktet og alle dets materialer blevet testet på et laboratorium.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvad de forskellige uroer og ophæng er lavet af, samt om de er Oekotex 100-certificeret, så kan du altid læse mere under de enkelte produkters produktbeskrivelser.

Tilføjet kurv