Favoritter
 • Din søgning

 • Se alle resultater ()

Konfidence Svømmevest - Pink/Lilac

[NK082]
Konfidence 449,95 DKK
10-12 år (140-152)

Størrelse

10-12 år (140-152)

 • Gratis
  børnepengekredit

 • Leveringstid
  1-2 arbejdsdage

 • Gratis fragt
  på danske ordrer

Svømmevest fra Konfidence

Lækker Konfidence svømmevest i pink og lilla med Konfidences velkendte delfinlogo på venstre bryst. Svømmevesten er fremstillet i blød og behagelig neopren, som er et fleksibelt materiale, der også er i våddragter.

Konfidence svømmevesten lukkes fortil med lynlås, som har en indvendig søjle, der sikrer, at lynlåsen ikke kommer i kontakt med huden. Lynlåsen har også en velcrostrop øverst, som holder den lukket. Svømmevesten har en justerbar strop mellem benene, der sørger for, at svømmevesten sidder, som den skal. Stroppen justeres ved hjælp af velcro og kan også fjernes helt.

Svømmevesten holdes oppe af otte flydeelementer i indvendige lommer. Flydeelementerne kan hver især tages ud, hvis svømmevestens opdriftevne skal justeres.

Vigtigt! Dette er ikke redningsvest. Svømmevesten støtter kun dit barn i at lære at svømme. Efterlad aldrig børn i vandet uden opsyn af en voksen.

Størrelsesguide:
Str. 8-10 år (128-140) = mindre end 40 kg
Str. 10-12 år (140-152) = mindre end 45 kg

Fremstillet af:
- Ydre: 80% polychloropren + 20% nylon
- Indre: 80% nylon + 20% elastan

Model: Youth Swim Jacket, Style: ysj03, Farve: Pink

Varenr.: NK082
Status: På lager
Producent: Konfidence
Type: Svømmevest
MPN: YSJ03 -Pink
Farvekode: Pink
Farve(r): Rosa
Tags: Konfidence YSJ03 , Konfidence Svømmevest
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Konfidence    Legetøj    Shop legetøj efter alder    Sport    Strandlegetøj    Svømmeveste    Svømning    Tilbehør    Udeleg og udendørs legetøj    8 år    9 år    10+ år   
Tilføjet kurv