Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Legeværktøj - Børneværktøj

78
Anbefalet Alder (Legetøj)
35%
MaMaMeMo Værktøjsopbevaring - Træ MaMaMeMo Værktøjsopbevaring - Træ 129,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
30%
Janod Værktøjsbælte m. Handsker - Træ Janod Værktøjsbælte m. Handsker - Træ 202,97 DKK
Oprindeligt:  289,95 DKK  
30%
Janod Motorsav - 27,5 cm - Træ Janod Motorsav - 27,5 cm - Træ 202,97 DKK
Oprindeligt:  289,95 DKK  
30%
Janod Boremaskine - 18,5 cm - Træ Janod Boremaskine - 18,5 cm - Træ 153,97 DKK
Oprindeligt:  219,95 DKK  
35%
40%
MaMaMeMo Værktøjskasse - Træ/Lyseblå MaMaMeMo Værktøjskasse - Træ/Lyseblå 113,97 DKK
Oprindeligt:  189,95 DKK  
40%

Børneværktøj - Legeværktøj til børn

Er det ved at være på tide, at børnene skal have noget legeværktøj/børneværktøj, sådan at de kan få lov til at ligne far eller mor, når de arbejder i værkstedet? Så er I kommet til det helt rigtige sted. Her hos Kids-world finder I et stort udvalg af børneværktøj/legeværktøj til børn, som de kan få mange timer til at gå med at lege med.

Børneværktøjet er en stor succes hos rigtig mange børn, da det er den perfekte rolleleg eller immitationsleg, hvor de kan få lov til at lave nogle af de samme ting, mere eller mindre, som mor og/eller far laver i værkstedet eller når huset skal repareres.

Vi har børneværketøj fra mærker som Sebra, Janod, Bosch, Le Toy Van, Sebra, Kids Concept og PlanToys.

Hammer, skruetrækker & sav til børn

Udvalget af legeværktøj/børneværktøj her hos Kids-world

 er stort. Vores udvalg består bl.a. af et værktøjssæt, som indeholder det helt store udvalg af legeværktøj/børneværktøj; skruemaskine, kædesav, vinkelsliber, schweizerkniv, hammer, boremaskine, bidetang, svensknøgle, papegøjetang, skruetvinge, hobbykniv, sav og lineal.

Jeres barn kan derfor føle sig godt forberedt forud for det helt store byggeprojekt. Hvem ved, måske bliver jeres barn en helt fantastisk håndværker en dag.

Legeværktøj, værktøjsbælter & arbejdsbænke

Med børneværktøjet er der lagt i kakkelovnen til masser af timers sjov og leg. Har I planer om at dedikere en krog i huset til en arbejdsplads til jeres barn, er det oplagt at investere i en værktøjsbænk til at danne de helt rigtige rammer.

Det kan også være, at jeres lille dreng eller pige skal have et hjørne af værkstedet, hvor de kan sidde og lege med værktøjet, mens I selv arbejder på et gør-det-selv projekt. På den måde kan barnet føle at de med, uden at skulle pille ved rigtigt værktøj, som de kan komme til skade med.

Hvis der ikke er så meget plads derhjemme, kan et godt alternativ til en arbejdsbænk være en værktøjskasse eller et arbejdsbælte. Med en værktøjskasse eller et arbejdsbælte er alt dit barns legeværktøj stadig samlet ét sted, til gengæld kan det nemt pakkes væk, når det ikke er i brug.

Byggesæt til børn

Byggesættene i vores sortiment er ideelle til de byggeglade børn, som elsker at sætte ting sammen. Fantasien får frit løb, og der er næsten ikke noget, som sætter en grænse for, hvordan byggesættet til børn kan sammensættes på kreative måder.

Værktøjskasser og værkstøjsbælter til børn

Her på siden finder du også både lege-værktøjskasser og lege-værktøjsbælter til børn. I værktøjskassen eller værktøjsbæltet kan din lille dreng eller pige nemt have sit legeværktøj med sig rundt i huset, når han eller hun skal hjælpe mor og far. 

Derudover er værktøjskasser og værktøjsbælter til børn også oplagte, når der skal leges håndværker eller Byggemand Bob. Du kan finde flere forskellige slags værktøjskasser og værktøjsbælter her hos Kids-World. 

De kommer allesammen med forskelligt værktøj såsom hammer, skruetrækker, tænger, boremaskine, sav, svensknøgle, skruer, vinkelmåler eller lineal. Kort sagt alt hvad dit barn skal bruge for at lege handymand eller håndværker. 

En værktøjskasse eller et værktøjsbælte er også smart, fordi det nemt kan pakkes væk, når barnet ikke skal bruge det længere.

Legetøj til den lille håndværker

Har dit barn en lille håndværker i maven? Så finder du alt, hvad du skal bruge lige her på siden. Vi har et stort udvalg af forskelligt legeværktøj, værktøjskasser, værktøjsbælter, værktøjsbænke, vogne, trillebører, sikkerhedshjelme, arbejdshandsker, høreværn og meget mere. Legeværktøjet kommer fra en række forskellige mærker, blandt andet mærker som Bosch og John Deere, som også laver rigtig værktøj. På den måde kan du og dit barn have værktøj i samme mærke og design. Dit barn vil elske at have noget flot legeværktøj, som ligner det som mor eller far har og bruger rundt omkring i huset.

Det kan også være, at du har gang i et stort renovationsprojekt eller gør-det-selv projekt derhjemme, som det er svært at involvere dit barn i på en sikker, sjov og hensigtsmæssig måde. 

I den situation kan legeværktøj være en rigtig god ide, da barnet sagtens kan sidder og hygge sig med f.eks. at banke på noget træ med sin legehammer, mens du arbejder med det rigtige værktøj. De fleste børn elsker at være med og lege der hvor de voksne er. På denne måde kan de gøre det på en sikker og hyggelig måde. 

Legeværktøj i forskellige materialer

Hos Kids-World finder du legeværktøj i mange forskellige materialer og farver. Du kan derfor både finde legeværktøj i træ, plastik og tekstil, så der er lidt for enhver smag. Uanset hvilken slags legeværktøj du vælger, så kan du være sikker på, at der er tale om legetøj i høj kvalitet, som barnet sikkert kan lege med igen og igen og igen.

Hvis du gerne vil vide mere om de enkelte slags legeværktøj, så kan du altid læse mere under de enkelte produkters beskrivelser. Her kan du også læse mere om hvad de enkelte pakker indeholder.

Gratis fragt på børneværktøj og legeværktøj

Når du køber legeværktøj og børneværktøj på Kids-World, så får du altid leveret din ordre med gratis fragt. Det er en service, som vi har tilbudt vores kunder i lang tid, og det er ikke en, som vi har planer om at afskaffe lige foreløbigt. Tilbuddet om gratis fragt gælder så længe af leveringsadressen er i Danmark. 

Dit ordre kommer inden for 3 hverdage og du vælger helt selv, om du helst vil have det nye legeværktøj leveret hjem til hoveddøren eller om du hellere vil afhente det i en pakkeboks eller på et posthus, når det passer dig. Så bliver det ikke nemmere at købe legetøj online!

Du har også mulighed for at betale med børnepengebetaling. Med børnepengebetaling får du din ordre med det samme, men betaler først når børnepengene bliver udbetalt. Du kan læse mere om børnepengebetaling og dine muligheder for kredit inde på betalingssiden.

Sidst men ikke mindst kan du naturligvis også altid kontakte vores kundeservice, hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter eller services. De sidder klar til at hjælpe dig med lidt af hvert.

Tilføjet kurv