Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Sportstasker til børn i alle aldre

64
35%
Jordan Sportstaske - Sort Jordan Sportstaske - Sort 649,97 DKK
Oprindeligt:  999,95 DKK  

Sportstasker til børn

Mangler jeres dreng eller pige en praktisk sportstaske, som han eller hun kan bruge til og fra sportsgrene? Så er I kommet til det helt rigtige sted. Vi har et stort og spændende udvalg af flotte sportstasker, som kan bruges i mange henseender.

Der er ligeledes intet der står i vejen for, at I kan bruge sportstasken, når weekenden står på en weekendtur eller en overnatning hos en kammerat eller veninde.

Vi fører et godt udvalg af sportstasker til børn

Det er vigtigt at børnene har en god sportstaske, når de skal frem og tilbage fra diverse sportsgrene. Vi har et godt udvalg af sportstasker fra fede mærker, i flere forskellige varianter og farver.

Vi har de helt enkle varianter, med enkle og farver og et lille logo, til de mere farverige sportstasker. Sportstasken skal være behagelig at holde og have på ryggen, alt efter hvordan dit barn ønsker sig at bære den.

De fleste sportstasker har store rum med små lommer med lynlåse på indersiden, så det er muligt at holde lidt orden i sagerne, mens han eller hun skal frem til tilbage.

Ventilerende og justerbare sportstasker til børn

Størstedelen af sportaskerne i vores udvalg har en justerbar skulderrem, som kan tilpasses til både store og små børn, og selvfølgelig også dig, hvis dette er nødvendigt.

Derudover kommer flere af sportstaskerne med den fede feature, at de har en praktisk mesh-side, der ventilerer luften når der eksempelvis er beskifte fodboldstøvler i tasken eller et vådt håndklæde.

Og da de børn har godt af et bad efter at udøvet en eller anden form for sport, er denne feature yderst smart og praktisk. På den måde minimeres risikoen for, at der opstår en dårlig lugt i tasken, hvis fodboldstøvlerne eller håndklæderne får lov at ligge lidt for længe.

Vi leverer sportstasken indenfor kort tid

Vi sender dagligt pakker afsted fra vores lager, så du får dit barns nye sportstaske ind af døren indenfor få hverdage.

Derudover kan du betale med børnepenge, hvilket vi kalder Børnepengebetaling. Du kan dermed udsætte betalingen for sportstasken, til når børnepengene er kommet.

Sportstasker til børn i flere størrelser

Er du på udkig efter en sportstaske, der kan følge med dit barns aktive livsstil? Så behøver du ikke lede længere, for Kids-world tilbyder et stort udvalg af sportstasker til børn.

Sportstaskerne i vores sortiment udmærker sig alle ved deres holdbarhed. De er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der kan modstå sliddet ved daglig brug. På den måde kan du være sikker på, at dit barns sportstaske vil holde i lang tid, uanset hvor ofte den tages i brug.

Har dit barn blot brug for en lille sportstaske til børn, har vi jer også dækket ind. En lille sportstaske til børn er designet netop til en mindre krop, så barnet ikke tynges af en unødvendig stor og tung sportstaske til børn, uanset om dit barn går eller cykler til træning eller kamp.

En lille sportstaske til børn har typisk ét hovedrum til tøj og udstyr og måske en mindre lomme til snacks eller vandflasker. Endelig er små sportstasker bare cool. Børn elsker at have deres eget udstyr. Hvis de har en taske i deres egen størrelse og stil, føler de, at de selv er med til at bestemme og vælge deres stil.

Vælg mellem sportstasker til børn i mange farver

Sportstaskerne hos Kids-world er ikke kun praktiske. De er også stilfulde. Uanset om dit barn foretrækker en klassisk sort sportstaske eller en mere sprælsk farve, kan du finde den helt rigtige sportstaske hos os.

Vi har sportstasker til børn i lyserød, blå, gul, grøn eller med forskellige mønstre og temaer. Uanset om dit barn har en favorit eller bare vil blande det hele, har vi jer dækket ind. Gå på opdagelse i vores udvalg sammen med dit barn, og find den perfekte nuance.

Vi har sportstasker til piger og drenge

Er der forskel på sportstasker til drenge og sportstasker til piger? Det korte svar er nej. Vores udvalg af sportstasker er perfekt til både drenge og piger. Der er nemlig sjældent nogen reel forskel på, om sportstasker er produceret specifikt til piger eller drenge. 

Det vigtigste er at finde en sportstaske, der har den rigtige størrelse, er holdbar og passer til dit barns individuelle stil. Når alt kommer til alt, bør dit barns interesser og præferencer være den afgørende faktor i forbindelse med valget af sportstaske. Derfor finder du et bredt udvalg af sportstasker til drenge, der matcher ønsker og stilen hos mange drenge. Det samme gør sig selvfølgeligt gældende, når det kommer til vores sportstasker til piger.

Sådan får du sportstasker til børn på tilbud

Vil du også gerne undgå at skulle betale fuld pris for dine børns sportstasker? Så har vi gode nyheder til dig.

Tilmeld dig Kids-worlds nyhedsbrev og få eksklusive tilbud på sportstasker til dine små atleter. Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed for at spare stort. Tilmeld dig blot vores nyhedsbrev og få dine tilbud på sportstasker til børn direkte i din indbakke.

Bliv en del af vores fællesskab i dag, køb sportstasker til dine børn på tilbud, og betal aldrig mere for meget.

Shop sportstasker til børn med gratis fragt

Hos Kids-world får du dit barns nye sportstaske sendt gratis, så længe du har en dansk adresse! Størrelsen på din ordre er underordnet. Vi sender stort og småt uden beregning for dig.

Hvis du oven i købet vælger at modtage vores eksklusive tilbud via e-mail, har du nu adgang til at kunne shoppe sportstasker til børn med store besparelser. Lad os hjælpe dig med at gøre dine børn klar til deres næste sportseventyr i dag.

Tilføjet kurv