Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT

Schleich Wild Life - 48 cm - Forskningsstation 42350

[TB439]
Schleich 1.248,95 DKK

Forskningsstation fra Schleich Wild Life

Praktisk Schleich Wild Life forskingsstation i grø, grønne og brune nuancer.

Schleich Wild Life forsningsstationen består af et træhus, bygget ovenpå et "metalbur". Huset er i en praktisk, åben model og indeholder en praktisk hængekøje, et par hylder til opbevaring. Husets tag kan med lethed tages af, og bruges som overdækning til junglebilen. Klippen har form som en krokodille, med en hemmelig hule på indersiden og et udkidspunkt foroven. Til huset medfølger der desuden en praktisk indhegning til de medfølgende, vilde dyr, som skal udforskes. Derudover er udforskningsstationen også udstyret med diverse opbaveringsløsninger, en computer, kikkert og en stol til de mange observationstimer.

Schleich legetøjet er støbt i hårdt og fleksibelt plast, så det er ekstra holdbart til mange års kreative og fantasifulde lege. Figurene er håndmalet med kærlighed og sans for detaljer, der ikke kun vil blive elsket af børnene, men også vil begejstre forældrene.

Schleich legetøjsfigurene er med til at stimulere barnets kreativitet, fantasi og rollespil, samtidig med til at give et tættere forhold til dyrene og deres naturlige habitater. Figuren er fremstillet med flotte, strukturerede overflader, der er en fryd for følelsessansen såvel som for øjnene.

Anbefalet til børn fra 3 år.

Dimensioner:
- Udforskningshus: 26x26x21 cm
- Krokodille-klippe: 48x20 cm

Style: 42350

Varenr.: TB439
Status: Ikke på lager
Producent: Schleich
Type: Legetøj
MPN: 42350 -NC
Farvekode: NC
Farve(r): Multifarvet
Tags: Schleich 42350 , Schleich Legetøj
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Dyr   
Tilføjet kurv