Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

LEGO® Minecraft Legends - Kværneren-opgøret 21257 - 420 Dele

[GA088]
LEGO® 399,95 DKK
OneSize

Størrelse

OneSize

  • Fortrydelsesret
    30 dages fortrydelsesret

  • Gratis fragt
    på danske ordrer

  • Gratis
    børnepengekredit

  • Leveringstid
    1-2 arbejdsdage

Sæt fra LEGO® Minecraft Legends

Sejt LEGO® Minecraft Legends sæt med i alt 420 klodser, som kan samles til Kværneren-opgøret fra det populære, online spilunivers.

LEGO® Minecraft Legends sættet er det perfekte legetøj til det kreative barn, der vil bygge og lege med sættet, der indeholder en model af bossen Kværneren, der skal bygges, med lange, svingende arme og en krop dækket af skorper, ar, sår og svampe, og som kan affyre opkast-"missiler" fra munden og slimelementer fra sin rygsæk. Sættet omfatter også en Blaze-runt-minifigur og en Minecraft ranger-heltefigur med tilbehør i form af flag, kappe, diamantsværd og lut. Rangeren rider på en Stornæb-fugl og styrer sine to allierede; et skelet og en brostensbelagt golem

LEGO® Minecraft Legends sættet kommer med en trinvis byggevejledning og kan ombygges i det uendelige samt kombineres med andre LEGO® Minecraft sæt.

Anbefalet alder: 8+ år

OBS: Uegnet for børn under 3 år pga. smådele

Dimensioner:
- 12 cm (kværneren)

CE-mærket.

Model: 21257 - Kværneren-opgøret, Style: 6470599

Varenr.: GA088
Status: På lager
Producent: LEGO®
Type: Klodser
MPN: 6470599 -NC
Farvekode: NC
Tags: LEGO® 6470599 , LEGO® Klodser
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Byg og klodser    Konstruktionslegetøj    Legetøj    LEGO®    LEGO® Minecraft    Minecraft    Shop legetøj efter alder    8 år    9 år    10+ år   
Tilføjet kurv