Spar 50% på shorts fra Wheat, Småfolk, Sofie Schnoor, MarMar og mange flere! - CRAZY DAYS-kampagnen kører en begrænset periode!

Reima sandaler til børn

(11) Skjul filter  
Skostørrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

Reima Sandaler - Bungee - Blå Reima Sandaler - Bungee - Blå  249,95 DKK 

Reima Sandaler - Bungee - Koral Reima Sandaler - Bungee - Koral  249,95 DKK 

Reima Sandaler - Luft - Mørkegrå Reima Sandaler - Luft - Mørkegrå  399,95 DKK 

Reima Sandaler - Luft - Navy Reima Sandaler - Luft - Navy  399,95 DKK 

Reima Sandaler - Luft - Lysegrå/Pink Reima Sandaler - Luft - Lysegrå/Pink  399,95 DKK 

Reima Sandaler - Messi - Navy Reima Sandaler - Messi - Navy  349,95 DKK 

Reima Sandaler - Messi - Koral Reima Sandaler - Messi - Koral  349,95 DKK 

-50%
Reima Sandaler - Rigger - Grå/Lyserød
Reima Sandaler - Rigger - Grå/Lyserød 399,95 DKK     Spar 199,98 DKK   
199,98 DKK 


-50%
Reima Sandaler - Luft - Lysegrå/Mørk Orange
Reima Sandaler - Luft - Lysegrå/Mørk Orange 379,95 DKK     Spar 189,98 DKK   
189,98 DKK 


-50%
Reima Sandaler - Rigger - Sand/Lilla
Reima Sandaler - Rigger - Sand/Lilla 399,95 DKK     Spar 199,98 DKK   
199,98 DKK 


-35%
Reima Sandaler - Messi - Rød
Reima Sandaler - Messi - Rød 349,95 DKK     Spar 122,49 DKK   
227,46 DKK Reima sandaler til børn

Her hos Kids-World.dk fører vi et stort udvalg af Reima sandaler til børn. Reima sandaler til børn kan købes i forskellige farver og designs, som vi selvfølgelig håber, at I kan lide.

Finder I ikke det helt rigtige par sandaler, kan I kigge jer omkring i resten af udvalget af sandaler., skal I endelig kigge jer omkring i resten af sortimentet af sandaler - vi har flere hundrede styles på lager.

Køb dit barns nye Reima sandaler her

Uanset om I er på udkig efter en sandal med en rem eller tå-split, kan I finde jeres næste Reima sandal her. Den mest populære sandal i vores sortiment, er den med en eller flere remme hen over foden, som lukkes med en enkelt eller to stilrene spænder.

Remmene kan løsnes alt efter behov - er det ikke helt koldt eller varmt udenfor, kan det være nødvendigt at lysne remmene en smule, så der er plads til et par strømper.

Sålen i sandalen har naturligvis noget at sige - den helt store fordel ved eksempelvis kork er, at korken tilpasser sig føddernes form, samtidig med, at den giver en god affjedring. Affjedringen gør dét at gå med sandal til en rar oplevelse.

Komfortabelt fodtøj

Sandaler fra Reima produceres af gode materialer, der gør fodtøjet behagelig at gå med. Jeres børn vil elske at gå med et par Reima sandaler, og med vores udvalg af Reima sandaler, er der en god chance for, at I finder et par sandaler, som passer lige præcis til dit barns præferencer.

Derfor holder børn af at gå med Reima sandaler

En af grundene til, at rigtig mange børn elsker at gå med sandaler fra Reima er, friheden og den friske luft mellem tæerne, som sandalerne giver dem. Er det ikke særlig varmt udenfor, løsnes remmene blot en smule, så der er plads til et par sokker.

Vores udvalg af sandaler fra blandt andet Reima er stort, og I finder både de helt neutrale sandaler samt sandaler med flere farver og detaljer. Når I til vejs ende i søgningen efter et par nye sandaler her i kategorien, skal I endelig kigge i resten af vores sortiment af sandaler.

Tilføjet kurv